Login

Register

Вход с Facebook
or
Любовен хороскоп за месец Август 2019
Любовен хороскоп за месец Август 2019
Image: Любовен хороскоп за месец Август 2019

През август мнозина ще се окажат на прага на сериозен избор: страст или сериозни отношения. Двете разбира се не се изключват. Просто Господарката на Любовта - Венера, още през юли навлезе в невидимата си фаза за да направи горен съвпад със Слънцето на 13-14 август и ще се появи на небето като Вечерница едва във втората половина на септември. А в тази фаза Венера жертва именно страстта в името на по-високите идеали на любовта. Което ще постави на изпитание връзки, крепящи се само на физическо привличане, както и такива, в които липсват здравите основи на пълноценните взаимоотношения. Разбира се, както се полага за знойно лято чувствата ще се демонстрират ярко, страстите ще пораждат пожари, но те едва ли биха имали потенциала да задържат вниманието ни за дълго. Изключение правят дните в периода 6-8 август, когато случайността би могла да привлече и подкрепи съюзи с перспективи за растеж и развитие, както и 13-15 август когато ще се завързват и развързват кармични любовни сюжети, с богато минало и неясно все още бъдеще. През останалото време, любовта и партньорствата ще преживяват малки и големи кризи, а съветът на звездите е да не прибързваме с изводите, още по-малко пък с решенията за бъдещето на важни за нас взаимоотношения; да проявяваме повече толерантност, търпимост и уважение; да бъдем по-грижовни към чувствата и достойнството на любимия човек и по-щедри в жестовете на любов, признание и привързаност. Възникналите през месеца любовни увлечения ще се нуждаят от време за да разкрият характера и потенциала си, но със сигурност ще се превърнат в катализатор на дълбоки вътрешни промени.  

 

Овен

И зодии с асцендент Овен 

Август вероятно ще остави незабравими впечатления у мнозина от вас. До голяма степен, заради личните ви инициативи на любовния фронт, затова не губете време. Флиртувайте, съблазнявайте, търсете любовни приключения. Сега с лекота ще разкривате чувства, ще завоювате сърца, или най-после ще си възвърнете нечие благоразположение. Мнозина от вас ще се почувстват привлечени от интелектуален кръг, споделящ интересите ви, а там би могло да има и някой, който да предизвика сърцето ви. Ентусиазмът ви не знае граници, но очакванията си ще трябва да овладеете. Поне до края на септември когато впечатленията от августовктие приключения ще се потвърдят или отхвърлят от господарката на Любовта. Времето е на ваша страна, и още в последната дестдневка на август, страстите ще охладнеят и ще отстъпят място на здравия разум. Предимство ще имат онези от вас, които са увлечени от по-възрастен или морално зрял партньор. Да отстъпите водачеството сега е във ваш плюс. Малки недоразумения очакват семейните Овни с ревниви половинки. Би било разумно да бъдете по-сдържани при контакти с представители на противоположния пол и по-често да обсъждате чувствата си с любимия човек. Един изцяло романтичен уикенд далеч от битието на дома също няма да ви е излишен. Средата на месеца ви предоставя идеалните условия за него. Пълната Луна ще ви разкрие и представи в необичайно романтична светлина и ще премахне и последните прегради пред чувствата ви.

 

Телец

И зодии с асцендент Телец 

Мнозина от вас вероятно ще посрещнат август в меланхолично настроение, почти незаинтересовани от романтичните аспекти на живота. Всъщност, онова от което действително се нуждаете е да изчистите сърцето си, да подредите чувствата си, да изпратите миналото и спометите оставили следи в душата ви. Едва във втората половина на месеца в живота ви би могло да настъпи оживление, което ще ви подтикне интуитивно да търсите любовта.Бъдете внимателни обаче-интуицията ви може да ви подведе. За да избегнете усложнения и нови болезнени спомени, преди всичко и най-вече би било добре да се информирате за семейния статус на ухажорите си. Влизането ви в състава на многоъгълни фигури със сигурност няма да ви е от полза, без значение коя позиция заемате. Въпреки привидно безопасната атмосфера, за вас август не е време нито за започване, нито за приключване на отношения. Новопридобитата еуфория от свободата, бързо ще отстъпи място на отчайваща самота, а неочаквано връхлетялото ви любовно щастие би могло да отлети също така внезапно. Към обвързаните Телци съветът на звездите е еднозначен-не налагайте воля и мнение. Всички решения касаещи бита и бъдещето на връзката, потенциални придобивки, планиране на пътешествия, съдбата на децата и пр., следва да бъдат детайлно обсъдени с партньора. Постарайте се да го спазите-деспотизмът ви ще бъде сурово наказан. 

