Login

Register

Вход с Facebook
or
Любовен хороскоп за месец Март 2020
Любовен хороскоп за месец Март 2020
Image: Любовен хороскоп за месец Март 2020

Март със сигурност ще бъде динамичен и не съвсем хармоничен, поне що се отнася да развоя на плановете ни и атмосферата в общуването. Последното разбира се, би могло да помрачи и радостта във връзките, особено там където съществуват принципни спорове и несъгласия. За щастие, Венера-върховната покровителка на любовта и връзките вече се настройва към пролетните традиционно романтични сюжети, благодарение на които Живота, Любовта и Красотата възтържествуват и в природата и в сърцата ни. В първите дни на месеца обаче, небесната покровителка на Любовта се намира все още в изключително затруднено положение, което при всички случаи ще породи ефекти в партньорските сюжети. Особено в онези от тях, в които липсват условия за стабилност или стремеж да се отстранят причините за недоволството, съмненията или колебанията в изборите, както и действителен стремеж за взаимно удовлетворение. Разочарования, охлаждане и неудовлетвореност във взаимоотношенията в началото на март, ни подсказват че е дошло време да преразгледаме ролите, поведението си, както и очакванията си. Липсата на желание и готовност да поемем отговорност за нуждите на връзката или на партньора могат да поставят на риск оцеляването на отношенията. Липсата на възможност да го направим пък, било то поради морални причини, разминаване в ценностната система, или житейската философия ни приканва да преразгледаме избора си и още веднъж да преценим дали това е подходящия за нас човек. Каквито и да са решенията ни, стига да са искрени и в съгласие със сърцето, Венера ни обещава по-светло любовно бъдеще и то още във втората половина на месеца. И ни призовава да бъдем търпеливи и към себе си и и към любимия човек. Прибързани заключения, избори и решения под въздействие на моментни емоции могат да се окажат крайно неуместни. Желанието бързо и окончателно да се разрешат спорните ситуации-също. Не съвсем успешни ще се окажат и любовните сюжети възникващи в началото на месеца. Страстите бързо ще се разпалват, но и бързо ще угасват. С настъпването на Пролетта обаче, Венера ще става все по щедра и мъдра в предложенията си, за тези които търсят Любовта. А усложнената обстановка във връзките преминали през проверката за устойчивост и здрав смисъл, постепенно ще се хармонизира. Това ще ни позволи в последната десетдневка на март, най-после да си поговорим задушевно и да изгладим проблемите и противоречията, да намерим взаимно приемливи решения. Идеален момент за размяна на подаръци, обещания, признания и прочее знаци на внимание.

Овен 

И зодии асцендент Овен 

Март ще се окаже доста динамичен за вас, а Венера ви е подготвила и някои многозначителни сюрпризи с потенциал за обрат. Радостни или тъжни вече зависи от вас. Звездите сега са благосклонни към тези, които имат сериозни намерения и сериозен подход в любовта. И ако желаете да демонстрирате трайността на чувствата и устойчивостта на намеренията си със сигурност ще ви помагат. В случай, че сте колебливи обаче, страхувате се от поемане на отговорности или от ограничаващите условия на дългосрочните и сериозни връзки, любовните сюжети могат да приключат с разочароващ за вас финал. Такъв може да бъде той и за връзки, които са лишени от здрава основа и смисъл, бъдеще и взаимен интерес. Дори меланхолията и носталгията към миналото, които ще поддържат интереса ви към него, няма да се окажат достатъчен аргумент, за да може то да намери своето място и в бъдещето. Предвид финалния етап в собствения си годишен цикъл, може би ще оцените възможността да се простите с онова, което някога е било изпълнено със смисъл и съдържание, но вече отдавна са изчерпани. Това могат да бъдат дори вашите представи, очаквания и предпочитания в любовта. Предвид пробуждащия се вече пролетен ентусиазъм у вас, подхранващ влечението ви към любовни приключения, наистина би било полезно да ревизирате предпочитанията си. Краткосрочни авантюри не са изключени, но те едва ли ще могат да задържат вниманието ви. По -скоро вие ще привличате вниманието на околните, а възможността за избор изисква и ясни критерии. Е, поне с тях би следвало да сте наясно до края на март.

