Login

Register

Вход с Facebook
or
Любовен хороскоп за месец Ноември 2019
Любовен хороскоп за месец Ноември 2019
Image: Любовен хороскоп за месец Ноември 2019

С малки изключения, през ноември любовта ще изисква от нас по-малко настойчивост и по-голяма дълбочина в израза на чувства и търсенето на преживявания. Меркурий ще бъде ретрограден през по-голямата част от периода, което обичайно затруднява общуването и създава заплетени ситуации с неясен край. Това ще изисква от нас да бъдем по-търпеливи и да не прибързваме с изводите и преценките си. При всички случаи ще се наложи да преразгледаме модела си на общуване, да видим и осъзнаем онези грешки, които ни пречат да постигнем по-дълбоко взаимно разбиране и балансиран обмен на чувства и емоции.

От друга страна,почти през целия месец ще се радваме и на съвместното влияние на Венера и Юпитер-двамата благодетели на небето, които ще ни предоставят немалко шансове за успех и обновление в живота, чрез любовта и взаимоотношенията.

Огнените Овен, Лъв и Стрелец ще придобият решителност за радикални промени, до голяма степен разчитайки на любовта и подкрепата на любими същества.

Земните Телец, Дева и Козирог, вероятно ще предпочетат по-консервативен подход, а сдържаността и благоразумието им ще се превърнат в афродизиак за тези, които не са им безразлични.

Въздушните Близнаци, Везни и Водолей, отново ще почувстват потребност от повече свобода и копнеж за независимост - непреходни ценности ,стига да не преминават здравословните граници. Парадоксално, но именно те най-много се нуждаят от взаимодействие, благодарение на което придобиват мъдрост и обновяват възгледите си за света, а и за самите себе си. Не забравяйте за това!

Представителите на водната стихия Рак, Скорпион и Риби, ще могат напълно да разчитат на тънкия си усет и разбиране за чуждите нагласи и намерения, благодарение на който печелят симпатии и се наслаждават на удоволствието от задушевно общуване. Наслаждавайте се свободно на живота, но избягвайте умишлено да привличате внимание и да създавате неверни впечатления за себе си, с цел да спечелите нечие благоразположение.

 

Овен 

И зодии асцендент Овен 

Темата за Любовта и най-вече за страстите, които тя поражда е винаги актуална за вас, но през ноември от нея ще бъдат заинтересовани най-вече онези, които все още търсят кого да превърнат в обект на своите желания, или напротив - копнеят да се освободят от любовни недоразумения и нещастни връзки. В който и да било от тези случаи ще бъде необходимо, а и ще можете да проявите максимален натиск и активност. Не се колебайте да заявите решително позиция и избор, да поставите край. Особено ако до този момент сте изпълнявали ролята на търпеливо очакващите по-успешен развой. Финалът на безуспешните отношения ще бъде лек и безболезнен, а вие бързо ще се пренасочите към нови интереси и обекти на симпатия. Ноември предлага интересни запознанства на всички Овни и дори онези, които са привикнали към статуса си на единаци ще се окажат изкушени от предложенията. Нещо повече-обичайно привикнали към горещи страсти и внезапни увлечения, сега едва ли ще се вълнувате от повърхностни отношения, напротив ще търсите по-дълбоки връзки, ще се привличате от културни и образовани личности, непосредствената близост до които ще поражда взаимно обогатяване. Романтика и страст разбира се няма да ви липсват, но от нея ще се възползват най-вече обвързаните сред вас - като подправка за приятния и спокоен съвместен живот през този месец. Предизвикателства може да породи склонността ви да решавате вместо другия, но ако предоставите на половинката си повече свобода, много скоро ще забележите позитивната промяна, която ще ви мотивира да продължите в същата посока. 

 

Телец

И зодии с асцендент Телец  

През ноември звездите са ласкави към вас, а с нежната подкрепа на Венера и Меркурий ще можете да преразгледате много от текущите ситуации, за да се уверите колко много любов има в живота ви. Така някои ще намерят възможност да възстановят отношения за които копнеят, други ще открият идеалната си половинка в лицето на човек, който отдавна е част от близкото, приятелско обкръжение. Трети просто ще придобият непоколебима увереност в собствените си достойнства и чар, което неизбежно ще се отрази и на харизмата с която привличате вниманието на противоположния пол. Ретроградния Меркурий ще помогне на мнозина от вас да вникнете в чувствата си, да проанализирате взаимоотношенията си и да разберете какво в тях се нуждае от промяна , поправка и подобрение. Ще ви бъдат необходими малко повече усилия и старание за поддържате хармонията в общуването с любимия човек. Съветът на звездите към обвързаните Телци е да подхранят отношенията с разнообразие и малки експерименти в поведението. А в последната десетдневка на месеца и с пламенни страсти. 

