Login

Register

Вход с Facebook
or
Любовен хороскоп за месец Февруари 2020
Любовен хороскоп за месец Февруари 2020
Image: Любовен хороскоп за месец Февруари 2020

Февруари традиционно е един от месеците на Любовта, а тя безспорно се е подготвила да поднесе скъпи дарове на мнозина. Във всеки случай страст, дълбоки романтични преживявания и жестове на отдаденост и подкрепа няма да ни липсват. Дори любовни настроения, които се доближават до най-високите ни морални и духовни идеали. Всъщност, именно те ще привличат или отблъскват подкрепата на Венера. Негативни и не винаги с приятни последствия ще се окажат склонностите и тенденциите да постъпваме емоционално и импулсивно. А също и прибързаните изводи и решения, касаещи бъдещето на любовни връзки и партньорски отношения. Особено в средата на месеца, точно по време на любовното опиянение. Във всеки случай Св.Валентин освен валентинки, вероятно ще ни поднесе и немалко уроци по Любов, които е необходимо да усвоим, или със сигурност не бива да игнорираме.

Овен 

И зодии асцендент Овен 

Противоречивите но категорични тенденции, които се утвърдиха в началото на годината, ще продължат да се разгръщат и да ви влияят и през февруари. Със сигурност няма да скучаете, макар че точно любовните отношения ще бъдат източник както на радост, така и на горест. Мнозина от вас сега са фокусирани в кариерата и осъществяването на делови амбиции, поради което нито намирате време нито смисъл в любовта. Необвързаните Овни във всеки случай едва ли ще намерят място за нея в живота ти сега и това е по-скоро добре. Връзките на обвързаните обаче, биха могли значително да пострадат от липсата на присъствие и внимание, особено в средата на месеца. Предвид това, може би няма да е излишно предварително да положите усилия, за да покажете на любимия човек че го цените. В противен случай студенината и отчуждението ще се настанят помежду ви, а в някои случаи дори биха могли да предизвикат сериозна криза. За щастие Венера ви подкрепя и ще ви дарява с очарование и чувственост, които ще ви помагат с лекота да изразявате чувствата си, да демонстрирате привързаност, да подхраните отношенията със страст. Внимание! - Любовта може да ви намери без дори да сте я търсили, а сега възникващите симпатии и привързаности биха могли да се превърнат в източник на сериозни житейски промени или на разочарования. Някои от вас вероятно ще попаднат в капана на илюзиите, други ще почувстват ,че любовта и връзките искат твърде много жертви. Дайте си време за размисъл и не прибързвайте с изводите и решенията. Особено в последната десетдневка на месеца!

 

Телец

И зодии с асцендент Телец  

Февруари може да ви се стори скучен именно поради липсата на ярки и запомнящи се интимни преживявания. Но пък и мнозина сред вас вероятно не могат да решат какво да правят с чувствата си и какво точно искат от Любовта. Може би липсата на ярки събития в любовния ви живот е добре дошла именно заради възможността да преразгледате чувствените си влечения, личния си живот, какво обичате, какво харесвате и не на последно място степента си на удовлетворение от интимните отношения. Поради неясните копнежи и желания, необвързаните сред вас рискуват да се подведат или да изтълкуват погрешно поведението на някой в обкръжението си. Надеждите ви, че предизвиквате романтични интереси в него могат да се окажат измамни. В такава ситуация би било добре навреме и открито да обсъдите ситуацията-какво чувствате вие, какво чувства другия. Обвързаните Телци също ще трябва да се освободят от някои заблуди и самозаблуди. Например относно високите си стандарти и очакванията любимия човек да ги покрие. В резултат на което конфликтите макар и не фатални, биха могли значително да помрачат отношенията. Далеч по разумно е да видите предимствата и качествата, които партньора ви действително притежава и да ги оцените, вместо да изисквате да отговори на вашите критерии и да се самосъжалявате, че се разминава с тях.

Близнаци

И зодии с асцендент Близнаци 

От началото на годината, партньорските ви отношения са под влиянието на Марс, което е меко казано противоречиво. От една страна, той ви захранва с желание да съблазнявате и покорявате, но от друга стремежът да налагате волята си и да диктувате положението не винаги е уместен в сфера, в която успеха изисква най-вече компромис и съгласуване. Мнозина то вас, вероятно действат пот влиянието на ярки страсти, силни желания или напротив -категорично отхвърляне и отрицание. Но и едните и другите биха могли да ви поставят в рисковани или компрометиращи ситуации, по отношение на партньора. Едно е сигурно Марс ще ви помогне да освежите връзката си стига да искате. Но за да я укрепите ще трябва да обсъдите и приемете съвместни цели и заедно да съставите план за реализацията им. Взаимовръзката между социалната, светската активност и личния ви живот също ще бъде подчертана. От нея могат да се възползват и необвързаните Близнаци. Търсете Любовта в приятелското си обкръжение, не отказвайте покани за тържества, съвместни пътувания и публични мероприятия. Добре е да знаете обаче, че любовните сюжети, които ви предлага съдбата сега ще бъдат обусловени преди всичко от духовна и интелектуална близост, за сметка на емоционалния обмен и физическото привличане.