Телец

И зодии с асцендент Телец  

Вие сте сред любимците на Венера, а тя ви е подготвила истински пролетен ренесанс в Любовта. Като за начало ще подхранва личното ви обаяние и ще ви настройва да демонстрирате най- привлекателните си качества. Естествено така вече с лекота ще можете да очаровате когото си пожелаете. Малко по-късно през месеца на помощ ми идва и Меркурий. Благодарение на него, до този момент би следвало да сте преразгледали своите очаквания в любовта и любимия човек, както и да сте взели решения. Дали и колко от себе си да "инвестирате" във връзката си, дали да приключите с неуспешна връзка, дали да се впуснете в нов любовен сюжет-всеки със своите си дилеми, относно които до края на месеца трябва да вземете решение. Едва в последната дестдневка на март обаче, ще се появят реални шансове както за онези които все още търсят любовта, така и за вече обвързаните, които ще се радват на истински ренесанс във връзката си. До тогава ще трябва да ремонтирате модели на взаимоотношения или личното си поведение в тях, а ако се налага да се избавите от токсични връзки. Необвързаните Телци пък ще трябва да сменят обичайната среда и обичайните места в които търсят любовта. Културни и образовани хора, в академична или интелектуална среда-ето къде са вашите шансове сега.

Близнаци

И зодии с асцендент Близнаци 

Мнозина от вас все още се намират под дълбокото въздействие на внезапно завладяващи чувства, силно привличане или напротив силно отблъскване, породено от подтиснати емоции и страсти. Те разбира се произвеждат вътрешни съмнения и колебания, които обичайно са крайно нездравословни за вас. Едни не намират покой, поради непрекъснато връхлитащи спомени за изгубена любов и опити да възстановят прекратени отношения. Други макар и завладени от силни чувства, не намират смелост да признаят любовта си. В резултат на което рискувате да си останете самотни, въпреки страстите които бушуват в дълбините на душата ви. Е не всички-ще има и такива които завладяни от силно еротично желание, ще плуват по течението без да се замислят за последствията. За съжаление до края на месеца изгледите да си възвърнете връзката с хладния разум са минимални. Напротив-интензивността на чувствата ви ще расте все повече. Ще ги усетят дори тези, които са изцяло погълнати от работа, или спокойно се наслаждават на дългогодишна и уж овладяла емоционалните кризи връзка. Теми като взаимното доверие и уважение, верността и готовността ви да поемате отговорност във взаимоотношенията ще станат изключително актуални. Жизнеността на любовните ви сюжети също и някои от вас вероятно ще се окажат принудени да прекратят изчерпани взаимоотношения. Може би ще се наложи да преодолеете и страховете си- от изоставяне, от загуба и самота, както и ревността и потребността за контрол. Изправяте се пред необходимост от дълбоки промени -било то в очакванията си , било то в собственото си поведение в любовта. И това ще става все по-очевидно с напредването на месеца. Но пък и преминаването през тях ви гарантира чиста любов и устойчива връзка.

Рак 

 И зодии с асцендент Рак 

Началото на пролетта ви обещава наситен с емоции личен живот, а и вие допълнително ще го подхранвате с чувствителност, очарование и любопитство. Необвързаните Раци биха могли да превърнат всичко това в предимство, особено ако поемат сами инициативата да напомнят на живота за себе си. Във всеки случай, сега не е време за усамотение. Не отказвайте срещи с приятели и участие в публични мероприятия. Едно чаровно приятелство може много бързо да се превърне в още по-чаровно увлечение. И най-важното перспективно. През Март за всички Раци настъпва обновление, което ще подхрани по-дълбоки потребности, включително и в интимния живот. Физическото привличане и материалния комфорт вече няма да ви бъдат достатъчни. Това ще породи процеси, целящи постигането на повече стабилност и надеждност в партньорските отношения. Междувременно, мнозина от вас ще разберат, че отношенията могат да се променят в желаната от вас посока, само ако самите вие осъзнаете емоционалната си зависимост от партньора и се опитате да я овладеете в разумни граници. Още в края на март, взаимоотношенията ви ще достигнат критичен етап, който ще ви позволи да установите наличието или липсата на значими проблеми в тях. За Раците с хармонично развиващи се връзки това ще бъде шанс за решителен напредък в съвместни планове, дори мечти, нови сюжети, по-спокойни отношения и повече лична независимост, която именно ще им позволи да преодолеят собствените си емоционални ограничения.

