Login

Register

Вход с Facebook
or
Любовен хороскоп за месец Октомври 2019
Любовен хороскоп за месец Октомври 2019
Image: Любовен хороскоп за месец Октомври 2019

През октомври, Любовта ще ни зарадва с привидна лекота, зад която обаче, се крие мощен стремеж към дълбочина и споделена близост. Ключът за постигането им ще се окаже общуването. Сега е момента да дадем израз на чувствата си, да признаем любов и симпатии, да поднесем извинения, да изясним спорни ситуации от миналото, да разкрием дълбоките си чувствени потребности, да проведем онези деликатни разговори, които изискват подходящ повод и подходящ момент. Да говорим, но и да чуем какво имат да ни кажат онези, за които копнее сърцето ни и от които зависи личното ни щастие. Общуването ще се окаже мощен афродизиак, а интелектуалната близост далеч по-силен аргумент от физическото привличане за започване или укрепване на отношения.
 
Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще бъдат ангажирани повече с материалните аспекти на битието, поради което се налага съзнателно да поддържат романтичния огън в живота си. Затова пък усилията им ще бъдат възнаградени с по топли и искрени отношения пълни със страст и нежност.
Земните Телец, Дева и Козирог следва да не забравят че непреклонната убеденост в личните способности и аргументи са изключително предимство в кариерата и деловия живот, но се превръщат в недостатък в интимните взаимоотношения, крепящи се на компромис и взаимен интерес.
Въздушните Близнаци, Везни и Водолей, с лекота ще предразполагат хора и обстоятелства към себе си и ще се радват на нови, интересни запознанства. Те обаче, не бива да забравят, че зад обаянието и вежливото поведение не винаги стоят благородни личности и мотиви, и да бъдат по-критични към новите хора в обкръжението си.
Водните Рак, Скорпион и Риби, най после ще повдигнат завесата на тайните имащи съществено значение за бъдещето, но и въображението им не винаги ще се вмества в тесните рамки на реалността, а и твърде голямото любопитство лесно може да заплете интрига.
 
Овен 

И зодии с асцендент Овен


За мнозина от вас, октомври ще бъде месец на вълнуващи емоции в любовта и партньрството. Не винаги приятни, но със сигурност запомнящи се. Със сигурност изненадвате близкото си обкръжение с прояви на емоционална близост и необходимост от по-голяма дълбочина. Някой от вас, минават всякакви граници на "овенско приличие", проявявайки нетипична склонност да се отъждествяват с любимия човек. И това съвсем не е лошо, защото отдалечавайки се от себе си, се приближавате повече до другия. Със сигурност и връзката ви само ще спечели от това, особено ако в последните месеци сте били по-заинтересовани от кариерата и личните си планове, отколкото от любовта. Затова не се свенете и покажете най-дълбоките и съкровени чувства на които сте способни. Необвързаните Овни вероятно ще почувстват прилив на романтика и страст и ще превърнат търсенето на липсващата половинка в цел номер едно през есента. Романтичните и страстни пориви които ви завладяват определено ще ви направят по-съблазнителни, а Венера ще бъде ласкава към вас срещайки ви с хора, притежаващи достойнствата, които вие търсите. Затова е много важно преди да се впуснете на лов за любовни приключения да посветите малко време на самоанализ, за изясняване на този въпрос - да определите какво търсите и какво можете да предложите. Добре е да разберете и приемете, че истинското щастие не зависи от перфектната външност, нито от високия социален, или материален стандарт. Особено ако липсва емоционален комфорт и достатъчно широко поле за общуване. Малко самоанализ няма да попречи и на онези, които са се затворили за стрелите на любовта и не могат да откъснат ум и сърце от вече преустановени отношения. Ако сега липсват обективни условия да ги възстановите е време да затворите вратата на миналото зад гърба си. В крайна сметка, точно през октомври около вас има не един и двама представители на противоположния пол, готови ако не на сериозна връзка, то поне на с нищо не обременяващ ви емоционален обмен. И ако не се възползвате от това ще демонстрирате изключителна липса на благодарност към Съдбата. Пред Овните с дългогодишна партньорска история, стои предизвикателно препятствие пред златната ябълка в любовта. Да отстъпите, да покажете готовност за компромис, да предадете руля на управлението на половинката си. В замяна ще получите балсам за ушите - най-сладките думи, които ще възродят и увереността ви, и привичната ви целеустременост, точно когато най-много се нуждаете от тях.
 