 

Близнаци

И зодии с асцендент Близнаци 

Любовта и партньорските взаимоотношения през октомври ще ви зарадват с възможности за обновление и позитивен развой, дори в отношения в които вече сте готови да прекратите заради непрекъснато тлеещ конфликт. Сега с малки усилия и компромиси ще можете да върнете хармонията, да решите проблемите на миналото и да освежите чувствения обмен в отношенията. Разбира се, ще трябва да положите усилия, макар и минимални - романтичен жест или подарък, но не показни, а с дълбок за любимия човек смисъл. Бъдете открити, споделяйте, дайте приоритет повече на удоволствията във взаимоотношенията, отколкото на задълженията и отговорностите. Въпреки омекотяващото влияние на звездите, мнозина от вас ще бъдат склонни да проявяват излишна строгост, която би могла да отблъсне любимия човек от вас. За да се предпазите от грешки, би било разумно преди да предприемете атака, да се поставите на мястото на другия. Помислете си, дали бихте одобрили собствените си постъпки, ако са насочени към вас. Предизвикателства може да ви отправи и нагласата да разсейвате скуката с любовни приключения. Необвързаните сред вас могат да претърпят бързи разочарования подведени от обещанията на приветливата външност и игривите маниери. Не се подвеждайте по външни опаковки и се научете да оценявате в дълбочина вътрешния свят на потенциалните си увлечения. Ако сте обвързани, безобидните флиртове ще се окажат доста съмнителен способ за избавление от скуката и биха могли сериозно да застрашат отношения на които държите. Както вече стана ясно имате шанса с фантазия и инициатива, сами да подхраните отношенията си със страст и романтика. Кратко романтично бягство от бита и ежедневието в последната дестдневка на месеца, ще има действително обновяващ ефект във връзката ви.

 

Рак 

 И зодии с асцендент Рак 

През ноември се радвате на позитивни тенденции в интимния живот, които ще ви помогнат да разрешите съществуващи усложнения във връзките и да се насладите на спокойствие и хармония. Като минимум, тази безоблачна атмосфера ще ви помогне да отдъхнете и физически и морално. А ако съчетаете вродената си мъдрост по въпросите на интимността с нетипичната за вас готовност за прошка, която ще бъдете склонни да проявявате сега, ще можете да постигнете удивителни резултати. Звездите ви даряват с чувствителност и възприемчивост, които ви позволяват да разглеждате текущи и минали ситуации във взаимоотношенията от всички страни. Меркурий ви подпомага допълнително, предлагайки ви възможности за възобновяване и обсъждане на теми от миналото, досега останали без яснота и отговор.Така ще можете да обновите представите си по важни за вас и бъдещето на отношенията ви въпроси, да преразгледате и обновите подхода си към решаването им, което без съмнение ще има осезаем резултат. В последната дестдневка на месеца пък, Марс ви дарява с увереност и активност по любовните въпроси, което разбира се ще ви направи далеч по съблазнителни в очите на противоположния пол. Това отваря нова страница за онези от вас, които мечтаят за страстен любовен роман. Всичко си има цена разбира се. Човекът, който евентуално ще завладее сърцето и душата ви ще има развит интелект, широк кръгозор, богат вътрешен свят и крайно непредставителна, или нестандартна според вашето обкръжение външност. Нека това не ви обезкуражава, но бъдете готови за критиката на  близките ви относно изборът ви. 