Лъв

 И зодии сасцендент Лъв 

Пролетните трепети или ви подминават или все още не са ви завладели. Вниманието ви е фокусирано в професионалната сфера и за личен живот и любовни приключения почти не ви остава време. Ако сърцето ви обаче копнее за любов, бъдете готови за саботаж. То ще започне да търси своето в работна среда. А ако сред колегите ви няма подходящи обекти, ще започнете да се заглеждате по куриерите, момичетата работещи във фронт офиса на банката или на гишето за билетчета в метрото. В последната дестдневка на март обаче се подгответе за значителна промяна. Искате или не, темата за партньорството ще започне все повече да привлича вниманието ви. Нещо повече, ще изисква да се ангажирате съзнателно с нея. При това за месеци, че и за години напред. За обвързаните Лъвове и техните връзки настъпват сериозен етап, позволяващ им да укрепят отношенията си и да се погрижат за хармонията и единството в тях. При това не с шармантни жестове и гръмки обещания, които все по-рядко ще предизвикват желания ефект. Повече работа ще ви свършат заявените отговорности, поетите задължения и малките ежедневни дела, които изпълват с живот една връзка.

Дева 

 И зодии с асцендент Дева 

В началото на пролетта, звездите ще продължават да ви даряват с подкрепата си, включително и в личния живот. Стига да бъдете достатъчно смели да изразите чувствата си. Ако все още търсите любовта, не изпускайте шансовете си и използвайте максимално небесната подкрепа в този период. Март е време да разкриете и проявите игривата си страна, уменията си да флиртувате и очаровате за да завоювате сърцето на този, за когото копнеете или да освежите климата във връзката си. Някои Деви ще почувстват нужда да се върнат в миналото преди да пристъпят в бъдещето, за да изследват и анализират чувствените си привързаности, техните обекти както и личните си модели. Добре би било ако интересът ви се ограничи в изследователските граници и не се връщате към стари връзки, или стари стари модели и формати, които вече са е оказали неефективни или болезнени. Възобновяването на взаимоотношения има смисъл само ако ги преустроите в нещо съвършено ново. Пълнолунието на 9 март би могло да ви даде или отнеме необходимите причини за това. Обвързаните Деви със сигурност ще получат не един шанс да се погрижат за оздравителните процеси във взаимоотношенията си, там където те са необходими. Възможно е дори де се наложи да се ангажирате с уреждането не само на вашите, но и на чужди взаимоотношения. Хора от близкото ви обкръжение вероятно ще имат нужда от вашите съвети и практическа помощ.

Везни  

И зодии с асцендент Везни 

В началото на пролетта съвсем тенденциозно ще се радвате на нарастваща емоционална близост, независимо от това имате ли постоянни отношения или не. Звездите разбира се ви подкрепят, но основните причини са във вас самите - вие сте доброжелателни и открити, чувствате потребност да споделяте било то идеи, мисли или впечатления. Всичко което ви е нужно е да съхраните тези благоприятни тенденции. Необвързаните Везни ще забележат засилен интерес към себе си, а и засилен интерес към противоположния пол в самите себе си. Впечатляващи срещи са възможни по традиционни и нетрадиционни поводи- на обществено мероприятие, тържество в приятелски кръг, та дори и семейна сбирка на която незнайно как са попаднали непознати за вас персони от извън семейното обкръжение. Отличителна черта на периода -внезапно възникващо увлечение. Търсачите на романтични преживявания могат да станат жертва на силните си страсти. Затова звездите ви съветват да не бъдете твърде нетърпеливи и настойчиви. Рискувате да получите отказ или просто да направите лошо впечатление. Последната дестдневка на месеца ще поднесе запомнящи се събития на някои от вас. Във връзката ви ще нахлуят свежи и ароматни пролетни ветрове, а с тях и нови ситуации, които ще ви предизвикат да погледнете с нови очи на любимия човек, както и на перспективите във взаимоотношенията ви. Необвързаните Везни пък, ще си припомнят за позабравеното напоследък благоразумие при избора на потенциални партньори за романтични сюжети. Любовта като че се кани да ви привлече към по-сериозни форми на изразяване и проявление.