 

Близнаци

И зодии с асцендент Близнаци 

През август звездите замесват за вас енергиен коктейл, благодарение на който ще възвърнете първо оптимизма, а след това и чара си. Доброто настроение и самоувереността ще помогнат да тласнете отношения на които държите в нова посока, да изясните недоразумения, да спечелите отново симпатии. Можете да разчитате на интуицията си-тя ще бъде инструмент на обединените сили на Венера и Меркурий, подсказващи ви какво да направите, за да върнете покоя и хармонията във взаимоотношенията си. В средата на месеца имате всички условия за подем в сърдечния живот. Имайте предвид обаче че на небесна подкрепа ще се радват онези от вас, които се стремят към дългосрочни, сериозни отношения. Ако сте настроени за мимолетни приключения , най-добре не излизайте от рамките на флирта и не очаквайте грандиозни летни преживявания. Не бъркайте типичните летни страсти подхранвани от физическо привличане без наличието на духовно родство с истинските чувства. Не се подвеждайте по обложката-запознайте се с вътрешното съдържание. Точно тези настроения могат да подведат и трайно обвързаните Близнаци, търсещи мимолетни развлечения. Ако желаете ярки емоции без да застрашите оцеляването на връзката си, можете да ги потърсите в обещаващи алтернативи като романтично пътешествие например. То задължително ще произведе положителни емоции, а обмена на впечатления ще подпомогне укрепването на отношенията ви. Можете също да положите старание да направите общия дом по-уютен и красив, или да организирате празненство в него. Всъщност атмосферата и в дома, и във връзката ви сега зависи изцяло от вас. 

 

Рак

И зодии с  асцендент Рак 

През август звездите не предвиждат за вас нито крупни житейски промени, нито многозначителни ситуации. Всички глобални житейски въпроси, включително тези на Любовта предстои да решавате на есен. Така че грижата за себе си за личния комфорт, за красотата и самочувствието ще се окаже най-смисленото за вас занимание. Необезпокоени за личната си съдба, разположени в комфортна обстановка, вие сте примамливо магнетични-именно със спокойствието и загадъчната си изящност. Така че не се изненадвайте, ако с напредването на месеца получавате все повече знаци на внимание. Продължавайте в същия дух, като междувременно спокойно и предвидливо преценявате новопоявилите се ухажори. Интересувате се само от онези,  които имат потенциал да се превърнат във вашата втора половинка, нали? Спокойствието ще се отрази подкрепящо и на обвързаните Раци. Непринудено и в атмосфера на взаимно разбирателство, ще можете да изчистите недоразумения, да постигнете обща позиция по важни за бъдещето на връзката въпроси. С малко повече страсти и вълнения ще протича обсъждането на финансови въпроси, особено по време на пълнолунието в средата на месеца. Добре е да отложите тези дебати за последната дестдневка на месеца. Както и израза на всички чувства и забележки към поведението на любимия човек. 

 