 

Лъв

 И зодии сасцендент Лъв 

Ако трябва да бъдем обективни, ноември едва ли ще предложи ситуации предизвикващи значими промени в личния ви живот. Кипите от енергия, интересът ви към удоволствия расте и не се колебаете да си доставяте радости. Чувствате се добре, даже много добре, особено ако имате възможност да демонстрирате себе си в социалния и професионалния живот. За нещастие обаче, точно това вероятно ще бъде причината да се превърнете в човек, който не забелязва никой друг, освен себе си и почти да забравите за съществуването на близки, приятели и любими хора. Съветът на звездите към всички Лъвове, без изключение е по-честичко да поглеждате около себе си с интерес към радостта, болката, победите и разочарованията на онези, които разчитат на вашите любов и подкрепа. Така необвързаните сред вас, може би ще забележат, че човек към когото сте проявявали интерес до неотдавна, най после се е поддал на чара ви и е готов за сближаване. Демонстрацията на клишета от типа на "Аз и работата ми са по-важни от всичко" със сигурност няма да ви бъдат от полза, нито ще привличат симпатии. Обвързаните Лъвове, няма да съжаляват, ако използват този месец и оптимистичното си настроение за да обсъдят някои съвместни планове за бъдещето и да внесат оживление във връзката си. Кратко романтично пътешествие ще ви поднесе незабравими впечатления. Не се колебайте ако сте узрели за решителна стъпка в развитието на отношенията да я осъществите през този месец. Разполагате с подкрепата на Венера и Юпитер, а по-добра благословия за бъдещето едва ли бихте могли да намерите.

 

Дева 

 И зодии с асцендент Дева 

За мнозина от вас, ноември ще се окаже запомнящ се именно с преживявания в интимния живот. Не че обстановката около вас ще се промени забележително, просто вие, с поведението си ще привличате любовта на другите с лекота. Меки, нежни, загрижени за другите и невероятно отстъпчиви -кой би имал нещо против да се намира близо до вас и да се радва на личното ви внимание. Особено половинките на онези от вас които наскоро са влязли в отношения. Обсипвайки любимия човек с грижи и ласки, ще получавате същото само че утроено. На идилия ще се радват и Девите със стаж в партньорството. Дори склонността ви да влагате много време и енергия в решаването на чужди проблеми няма да предизвиква обичайното неодобрение и ревност от страна на партньора. Все пак, не злоупотребявайте с търпението на любимия човек, а и вероятността да се наложи заедно да се погрижите за по-възрастен роднина или подрастващ член на семейството е съществена. Добре е съвместните грижи да не ви обсебват изцяло и периодично да се възползвате от възможностите за интимно уединение, каквито няма да липсват. Най-настойчива е поканата към необвързаните Деви обаче, които трябва да спрат да мислят за другите и да помислят за себе си. Не пропускайте светски събития, тържества и обществени прояви. Ноември може да ви предложи съдбоносна среща, след която много аспекти в живота ви ще се променят. А нищо чудно да откриете любовта там, където до момента сте виждали само приятелство.

 

Везни  

И зодии с асцендент Везни 

Астрологичната обстановка сочи, че през ноември мнозина от вас ще бъдат разлюлявани от бурни страсти, които не винаги ще бъде добре да демонстрирате пред публика. Във всеки случай именно така необвързаните Везни по-скоро биха отблъснали, отколкото привлекли потенциални поклонници. А и за да си гарантирате искрени отношения, би било добре да се представите в правдоподобен образ-вие съвсем не сте толкова невъздържани, а и се вълнувате повече от тънките нюанси в поведението и взаимоотношенията, отколкото от показните демонстрации. За всички Везни, без изключения, е актуална препоръката да редуцират незначителните и безперспективни срещи и контакти. Например, ако търсите все още своята половинка е очевидно, че трябва да намалите гостуванията у семейни приятели и по-често да излизате сами. Вероятно сред вас има и такива, които от доста време размишляват как да излязат от неуспешна и затормозяваща връзка. Звездите ви съветват през ноември да "замразите" този проект. Решението непременно ще се появи, но едва след като временно отклоните вниманието си от тази тема. А и може би, пренасочвайки вниманието си към други сфери, личния живот ще престане да ви се струва така безрадостен. Щастливо обвързаните също могат да се окажат изкушени да използват "везните на Темида",в търсене на виновници за битови неразбории. Ако захраните връзката си с повече щастие и чувственост, току виж се разрешили от самосебе си, а и намирането на виновника едва ли ще разреши самите проблеми. Практичния подход ще ви послужи далеч по-добре. Можете например, да постигнете уговорка с партньора и да добавите ново бюджетно перо, в което да се натрупва сума да подобряване качеството на живот. В общи линии, ноември ще изтече без особени драми и перипетии, но бихте могли да се погрижите за бъдещото съвместно щастие, ако използвате този месец за разумен диалог в сърдечна атмосфера. 