Скорпион  

И зодии с асцендент Скорпион 

Сила и страст ще излъчвате през март, а това винаги са били две от най-ефективните ви оръжия в битката за нечие сърце. За романтичното ви излъчване пък ще се погрижи самата Венера. Достатъчно е просто да и се доверите, когато ви нашепва че би било съвсем уместно да проявите малко повече изтънченост, искреност в демонстрация на чувствата и дори признание колко много се нуждаете от любовта и ласките на любимия човек. И това не е демонстрация на слабост, а дори да е, именно емоционалната уязвимост на фона на личната сила ще ви направи още по-привлекателни за другите. Някои от вас дори ще се окажат на прага на най-смелите си мечти в любовта и връзката. Наскоро възникналите отношения ще ви обзаведат с нови и далеч проектиращи се във времето планове. А чувствителността и дълбочината ви ще станат осезаеми с просто око, което ще привлича към необвързаните Скорпиони любовни сюжети с дългосрочни потенциали. Имайте предвид че Любовта може да ви навести във време и във форма каквито най-малко очаквате. За Скорпионите със стаж във връзката звездите имат само един съвет : позволете на любимия човек да поеме управлението на взаимоотношенията. Позволете му да ви вдъхновява, да ви показва нови неща, да ви запознае нови, свои идеи за бъдещето и съвместния ви живот, да ви представи в ново,свое обкръжение .Сега за вас най-важно от всичко е да изпробвате нещо ново, вместо самоотвержено да се борите за запазването на старите навици и модели в отношенията.

Стрелец   

И зодии с асцендент Стрелец 

За вас първата половина на март ще премине спокойно, дори незабележимо. Звездите не планират забележителни промени и в личния ви живот. До голяма степен поради интуитивния ви стремеж да насочите и проявите личния си потенциал в материални и делови сюжети. Като че ли самите вие си повтаряте мантрата "сега не е време за любов". А кой е казал, че сърдечните и финансовите интереси си противоречат и не могат да се съгласуват? Примери за обратното колкото искаш. Каквито и техники за самовнушение да използвате обаче, след 20 март вродената ви потребност осезаеми впечатления и ярки страсти окончателно затвърждава победата си над/във вас. И животът ви ще се оживи в нови по-пъстри цветове. Не може да става и дума да стоите повече на едно място, заели изчаквателна и/или неангажирана позиция. Особено ако действително усещате нарастваща потребност от Любов. Бъдете активни, отворени и позволете на обстоятелствата да се подредят във ваша полза. Нищо чудно именно през март, те да ви срещнат с човек с приятна външност, добронамерен характер, широк кръгозор и великолепно чувство за хумор. Разпознавате ли типажа? Романтичната вълна ще повлече дори обвързаните Стрелци със стаж във връзките. Уникален момент, в който не само че нямате нищо против, но дори се наслаждавате на романтичните мелодрами в киносалоните в компанията на половинката си. И настоявате за тях. Съвсем уместно при това-кой би предпочел спорове по битови въпроси и прочее разногласия по незначителни поводи.