Лъв

И зодии с асцендент Лъв 

Август ще подари прекрасни мигове на влюбените сред вас, при това романтичното общуване ще се окаже не само приятно, но и полезно. Ще можете да проявите най-добрите си черти, а и да се запознаете по-отблизо с характера и особеностите на любимия човек. Новолунието в началото на месеца ще подхрани харизмата и блясъка ви - вие очаровате и привличате с всичко онова което сте.  Всичко това е прекрасно, но ако забелязвате романтиката и общуването следва да вървят заедно. Мнозина от вас обаче, ще бъдат заинтересовани повече от личното си развитие и собствените си проекти, отколкото от любовни приключения и романтични преживявания. Още в началото на месеца разногласия от най-различно естество ще ви подскажат колко е важно да споделяте не само мислите и идеите, но и плановете си. Ако се налага нещо да премълчавате, то това са критичните забележки по отношение на любимия човек. Звездите ви съветват да проявите най -вече щедрата си и романтична природа, като съзнателно контролирате егоистичните и себеични нюанси в нея. Всъщност, радостта и доволството от любовта през август зависят от това дали отделяте достатъчно време и внимание на любимия човек, дали и до колко сте настроени и съгласни да вникнете в неговите нужди и желания и да ги съгласувате със своите. Блестете навън, но прекрачите ли прага на дома, би било разумно да забравите, че сте царя на животните, комуто всички дължат почит и смирение. В ролята на гальовно котенце, ще имате далеч по-хармонични отношения и ще заслужите далеч повече ласки и уважение. В дните около пълнолунието на 15 август, събития и обстоятелства във връзката ще изискват от вас да заемете позиция, да поемете или не отговорност, да вземете важни решения. За едни това ще бъде важна стъпка в развитието на отношенията, за други - причина за тяхното прекратяване. Необвързаните Лъвове могат да използват подкрепата на звездите за да завоюват сърце за което отдавна копнеят. С чар и обаяние разбира се, а не с натрапчиво обсебване.

Дева

И зодии с  асцендент Дева 


Мнозина от вас през август ще бъдат съсредоточени повече във вътрешния си свят отколкото във външния, което естествено изтласква темата за любовта и взаимоотношенията на втори план. Ако вече сте обвързани, би било разумно да обясните на любимия човек, че имате нужда от усамотение и време за себе си. В противен случай, недоразуменията са почти неизбежни. Като минимум е възможно докато прониквате все по-дълбоко в себе си, да пропуснете да забележите промяната в поведението любимия човек. Имайте предвид също, че вниманието и интереса ви към околните въобще, може да падне до критично ниска граница, след която бихте могли да получите съвсем уместни обвинения в егоизъм и себелюбие. А конфликтите в дома ви през август, могат да се окажат не само продължителни, но и съдбоносни. Със сигурност имате причини да спазвате дистанция и да демонстрирате равнодушие. Затова след като изследвате скритите кътчета на душата си, намерете време, сили и кураж за разговор, в който да изясните какво конкретно според вас не позволява на отношенията ви да се развиват хармонично. Позволете си също да си признаете собствените грешки и несправедливи постъпки. От 15 до 23 август разполагате с всички необходими условия и цялата подкрепа на звездите да изчистите недоразумения и най важното -със взаимни усилия и съгласие да промените характера и модела на взаимоотношенията. А ако условия и взаимна нагласа за това липсват, има смисъл да поразсъждавате върху целесъобразността на връзката си. Сложен въпрос, който едва ли ще решите до края на август, но ако не друго то поне в последната десетдневка можете да разчитате на емоционална стабилност, позволяваща ви правдиви заключения. Необвързаните Деви могат напълно безопасно да се потопят във вътрешния си свят. Дори е препоръчително - обаятелната личност, която ще се появи на хоризонта бързо ще ви предразположи и ще завладее сърцето ви, но вероятността също толкова бързо да го разбие е съществена.

Везни

И зодии с асцендент Везни 


Август ще внесе в живота ви оживление, което отново ще ви освети като социална и обществена личност. Това е вдъхновяваща и подкрепяща среда за необвързаните Везни, за които светските събития и срещи с приятели ще се превърнат в ежедневие. Вашата харизма блести най-вече в социална среда, така че неизбежно ще привличате и все повече внимание от противоположния пол. Ако искате да повишите шансовете си, търсете общества, които споделят вашите интереси. Непретенциозен, почти неангажиращ летен романс, в който се наслаждавате на физическо привличане и интелектуална съвместмост би могъл с времето да прерасне в истински стабилна, надеждна и най-важното успешна връзка. Във всеки случай, това е по-добрата алтернатива пред възможността да дадете втори шанс на взаимоотношения, на които вече сте поставили успешен край. Изкушения да го сторите няма да липсват- изборът е ваш. За обвързаните Везни обаче, социалната популярност може да се превърне в проблем.  Партньорът ви съвсем уместно ще започне да проявява ревност към приятелското ви обкръжение и дори може да изисква от вас категорични постъпки, с които да покажете приоритета на връзката в живота си. Естествената ви нагласа е да търсите повече свобода, да настоявате на правото си да прекарвате времето си по ваше усмотрение. Но след като веднъж сте направили избор, би било разумно да го подкрепите с постъпки и решения. Във всеки случай, звездите ви съветват в дните около пълнолунието на 15 август, всички ваши избори и решения да бъдат в полза на любимия човек.