 

Скорпион  

И зодии с асцендент Скорпион 

През ноември на любовния фронт ви очаква относително благополучие, а проблеми могат да възникнат най-вече заради склонността ви да се движите против обществените стереотипи. Що се отнася до любовта, подобна нагласа би могла да бъде провокирана от силното ви желание за запомнящи се преживявания. Заради него може да разпознаете"потенциално подходящ партньор" във всеки, който прояви внимание и симпатия към вас. Ясно е защо близките ви ще ви съветват да не проявявате подобна "есенна слабост" и няма да ви подкрепят с одобрение и поддръжка за странния ви роман, например с човек когото познавате от само от социалната мрежа, а представата ви за него се гради най-вече на профилната снимка. Или ако недай Боже решите че сте намерили истинсаката любов, в лицето на току що навършил пълнолетие представител на противоположния пол и това ви дава основание да напуснете семейството и децата си. Разбира се, личния ви живот си е ваш и как ще го устройвате си е изцяло ваша работа. Но и звездите подкрепят здравия разум на близките ви и ви подсказват, че през ноември не е най-подходящия момент да създаване на нови връзки. Новите запознанства биха били сравнително безопасни, но да ги превръщате в сериозни взаимоотношения би било крайно безразсъдно. Още повече, че сега ще ви бъде изключително трудно да се разберете със себе си, камо ли да оцените обективно личните качества и потенциала на потенциалните си избраници. Значително по- простичко и безоблачно ще протича живота на щастливо обвързаните сред вас. Е, можете периодично предизвиквате малки цунамита споделяйки идеите си с половинката си. Повярвайте, това с което се сблъсквате не е критика, а нищо повече от обективната гледна точка на страничното мнение. А звездите ви съветват да се вслушвате в мнението на тези, на които не сте безразлични. Искрено извинение за създадените безпокойства, ще ви помогне отново да си върнете любовта и благоразположението в случай че ги загубите.

 

Стрелец   

И зодии с асцендент Стрелец 

Ноември обещава да бъде един от най-щастливите месеци за вас, а едновременната подкрепа на Венера и Юпитер ще ви помага да блеснете с най-привлекателните си черти, ще ви настройва оптимистично и ще привлича към вас внимание, любов и високи оценки. Обвързаните Стрелци ще се радват на хармония във връзката, а за онези, които все още търсят Любовта, Съдбата е приготвила приятни изненади. Ноември има реалния потенциал да ви срещне със сродна душа, да ви предложи увлекателен романтичен сюжет, който има всички предпоставки да се превърне в перспективна връзка. Във всеки случай, звездите ви приканват да отворите сърцето си и да посрещнете с внимание хора навлизащи в обкръжението ви в средата на месеца. Вниманието ви вероятно ще бъде привлечено от човек, напомнящ ви за някого във вашето минало-може би за първата любов или дори за детската ви мечта за любовта. Мечтите все някога се сбъдват и без значение дали копнеете да си върнете сърцето на някой, когото по невнимание сте загубили, или търсите новата любов, ноември ви обещава чувства изпълващи цялото вътрешно и външно пространство. За обвързаните Стрелци настъпва период на топлина и романтика, особена атмосфера, позволяваща дълбоко и съдържателно общуване. Със сигурност има за какво да поговорите с любимия човек. Спомени за миналото ще ви върнат вълнуващите трепети на първите срещи, а стремежът към постигане на разбиране ще изглади всички разногласия и ще ви помогне да намерите взаимно изгодни решения. Ако сте чакали подходящ момент за обсъждане на сложни въпроси, можете съвсем успешно да се възползвате от този месец. Единствения фактор, който може да помрачи безоблачното ви щастие е намесата на трети лица във връзката ви, така че се постарайте да ограничите въздействието им.