Телец

И зодии с асцендент  Телец


Малцина от вас през октомври, ще пожелаят да се ангажират с мисли действия касаещи бъдещето, съдбата или любовта. Вниманието ви е привлечено от материалните дела и необходимостта от усърдна работа за постигането на материално благополучие. Затова пък Любовта е ангажирана с вас и едва ли ще ви остави дълго време безразлични, още по-малко пък безучастни. Онези от вас, които вече са ангажирани в партньорски отношения ще го разберат първи. Половинката ви прелива от нежност и разполага с неизчерпаем ресурс от методи и възможности да привлече вниманието ви. А вие като любими деца на Венера, едва ли ще чакате втора покана, за да се възползвате от чувствените наслади, които тя сега ви предлага в изобилие. Докато се наслаждавате обаче, би било мъдро да използвате благоприятната среда за да изчистите всички съмнения и недоразумения от миналото. Сега е момента да чуете и да кажете. Общуването ще се окаже най- важното условие за личното ви щастие и можете да разчитате, че сега то ще протича гладко и ползотворно. Търпението и възможността да обсъдите проблемите в дълбочина ще ви дадат възможност да постигнете баланс на интересите, което след това дълго ще поддържа хармонията във връзката ви. Ако интересът и времето ви действително са обсебени от делови въпроси, сега е момента например да предложите преразпределение на домашните задължения и това ще бъде проява на благоразумие, а не бягство от отговорност. Нещо повече, новолунието на 28 октомври, дава възможност на всички Телци да отгърнат нова страница в своята интимна история, да открият и последват нови перспективи в личните отношения. За едни това е нов по зрял етап във отношенията, за други нова връзка, за трети възстановяване на отношения, но вече по нов, по-успешен модел, за четвърти преразглеждане на наскоро направен избор, в ползата на нова любов с далеч по-добри перспективи. Необвързаните Телци дори биха могли да се окажат в неприятната ситуация да избират между няколко достойни кандидата за сърцето им.
 
Близнаци

И зодии с асцендент Близнаци


През октомври, повече от всякога ще се нуждаете от спокойствие, уединение и добре планирано ежедневие без вълнуващи обрати. Умората от многочислените срещи, безконечните пътувания насам-натам, десетки реализирани или не дела, преговори и планове, най-после ще ви застигне и ще ви погълне изцяло. Парадоксално за вас, но именно спокойното и делнично житейско темпо ще имат подхранващ ефект върху емоционалното ви самочувствие и излъчване. Всъщност изненада няма- излъчването на спокойствие, стабилност и мъдрост, не поставя  обичаните за вас изисквания към околните да бъдат в постоянна бойна готовност за героични подвизи и това ви прави привлекателни и желани. И макар че през октомври съдбата не предвижда за вас съдбоносни срещи, възможности за флирт и любовни приключения подхранавщи самочувствието ви и интереса към радостите на живота няма да липсват. Съдбоносна промяна обаче може да настъпи в живота на онези Близнаци, които стоят на кръстопът, не знаейки как да постъпят с нееднозначни интимни отношения. Ако решите най-после да приключите с тази драматична сага, рискувате да причините емоционален дискомфорт за себе си и другия. На вас такъв със сигурност сега ви е крайно ненужен. За да намалите ефекта от болезнените преживявания се нуждаете от заместител. Не нов човек обаче, а ново занимание, нова среда или място за живеене. Приспособяването ще погълне цялото ви внимание. Ежедневната рутина ще помогне най-вече на обвързаните Близнаци. Спокойствието ще ви позволи да подхраните връзката с типичното си игриво поведение, което звездите ви съветват да демонстрирате с размах. Вероятно ще ви се иска да посветите цялото си свободно време на любимия човек, устройството на дома и свъместните интереси и занимания, което ще подхрани както страстта така и духовната близост помежду ви. В крайна сметка октомври ви предлага почивка между две житейски сражения и точно сега имате възможност да се погрижите за най-важния въпрос в живота си - присъствието на втората същност, която да ви придружава в победи и поражения и да ви предпазва от вас самите. Освен всичко друго, общуването с любимия човек, ще се окаже не само приятно, но и полезно за вас, особено ако се възползвате от меланхоличното си настроение, за да говорите по-малко и да слушате повече.
 