Скорпион

И зодии с асцендент Скорпион 


През август звездите ви настройват по скоро практично отколкото романтично. И не ви съветват да провеждате каквито и да било реформи в интимен план. Освен ако промените не са обективно назрели. В такъв случай, ще имате и повод, и небесна подкрепа да прекратите нещастна връзка, или да освободите сърцето си от някой, който упорито ви игнорира. Като цяло, сега не бива да търпите каквито и да било неудобства заради болезнени чувства и отношения. Далеч по-разумно е да се огледате. Вероятно около вас има не един достоен претендент и за сърцето и за ръката ви. Не изключвайте и вариант на плавно сближаване с някой, който отдавна е в обкръжението ви. Най-амбициозните сред вас, вероятно ще вложат максимум старание за да завоюват вниманието на влиятелен и състоятелен човек. Имайте предвид обаче, че сега сте подвластни и на тенденции да идеализирате хора и да си поставяте нереалистични цели. Добре би било надеждите и очакванията ви да останат в пределите на изпълнимото, за да се предпазите от бъдещи разочарования. Прясно влюбените Скорпиони, ще трябва да положат малко старание за да запазят очарованието и празненството на любовта, както и да си затворят очите пред дребни несъвършенства и неприятности. Онези намиращи се в продължителни и устойчиви отношения пък -да дадат повече въздух и свобода във връзката. Това ще създаде нови теми за обсъждане, а и ще обогати приятелското ви обкръжение. Компенсирайте с повече нежност и страст в миговете на интимно усамотение.

Стрелец

И зодии с асцендент Стрелец 


Общителността е едно от най-популярните ви качества, а през август тя ще бъде подхранена и подкрепена от небесните сили. И няма да сгрешите ако я превърнете в най-силното си оръжие в любовта. При едно условие обаче - ако вече сте обмислили поведението и ролята си в интимните отношения и сте си направили правилните изводи; ако вече сте осъзнали грешките си и сте готови да поемете отговорност за тях; ако сами поемете инициативата да възстановите баланса в отношенията. Ще забележите промяна в собствените си нагласи-вместо да влизате в спорове породени от различия в убеждения и морални принципи по най-незначителни поводи, ще ви бъде далеч по-интересно да откриете сходствата и допирните точки. Това неизбежно ще внесе приятна атмосфера във взаимоотношенията ви, а тя пък ще създаде предпоставки и за съответните промени. Очаква ви един наистина щастлив и пълноценен романтичен подем. Ако такъв не настъпи, вероятните причини могат да са две-или в собствените ви неосъзнати и непоправени грешки, или в самолюбието ви. Подхранването му с безобидни според вас флиртове, бързо може да премине границите към откровена измяна, а след нея ще настъпят и съответните летни бури в живота ви. Необвързаните Стрелци вероятно ще се обгърнат с тайнствена аура, която парадоксално вместо да отблъсква, ще привлича. Вероятно си представяте сюжет, в който заемате ролята на безценен трофей, а поклонниците ви - на търпеливи ловци. Шансове имат само най настойчивите, разбира се, а вашите биха били реалистични, само ако търсите взаимоотношения изградени по-скоро на общи духовни интереси и увлечения, отколкото на споделена страст. 