 

Козирог 

И зодии с асцендент Козирог 

Присъствието на любовта в живота ви през ноември вероятно ще бъде фоново и ненатрапчиво. Някои от вас дори ще забележат известен застой в любовните си сюжети, но нека това не ви притеснява така, че да форсирате изкуствено събитията. Позволете на Любовта да се развива и движи с естественото си темпо. Така онези от вас, които са прясно влюбени и обвързани ще могат бавно, с любопитство и наслада да откриват все повече удивителни качества в любимия човек. А онези, чиито отношения имат стабилно минало, ще могат да пропуснат покрай себе си прибързаните изводи че всичко във връзката вече е изчерпано и да възприемат по далновидния подход - да спасят отношенията и да ги захранят с нов смисъл. Спомнете си с какво ви е привлякъл другия, анализирайте какво се е случило, че тези качества постепенно са станали незначителни за вас. Възможно е просто да сте привикнали към тях и вече да не ги забелязвате, за да ги оцените. Дори онези сред вас, които се радват на дългогодишно безоблачно любовно щастие ще забележат, че връзката им прилича на съюз между двама добри приятели, а не толкова на страстно влюбени. Това си има своите предимства-така без много страсти и излишни емоции ще можете да обновите отношенията с нови актуални правила на взаимодействие. А ако ви липсва страстта имате прекрасната подкрепа на пълнолунието, при която с малки усилия и дребни жестове ще можете да подхраните отношенията с романтика и чувственост. Пак в дните около пълнолунието, необвързаните Козирози могат да бъдат приятно изненадани от среща, последвана от внезапно и силно увлечение, с неочаквани и дългосрочни последствия. В края на месеца, всички Козирози без изключение се обзавеждат с вълнуваща харизма, благодарение на която ще могат да очароват всеки, към когото чувстват привличане и интерес.

 

Водолей

 И зодии с асцендент Водолей 

През ноември влизате в кожата на "контрол фрийк" с ярко изразена склонност да упражнявате натиск и намеса във всеки актуален житейски сюжет. У дома, на работа, сред приятели вашата истина е последна инстанция, дори когато става въпрос за процеси, които не ви касаят лично. Доколкото кариерата или финансите са теми, в които контролът е все пак адекватен, то в личния живот той никак не би бил на място. От друга страна, астрологичния фон през ноември не подсказва драматични обрати в любовта, но все пак за да си спестите неприятности, би било разумно да уважавате мнението на любимия човек, да се вслушвате в думите и съветите му, да се съобразите с нуждите и особеностите му. По сериозно предупреждение отправят звездите към изкушените да прекратят проверени във времето взаимоотношения по банални причини, като например несходство на характерите. Радикалните изводи и постъпки, със сигурност ще ви създадат повече психичен и емоционален дискомфорт, от колкото мнимото несходство. Ако различията са така непреодолими, помислете как да осъществите така желаната раздяла при минимално напрежение. Необвързаните Водолеи вероятно ще отхвърлят с пренебрежение покани за гостувания, тържества и приятелски сбирки, които излизат извън представите и плановете им как именно трябва да изглежда едно такова събитие. И ще сгрешат - именно в подобна "експериментална среда" бихте могли да срещнете обаятелен представител на противоположния пол.

 

Риби  

И зодии с асцендент Риби 

Ноември ще ви захранва с високи стремежи и големи очаквания. Съществува вероятност много от тях да се оправдаят, но пък и вероятността да ви подведат е съществена. Необвързаните Риби например няма да бъдат съгласни да се задоволят с посредствени преживявания и връзки и ще се стремят да спечелят вниманието на хора с висок социален статус, или всепризнати таланти и постижения. Напълно е възможно късметът да ви се усмихне и действително да спечелите сърцето на особен човек, но все пак е добре да поддържате ясна и тясна връзка между желания и възможности, ако желаете да си спестите разочарования. Едно е сигурно, през ноември ще можете да се запознаете с всички съмнителни стойности и самозаблуди които поддържате, относно любовта и партньорствата. Добре е да не ги пренебрегвайте умишлено, полагайки старание да съхраните примамливи илюзии и приказни очаквания. Те със сигурност няма да ви съдействат да постегнете реално щастие от реалната любов. Съмненията обаче могат да предизвикат напрежение в живота на обвързаните Риби. Странно според вас поведение на партньора е в състояние да ви накара да виждате проблеми там, където такива не съществуват. С постоянните разпити и намеци обаче имате съвсем реални шансове да ги предизвикате. Каквито и ситуации да ви предложи ноември, би било разумно да избягвате радикални решения касаещи взаимоотношенията, тъй като сега преценката ви за тях би могла да е заблуждаваща. В края на ноември, гледната ви точка вече ще бъде съвсем различна и едва тогава ако се налага можете да кажете своето "да" или "не".

No comments
-- Facebook Comments

Add new comment