 

Рак 

 И зодии с асцендент Рак 

Да речем, че вече би следвало да сте наясно със себе си и мечтаете за надеждна и стабилна връзка, в която се чувствате защитени от авторитета и стабилността на партньора. Това като цяло е подходящия формат за вас, но подобно настроение и излъчване, би могло да ви постави в зависимост и да привлече към вас твърде контролиращи личности. А именно зависимостите са онова, което ви пречи да изграждате пълноценни партньорства. Необходимо е да се научите да разчитате на себе си и да осъзнаете че думата "половинка" е нарицателно, а не форма на съществуване. Че никой на никого не е половинка, че самите вие сте цялостна и независима личност, че пълноценни отношения можете да изградите само с друга цялостна личност, че партньора не е някой, който запълва празнини и липси, а някой, който ви помага да си ги запълните сами. Това е и причината поради която любовните и партньорските отношения на мнозина от вас сега преминават през процес, който ще изисква неизбежни промени. Дори да имате все още неясноти, през февруари облаците ще се разсейват и ще ви показват светли, макар и далечни хоризонти. За да ги приближите, звездите ви съветват по честичко да търсите компромис с любимия човек, а и да отделяте повече време за личните си дела и занимания, за да бъдете по-малко зависими от другите. Специално внимание и подаръци от съдбата ще получат вероятно онези от вас, които имат съвместни бизнес цели и проекти с интимния партньор, или могат да си бъдат взаимно полезни в професионален аспект. Звездите ви предупреждават обаче, че служебните романи през февруари могат да предизвикат сериозен смут в живота ви. Постарайте се да избягвате импулсивни постъпки касаещи лични избори и взаимоотношения, особено във втората половина на февруари. Последствията по-скоро ще ви огорчат, отколкото да ви вдъхновят.

 

Лъв

 И зодии сасцендент Лъв 

През февруари обикновено звездите не са щедри към вас и личните ви планове, но пък ви поднасят позитивни възможности в личния живот. През тази година, те са повече от обичайното и със сигурност подхранват желанията и страстите ви. Използвайте този период максимално. На първо място, за да изчистите недоразумения в лични отношения. Със сигурност вече сте го сторили, но ако има нещо недоизказано-говорете за да се сближите с онзи, за когото копнее сърцето ви, да спечелите нечие благоразположение, или да съживите важни за вас отношения. Обвързаните Лъвове не бива да пропускат възможности да докажат предаността си. Обгърнете любимия човек с грижа и внимание, информирайте се за неговите чувства, нужди, желания и стремежи. Със сигурност има с какво да откликнете и как да го подкрепите. Във втората половина на месеца вероятно ще почувствате нужда и от повече дълбочина в отношенията. Ще я постигнете като споделите тайни, притеснения, страхове и въжделения, а защо не и сексуални фантазии. Необвързаните Лъвове имат по -големи шансове да срещнат Любовта далеч от дома си, така че пътувайте и не се колебайте да установявате познанства по време на път. Те ще се окажат далеч по-уместни, от незнайно как възникналото внезапно увлечение към човек от обичайното ви приятелско обкръжение. Подобни любовни сюжети със сигурност ще ви поставят с сложна и неясна ситуация.