Козирог

И зодии с асцендент Козирог 


През тази година сте далеч от мимолетни, летни увлечения и заинтересовани повече от всякога от сериозни и задълбочени отношения. Август не прави изключение, но сериозността ви би могла да се превърне в дефект, ако твърде настойчиво натрапвате вниманието си и упражнявате натиск върху любимия човек. Не бързайте с промените и знаковите решения. Още повече, че през август сте увлечени във вътрешна трансформация, в следствие на която външните промени ще настъпват от само себе си. Едно вътрешно гласче ще ви призовава да оставите в миналото съмнения, конфликти и подозрения и да прекрачите в бъдещето с чисто и необременено сърце. Послушайте го. Малко по малко, ще започнете да разпознавате една съвсем нова интимна реалност, да виждате романтични краски дори в най-ежедневните ситуации, които споделяте с любимия човек. Най-важно от всичко е да съумеете да овладеете ревността и подозренията си. Въздържайте се от опити да изясните причините за странното според вас поведение на любимия човек. До края на месеца, той сам, чрез думи и постъпки ще разсее всичките ви съмнения. При така високо поставени стандарти в комбинация с непрекъсната смяна на мнението и критериите, за необвързаните Козирози вероятно ще бъде трудно да намерят някой достоен за вниманието им. Смело и дори рисковано поведение обаче, може да ви спечели благоразположението на Любовта. Във всеки случай, ще привлича като магнит представители на противоположния пол. А Съдбата би могла да ви поднесе своя безценен подарък в края на август, чрез едно съвършено неочаквано запознанство. Имайте предвид обаче,че то ще изисква от вас да сложите край на всички досега поддържани "приятелства с привилегии".

Водолей

И зодии с асцендент Водолей 


Август ще задейства процеси на обновление и значими събития в живота на обвързаните Водолеи. Ако вече сте ги измечтали, планирали или обмисляли, време е да пристъпите и към действия. Свободолюбивия ви дух може да бъде провокиран от необходимостта да насочите сами събитията чрез избори и решения, но следва да имате предвид че ако оставите любовния си живот на самотек, резултатите могат да ви изненадат неприятно. Ако вече сте сигурни че сте покорили нечие сърце и не полагате достатъчно усилия за да го задържите, то може да се усъмни в дълбочината на чувствата ви. Или да ви го откраднат под носа. Ако се запознаете с човек притежаващ много достойнства, любовните игри и безобидни флиртове, биха могли да ви представят като ненадеждна и повърхностна особа. Небето ви дарява с много късмет, но именно усещането че сте галеници на съдбата, би могло да ви подведе и да пропуснете своите шансове. Семейните Водолеи също трябва да се замислят за причините, поради които разполагат с толкова много лична свобода. И да се опитат отново да привлекат вниманието на партньора ангажирайки го в съвместни дела и проекти, споделяне на общи интелектуални занимания. Като за начало, можете да потърсите помощ и съдействие за нещо което не ви се удава добре. Добре е също да не бъдете твърде упорити в отстояването на собствената си свобода и индивидуалност, ако любимия човек настоява да промените, или да се откажете от нещо. Например страстното увлечение по личен интерес, който поглъща цялото ви свободно време. Това едва ли е каприз, нито ограничаване на свободата ви, а обективна необходимост за оцеляването на връзката и живо доказателство, че за вас тя е значима поне колкото личните ви интереси.

Риби

И зодии с асцендент Риби 


Поне до средата на август, ще се движите в свои води и ще можете да разчитате на топли и гостоприемни течения, обслужващи копнежа ви по романтични приключения. Най-добре биха могли да усвоят тази тенденция онези, които са завладени от страстни увлечения - заявете своите чувства. Можете да разчитате на интуицията си, която ще ви посочи правилния момент, а и правилния подход, както и на поетичното си вдъхновение, за да намерите правилните думи. Като цяло обаче, август едва ли ще ви предложи значими събития в интимния живот. Изключение правят онези от вас, които през последните седмици са обмисляли кардинални реформи. Ако чувствате връзката си като истински затвор, не бива повече да отлагате излизането си на свобода. За вашия комфорт ще се погрижат близки и роднини, завръщането на някои приятели в обкръжението ви и всички с които сте установили емоционална, макар и платонична близост. Тези които като цяло са доволни от интимните си отношения обаче, е добре да се съсредоточат в освежаването им. Като за начало започнете със себе си-една нова прическа или промяна в стила ще пробуди страстта у половинката ви. Но най-вече-ще подхрани самоувереността ви което неизбежно ще повлияе и на харизмата ви. Всъщност, можете да използвате всички познати и непознати, но позволени прийоми за повишаване на самочувствието си. Парадоксално, но именно това ще укрепи и взаимоотношенията ви. Забележителни и малко по-критични ще бъдат дните в последната десетдневка на месеца. Въздържайте се от остри забележки, съзнателно избягвайте конфликти и най-вече въпроси и сюжети, които традиционно предизвикват криза във взаимоотношенията ви. Дори малка искра, може да разпали буря, която ще продължи през целия септември.

No comments
-- Facebook Comments

Add new comment