Рак

И зодии с асцендент Рак


Искате или не, регулирането на партньорските отношения ще привлича вниманието ви още от началото на месеца и ще ви принуждава да търсите средства за тяхното хармонизиране. Разбира се, подобна необходимост, настъпва там, където са възникнали проблеми предизвикващи дисхармония. Вероятно няма да ви е приятно да се сблъскате отново с тях, но звездите ви съветват да не си заравяте главата в пясъка, още по-малко пък да преминавате в отстъпление. И ви подкрепят, дарявайки ви с чар, на който никой не може да устои, трезва мисъл, с помощта на която ще можете да постигнете далеч по-голяма яснота и осъзнаване за същността на проблемите и ораторски умения, за да можете да облечете мислите и чувствата си в правилните думи. Така ще можете да изясните всички вълнуващи ви въпроси, за да си спестите разочарования в бъдеще, изчиствайки всички разногласия. Съществен ще се окаже въпросът за личните ви граници. Не допускайте те ба бъдат прекрачвани, но и не ги простирайте твърде широко. Границите все пак създават условия за дистанция-емоционална или физическа - все едно, а вие се нуждаете преди всичко от споделеност и близост. Не допускайте също твърде осезаемо вмешателство на трети лица и външни събития в личните си отношения. Нека те си останат неприкосновена за външни влияния територия, а сега това е ваша грижа и отговорност. Ще забележите, че подобно поведение ще пробуди партньора ви като от зимен сън и ще го призове в пълна готовност за да направи всичко необходимо да съхрани чувствата ви. Е, заслужавате си и комплиментите и подаръците, и направените отстъпки в общите планове и организацията на бита. Не пестете благодарността си. Подобен взаимообмен със сигурност ще укрепи и чувствата и връзката ви. Необвързаните Раци също е време да разчупят границите. Някои хронично независими, вероятно най-после ще се съгласят да признаят и поправят грешките си в общуването с противоположния пол. Разбира се, едва ли можете да очаквате веднага след това да спечелите благосклонността на Венера, но тя със сигурност ще ви изпита, предлагайки ви любопитни запознанства с хора, за които бързо ще се превърнете в култов любовен трофей. За сега, ако не друго това ще подхрани самочувствието ви. Така или иначе обаче, трябва да приемете, че без значение дали искате страстно любовно приключение или перспективна и стабилна връзка, трябва да излезете от зоната си на комфорт и октомври е напълно подходящ за това.
 
Лъв 

И зодии с асцендент Лъв


През октомври звездите ви поставят в сложна ситуация, в която трябва да съчетаете романтиката и страстта с мъдростта и отговорността. Тайната е в точните пропорции - от всичко по малко, без липса на едно и излишек на друго. В отношенията с любимия човек от вас се очаква да поемете инициативата в свои ръце и да разрешите всички недоразумения на настоящето и миналото. След което, да преразгледате ролите и да споделите взаимно отговорностите, които връзката поставя пред всеки от вас. През октомври, мнозина от вас са на изпит пред съдбата, в който трябва да докажат чувствата си - не с думи и демонстративни жестове, а на практика- с дела и проява на разбиране и подкрепа. Не пренебрегвайте нуждите, грижите, приоритетите и проблемите на половинката си, вашата помощ и подкрепа сега е доказателството за чувствата ви. Особено в периода 5-10 октомври и в края на месеца, когато вероятно ще почувствате недостиг на внимание, поради твърде голямата заетост на партньора и необходимостта му да разполага повече със себе си. Ще се наложи да приемете обаче, че неговите приоритети и нужди в момента, най-вероятно действително са по-спешни и значими от вашите и да не драматизирате ситуацията. Затова пък ако съумеете да окажете помощ на любимия човек в неговите професионални и лични грижи и цели, със сигурност ще направите значима инвестиция във връзката си и ще стопите всички прегради помежду ви. Така през останалата част от месеца ще откривате един в друг неизвестни до момента качества и с удивление ще се наслаждавате на все по дълбока близост. Необвързаните Лъвове също е добре да наблюдават себе си-ще забележите, че все по малко се нуждаете от чуждото внимание и похвали. Това ще бъде доказателство за постигната вътрешна увереност, но и напомняне че вече не се нуждаете от цяла армия поклонници. Нуждаете се от един единствен, който да превърнете в цел, но не за да го преобразите в ценен трофей или разтуха в сивотата на битието, а в действително равнопоставен партньор, отговарящ на всичките ви нужди и изисквания. Съдбоносна среща едва ли ви очаква точно през октомври, но промяната в приоритетите със сигурност ще бъде съдбоносна, а бъдещето ще възнагради търпението ви. 
 