Дева 

 И зодии с асцендент Дева 

Намирате се в уникална за вас ситуация, предоставяща ви възможност да постигнете значителен напредък в основните житейски сюжети. Едновременно. Което ви затруднява в поставянето на приоритети и най-вече в тяхното обслужване. Февруари значително ще ви помогне и разтовари предоставяйки ви възможности да се заемете и да разрешите ситуации във взаимоотношенията, личния живот и партньорствата. При това удачно, без значение към какво се стремите-да започнете нова връзка, да подобрите условията и атмосферата в съществуваща или да създадете условия за преминаването към следващ етап в развитието и. Без значение обвързани или не, февруари ще ви върне вкусът към живота и любовната игра, както и ще ви провокира да флиртувате, да съблазнявате да развивате способностите си да привличате онези от които сте очаровани. Звездите ще ви подкрепят с подходящите условия да прекарвате повече време с любимия човек, да постигнете напредък в съвместните дела, или да обсъдите и изработите съвместни планове, касаещи дългосрочните перспективи във връзката. Безспорно ще усетите и влиянието на ретроградния Меркурий във взаимоотношенията си във втората половина на месеца. Това очертава период, в който трябва да се въздържате от радикални постъпки и решения. Но пък благоприятен за анализ на съществуващите сюжети, ситуации и проблемите в тях. Не си затваряйте очите за трудностите и недостатъците в отношенията, а обмислете кои можете да отстраните и с кои просто трябва да се примирите. Ако имате съмнения относно смисъла и перспективите на взаимоотношенията си, в този период ще ви бъде далеч по-лесно да си направите правилните изводи, относно това кой има място в живота ви и кой не.

Везни  

И зодии с асцендент Везни 

За вас взаимоотношенията и без това са крайъгълния камък в конструкцията на живота ви, но сега, през февруари ще се превърнат в център на вашата Вселена. Венера ви дарява с благоприятни условия за създаване и укрепване на взаимоотношения. А всякакви съществуващи проблеми в тях ще можете да решавате бързо и с лекота. Това обезсмисля обичайната ви нагласа да се правите, че те не съществуват. Напротив - именно сега разполагате с всички условия за да промените обичайните сюжети, а и да решите в каква посока искате да се развива темата за любовта и партньорствата в живота ви. Необвързаните Везни могат с удивление да установят, че не са забелязали до сега как в обкръжението им има хора, които дават мило и драго да привлекат вниманието им. Вероятно приятел, който до голяма степен покрива критериите ви за избор на партньор. Обвързаните ще трябва просто по - честичко да изразяват своите искрени чувства и да не се колебаят да търсят взаимност, да поднесат малка изненада, или да направят романтично предложение. Малки безпокойства в средата на февруари, вероятно ще имат онези от вас, които имат материална или емоционална зависимост от партньора. Неразрешени ситуации от миналото пък вероятно ще напомнят за себе си по неудобен или неприятен за вас начин в края на месеца. Но пък това вероятно ще ви подтикне най-после към вземането на трудни решения, които избягвате от дълго време.

Скорпион  

И зодии с асцендент Скорпион 

Февруари ви обещава интензивен и наситен емоционален живот, като най-висока концентрация на емоции и лични преживявания ви обещават първите десетина дни. При това не без въздействието и ефектите на личните ви импулси и инициативи. Едни ще правят любовни признания в решителен опит да завоюват нечие сърце, други ще засипват с романтични послания сърца, които вече са завладели. И разбира се, усилията ви ще бъдат възнаградени, надеждите ви осъществени. А това е само началото. В средата на месеца пък Меркурий ви напомня за стари увлечения, и ще ви подтиква да възстановите любовните отношения. Ако в миналото не сте успели да поведете развитието им в желаната от вас посока, сега не пропускайте шансовете си. Недоразумения също са възможни. Например изкушенията на работното място, които ще ви подтикват към флиртове и закачки с разочароващи за вас последствия. Или усещането, че партньора ви се опитва да ви прехвърли част от задълженията си. В този случай, просто запазете спокойствие и обсъдете ситуацията - възможно е да се заблуждавате, възможно е обаче действително да се налага да преразгледате роли и ангажименти. Така или иначе, в последната дестдневка Слънцето изгрява за вас и ви дарява с нова серия запомнящи се събития. Особено за необвързаните Скрпиони, чиито опити да привлекат някого ще се увенчаят с успех. Не без активното съдействие не приятели и познати обаче, така че не се колебайте да ги привлечете като съюзници, сватовници или домакини на вашата перфектно режисирана първа среща.

 

Стрелец   

И зодии с асцендент Стрелец 

Февруари ще се превърне за вас в месец за романтика и удоволствия, а ако търсите Любовта, възможности за срещи с нея ще има и то не една. На работа, в приятелското обкръжение или в кръг от съмишленици, ще усещате че приятелските ви чувства към някого се превръщат в нещо по-силно, по-страстно , по-вдъхновяващо. Чувствата ви стават интензивни и пораждат стремежи незабавно да постигнете желаното, независимо от рисковете и последствията. А те в крайна сметка ще се окажат съвсем незначителни, спрямо незабравимите впечатления, които ще придобиете. В средата на месеца обаче е възможно захлаждане. Меркурий, който традиционно влияе на партньорствата и връзките ви се оттегля за размисъл, а за вас е време да се замислите за собствената си роля във взаимоотношенията. Някои от вас може би трябва да преразгледат изборите на партньор, други ще се колебаят относно нови взаимоотношения, които по-ваше мнение като че ли изискват твърде много време и отговорности. Звездите ви съветват да не прибързвате с решенията-сега не е време за тях. Вместо това използвайте втората половина на февруари за да се разберете със себе си-какво точно искате от Любовта?