Козирог 

И зодии с асцендент Козирог 

Съдбата ви е взела на прицел и неуморно се занимава /и забавлява/ с това да преобрази и оптимизира живота ви, работата ви, връзката ви, обкръжението ви и най-вече вас самите. През март романтичните приключения и любовните наслади ще изискват от вас да си формирате нова представа за живота. Предвид това, че обичайно не проявявате щедрост и фриволност в израза на чувства, промяната ще бъде забележителна-и за вас и за околните. Още по-изненадани ще се окажете, ако повода и причината е персона, излизаща извън всичките ви представи, очаквания и изисквания. Ще бъдете и доволни, ако позволите на Любовта да ви направлява, без да давате оценка критериите, смислеността и разумността на нейните избори. Ако до сега сте имали възможността да определяте кое е правилно, разумно и перспективно, а все още търсите партньор, очевидно вашите критерии подлежат на ревизия и преоценка и би било най-разумно да позволите на Венера, която ги умее "тези неща" да избере вместо вас. От вас се изисква само едно-след като интересът ви бъде привлечен, вие да направите първата крачка. Обвързаните Козирози, като цяло ще се наслаждават на мир и съгласие във взаимоотношенията, което ще им позволи да обсъдят планове за бъдещето. Сложни и заплетени ситуации включващи роднини и близки също могат да намерят решение и да ви внесат допълнително спокойствие и комфорт във връзката. Изненади разбира се ще има и за вас- още в средата на месеца с удивление ще установите колко топли, страстни, доверителни са отношенията във връзката ви.

Водолей

 И зодии с асцендент Водолей 

Вие с лекота се синхронизирате с космическите вибрации и март ще бъде поредното доказателство за това. Докато всички птички, животинки и тревички се подготвят възбудено за нов живот и размножителен период, личния ви живот синхронично се радва на разцвет, а партньорските ви отношения на обновление. В дома ви цари мир и спокойствие, а доскорошните разногласия и противоречия някак естествено, то само себе си намират своето решение. Това естествено би следвало да ви подскаже, че е настъпило време за нов етап в развитието на взаимоотношенията. Месеца е подходящ за начало на съвместно съжителство, родителство, провеждането на семейни срещи и тържества, начало на строителство или придобиването на съвместна собственост. По отговорните решения разбира се е удачно да бъдат обсъдени и приети след 10 март, когато Меркурий възстанови обичайния си ход. Онези които все още търсят любовта, макар и подвластни на всеобщото воъдушевление, все още не намират достатъчна причина да пренасочат вниманието си от материалните интереси и професионалните дела в сърдечни сюжети. Ситуацията коренно се променя в последната дестедневка на месеца, когато именно любовта и интересните запознанства ще станат причина за пробуждането на любопитството и страстта ви към експерименти в живота. Бъдете внимателни обаче, и поддържайте в разумни граници, присъщите си перфекционизъм и идеализъм. Докато търсите идеала, ще пропуснете да забележите един напълно обикновен, средностатистически човек, готов да ви предложи цялото си сърце, инетерсна душевност криеща се зад обичаен външен вид и устойчиви пълноценни взаимоотношения.

Риби  

И зодии с асцендент Риби 

Март е вашия месец. Месецът, в който обичайно се намирате в най-съкровена връзка със себе си и най-близо до личните си предпочитания и потенциал. А ако има нещо което умеете наистина най-добре, то е да обичате. И през март ще имате възможност да докажете това още веднъж. Обвързаните Риби, без много усилия и специални приготовления ще накарат половинките си да се чувстват като богоизбрани. С което разбира се ще спечелят любовта им до живот. А най- важното от всичко е, че това съвсем няма да ги превърне в капризни или изискващи същества, напротив. Отговорността за чуждите чувства прави самите Риби още по-всеотдайни и сърдечни. Така че скъпи Риби-бъдете себе си. Това е напълно достатъчно да прекарате месеца радостно ползотворно-за себе си, за любимия човек и за връзката. А възможността да прекарате повече време заедно в компанията на общи приятели, да пътувате или да преживеете нещо ново само ще подкрепи допълнително щастливите сюжети в сърдечния ви живот. Разбира се, бихте могли и трябва да използвате хармоничната атмосфера за да решите стари и отложени във времето проблеми във взаимоотношенията. До 10 март Меркурий ще ви съдейства за това. Ясното осъзнаване на грешките както и на перспективите ще ви помогне да постигнете още повече взаимно разбиране и подкрепа. Необвързаните Риби също ще има какво да си спомнят за пролетта на 2020г. личното ви обаяние расте, а с това и интересът на противоположния пол към вас. Не прибързвайте с избора си. Позволете на претендентите за сърцето ви да докажат, че са достойни за вашата всеотдайна и чиста любов. А и на Любовта да ви изненада с неочаквани подаръци.

No comments
-- Facebook Comments

Add new comment