Дева 

И зодии с асцендент Дева


За вас една промяна ще се окаже изключително полезна и не бива да омаловажавате нейната роля. Започнете с нещо дребно-смяна на прическата, или обичайния маршрут, а после преразгледайте и обичайния си кръг. Не се колебайте да го промените и най-вече да го разширите с нови запознанства. Включително и виртуални. Не се колебайте също да излезете от рамките на "ние сме просто приятели" в общуването на дългогодишни познайници от противоположния пол. Никой не ви задължава разбира се, да давате тези специални шансове за достъп до изтънчената си персона, но и да пренебрегвате и отхвърляте знаците на внимание към нея, ще се окаже крайно неразумно и недалновидно. Подобна промяна в поведението ви със сигурност ще ви направи по привлекателни и популярни. Към промяна най-после трябва да пристъпят и онези от вас, които дълго отлагат прекратяването на болезнени и нежизнеспособни отношения. Не бързайте обаче да се втурвате през глава в ново увлечение. Дайте си време, поживейте за себе си, обновете имиджа си, интересите и обкръжението си. За обвързаните Деви, промяната вероятно ще дойде "принудително" , от вън, чрез партньора, който най-после ще се съгласи да предприеме желание и така дълго чакани от вас промени. Или ще ви увлече в ново екстравагантно хоби, което със сигурност ще освежи споделеното ежедневие. Най значителна обаче ще се окаже промяната в начина на общуване, който  ще се подобри и ще ви позволи да обсъдите и изясните някои деликатни теми. Не сдържайте мислите, чувствата и желанията си - сега е момента да излеете душата си. Нищо не ви застрашава-напротив-партньорът ви ще остане приятно изненадан от мъдростта, дълбочината и топлината криещи се зад сериозната ви маска на сдържаност. Кратка ваканция извън града, пътешествие или споделени интелектуални преживявания в края на месеца, ще оставят незабравим спомен и ще подхранят емоционалната близост във връзката ви.
 
Везни

И зодии с асцендент  Везни


Вашия традиционен управител Венера, през октомври буквално властва над небето, а нейни наместници на Земята ще бъдете вие. С изтънченост, с чар и обаяние, можете да спечелите всяко сърце, да стопите всяка преграда, да постигнете всичко, за което копнеете. Самите вие сега едва ли сте привлечени от житейски експерименти и мащабни реформи в личния живот. Но пък и страстните пориви които периодично ще ви завладяват, ще ви тласкат да завоювате и побеждавате. Месецът може да се окаже много интензивен за необвързаните Везни, на които Съдбата предлага немалко шансове за нови запознанства с възможност за удивителна любовна история. Въпреки всичко, следва да знаете, че сега възникналите отношения макар и вълнуващи и страстни, няма да са лишени от безпокойства. Обстоятелствата ще се развиват непредсказуемо, а еволюцията на отношенията много малко ще зависи от вас. Интересна промяна вероятно ще настъпи при онези които от няколко месеца обмислят да прекратят отношения. През октомври за вас този въпрос ще загуби актуалността си. Не че ще промените гледната си точка, по-скоро ще губите интерес към разрушителните процеси в живота си, а и набедения партньор вероятно ще се опита да повлияе на случващото се. Но пък и всички обвързани в една или друга степен Везни, ще забележат известна непоследователност в поведението на партньора, както и нетипична за себе си избухливост по този повод. За да намалите рисковете от конфликт намерете си занимание, позволяващо конструктивно освобождаване от излишната енергия. Вероятно имате общи задачи и планове изискващи активни действия и интензивно натоварване. Добре е също, от време на време да изключите всичко и всички, за да посветите време само на любимия човек, да уважите неговото хоби или увлечения, или просто да му позволите да ви изненада приятно с действията и решенията си.
 