 

Козирог 

И зодии с асцендент Козирог 

След бурното начало на годината, през февруари във взаимоотношенията ви ще се установи атмосфера на относително спокойствие. В някои случаи дори може би ще се окаже, че любовта е най доброто лекарство за вас, доколкото носи приятно чувство за емоционална стабилност, във време, в което действително се нуждаете от такава. Венера ще ви подкрепя в опитите за хармонизиране на отношенията в семейството. Особено в последната дестдневка на месеца, когато с лекота ще можете да обсъдите и намерите решения на текущи проблеми. Това ще стане възможно обаче само ако вече сте възприели нов подход в общуването. Спорни въпроси от близкото минало също могат да напомнят за себе си. Преразгледайте позициите си, търсете нови решения, бъдете гъвкави, след като досегашните ви модели и представи на са допринесли за желания от вас резултат. Ако сте необвързани романтични запознанства не са изключени, при това те могат да се окажат доволно приятни, стига да не повтаряте стари грешки. За вас също ще бъде уместно да експериментирате в общуването за да спечелите интереса на тези, които вълнуват сърцето ви.

Водолей

 И зодии с асцендент Водолей 

Вие сте във вашия месец и звездите ви даряват обилно с очарование. Сега разбира се е и момента, в който разполагате с най-много възможности да обновите живота си и основните сюжети в него, включително любовните. Необвързаните Водолеи със сигурност ще могат да разчитат на внимание от страна на противоположния пол. Не разчитайте обаче само на това-поемете инициативата и смело се гмурнете в социалния живот. Общуването като минимум ще разшири обичайния ви кръг, а в него могат да се озоват личности с които взаимния интерес само ще расте във времето. Най-верния ви ориентир за сега е интелектуалната съвместимост. Емоционалните ви предпочитания могат да ви подведат и да ви отведат в заплетени ситуации, предизвикващи колебания. Рерторгардиня Меркурий пък ще ви даде подкрепата си за възстановяването на преустановени в миналото отношения. Това определено ще ви зарадва и вдъхнови, но засега е необходимо да се въздържате от изкушението да се втурнете в миналото през глава и най-вече да давате твърде много обещания за бъдещето. Това със сигурност ще ви донесе проблеми. Семейните Водолеи ще преживеят месеца без особени вълнения. Малки смущения ще предизвикват теми, касаещи покупки и финансови отговорности. Но във втората половина на месеца със сигурност ще можете да обсъдите спокойно ситуацията и заедно да намерите решение, което е приемливо за всички.

Риби  

И зодии с асцендент Риби 

Посрещате февруари в пълна любовна готовност да съблазнявате и покорявате без особени усилия. Звездите са ласкави към вас, а вие сте в прекрасно настроение, което както винаги се предава и в обкръжението ви. Околните със сигурност тайничко завиждат на партньора ви за топлината и очарованието с които го дарявате. Необвързаните Риби по-скоро липсват от сцената, заети с осъществяването на романтичните си мечти и копнежи. Сега е момента те да се превърнат в реалност и вероятно съвсем скоро всички ще разберем къде сте се загубили в началото на месеца. Това, което вероятно ще изненада и вас самите е че се чувствате привлечени по-скоро от практичността и надеждността отколкото от красиви думи и разходки под лунна светлина. Месецът е изключително благоприятен за Рибите със стаж във връзката, тъй като ще ви даде възможност да изясните сложни въпроси, в това число и финансови. Сега сте достатъчно практично настроени, но все пак не е излишно да си напомняте по - честичко, че подобни въпроси се решават не с мотива на емоцията, а на здравия смисъл и разумните граници. Във втората половина на месеца е вероятно да изпитате лека апатия към темите на любовта и връзките. Ако това се случи имате сигурен знак от Съдбата, че е настъпил момент да анализирате отношенията си, да преразгледате плановете касаещи сърдечните връзки, както и да се опитате да видите собствените си грешки. Някои от вас ще бъдат атакувани от носталгични спомени за бивша любов и ще пожелаят да се върнат в миналото. Времето е напълно подходящо за възстановяване на стари контакти, но да ги превръщате в нови отношения не е уместно. Както и да ви изглежда сега, перспективите пред тях са крайно неясни.

No comments
-- Facebook Comments

Add new comment