Скорпион 

И зодии с асцендент Скорпион


За повечето от вас, октомври ще бъде месец, в който ще ви се иска да укрепите и съхраните онова, което е постигнато до момента, включително в интимните отношения. Изключения няма да липсват, но поне според звездите, те ще бъдат мотивирани по-скоро от щестлавие, заради което изведнъж можете да се окажете забъркани в сензационен роман с популярна персона. За добро или за лошо обаче, вашия традиционен управител Марс се намира в нетипично кротко настроение, което по-скоро обуславя търсенето на покой, отколкото на гръмки победи. Затова пък ще ви подкрепя в дълбоко личните. Нещастно страдащите от несподелена любов например, може би най-после ще се избавят от угнетяващите ги чувства, приемайки, че е крайно безперспективно да пилеят чувства в очакване на нещо, което едва ли ще се случи. Възможно е повод за това да стане и интересна среща, затопляща чувствеността ви до точка на кипене, при което нездравите чувства първи ще се изпарят. Всъщност, през октомври едва ли ще имате причина да се оплачете от липса на внимание от противоположния пол - Венера подчертава обаятелността ви , Меркурий ви дарява с общителност и подвижност. Ако искате допълнително да привлечете симпатиите на Венера, октомври е времето в което да обновите имиджа си, за да изпъкнете сред тълпата с екстравагантна прическа, ярка дреха или аксесоари създадени по личен проект. Ясно е, че така ще привлечете и по-нестандартни личности към себе си. Както винаги, страстите кипящи вътре в подобни отношения, ще си останат загадка за всички нас. За обвързаните вече Скорпиони, месецът предоставя уникални шансове за решаването на всички проблеми, които пречат на личното ви щастие. Ключът към тях е общуването. Ако отдавана чакате подходящия момент да излеете душата си, или да обсъдите сериозен въпрос -той настъпи. Ще можете убедително да изложите гледната си точка по начин, който ще ви гарантира приемане и поддръжка. Най-сплотяващ ефект обаче биха имали нови интереси, които споделяте с половинката си, както и вашето лично внимание към онова, което вдъхновява ума на любимия човек.
 
Стрелец

И зодии с асцендент Стрелец


Най-важната ви лична необходимост през октомври ще бъде придобиването на увереност, че утре ще бъде по-добре от днес. За да си гарантирате подобно светло бъдеще, поне що се отнася до личния живот, звездите ви съветват по-често да се фокусирате не в своите, а в чуждите чувства. Така, ако ви притеснява нечие нежелано внимание, вместо да го отблъсквате гневно, тет-а-тет, спокойно и внимателно обяснете, че не можете да отвърнете с близост. Ако пък вие искате да завладеете нечие сърце, направете го не с гръмки демонстрации на чувствата и предимствата си, а с внимателен интерес към нуждите и интересите на обекта на вашето внимание. Длъжни сме да отчетем и факта, че през целия месец обстоятелствата в сърдечния ви живот тънат в мъгла, поради което надеждите ви могат да се окажат неоснователни, а общуването с привлекателни на пръв поглед личности-разочароващо. Поради което е най-разумно да не си правите прибързани изводи за каквото и да е, касаещо интимните ви привързаности както и съдбата на вече съществуващи отношения. Вероятността да се самозаблуждавате е съществена. Обвързаните Стрелци, вероятно често ще чуват упреци към равнодушното си поведение и отношение. Те едва ли ще предизвикат към крайни решения половинката ви, но би било далновидно нещо да промените. Можете например да използвате изобретателността си за да докажете на любимия човек, че той е все така важен за вас. Романтичните вечери и пътувания са с доказан ефект, но споделените духовни интереси и разговори ще бъдат истинското доказателство за жизнеспособността на чувствата ви. А и ще подхранят с далеч по-дълбоко съдържание връзката ви. Това, което със сигурност няма да ви свърши работа и ще отблъсне още повече любимия човек са шумните партита и обилните угощения у дома, в компанията на приятели, съседи и случайни познати.
 
Козирог

И зодии с асцендент Козирог


Още в началото на октомври ще бъдете предизвикани да отпуснете контрола върху протичащите в живота ви процеси особено в интимната сфера. Непрекъснатото поучаване и желание да наложите своите правила и възгледи, не привличат нито настоящи, нито потенциални партньори. Налага се да признаете, че околните притежават достатъчно качества, за да се справят самостоятелно със себе си и проблемите си, както и че Венера, и нейните теми -любов, приятелство, семейство, са не по-малко важни ,от всичко друго в живота ви. А любовта и приятелствата ще бъдат пряко свързани и взаимно зависими за вас и приятелите ви могат да се окажат силно замесени във вашите любовни дела, така че добре е да не ги настройвате срещу себе си, по-често да споделяте приятелско обкръжение, да приемате приятелски съвети и дори настойчивия натиск да ви запознаят с някой, "много подходящ точно за теб". Защото Той/Тя могат да се окажат действително подходящи. Съвместното участите в обществения и светския живот ще подпомогне личното щастие и на обвързаните сред вас. Публичните мероприятия и личните празници, без значение дали просто присъствате, или самите вие ги организирате, ще имат сплотяващ ефект и ще се окажат източник на неподправена радост. Това разбира се, в случай че още в началото на месеца овладеете контролиращите инстинкти и позволите на демократичния порив на половинката ви да се изрази свободно. Помислете си дали имате готовност понякога да отстъпвате, поне в подробностите или втростепентите въпроси. Ако такава готовност ви липсва, следва да бъдете честни към себе си и пред любимия човек. И за да не позволите съвсем да се "изложите", да се оттеглите за известно време в уединение. Тази "кратка почивка", ще ви помогне да разбере готови ли сте и вие и партньора на необходимите компромиси или действително вашия любовен сюжет е достигнал до мъртва точка. Опитът в личния живот през октомври, ще ви е крайно необходим за самоанализа в процес на лично себеусъвършенстване, който неизбежно протича под една или друга форма при всеки от вас сега.
 
Водолей

И зодии с асцендент Водолей


Посрещате октомври в ролята на мислител, измъчван от стотици философски въпроси: верен ли е пътя ми?, подходяща ли е работата ми?, това ли е моята съдбовна половинка???  Все въпроси, за чиито отговори понякога един живот не стига. И ако тези касаещи пътя и предназначението ви са фундаментални и вечно актуални, то поне по отношение на любовта и взаимоотношенията, имате всички основания да подходите по-оптимистично. Трудностите са зад гърба ви, а поводи да гледате с надежда към бъдещето има не един. Звездите ви съветват просто да се отпуснете в потока на събитията и да се огледате за приятните подаръци, които ще ви поднесе живота. За необвързаните Водолеи, това може да бъде впечатляваща среща, с човек, който без колебания бихте последвали веднага и до края на дните си. "До края", вероятно ще се окаже напълно възможно, но "веднага"- не съвсем. Ще се наложи да се заредите с търпение, тъй като вашето ново увлечение, вероятно ще се окаже възпрепятствано, по една или друга причина да ви отвори вратата към живота си. Със сигурност обаче ще си струва да почакате докато житейския калейдоскоп се подреди във ваша полза. Обвързаните Водолеи ще имат вероятно всички основания да признаят, че разполагат с най-ценния за себе си дар-приятел в лицето на партньора. Звездите без колебание ви съветват да потърсите отдушник на всичките си тревоги и терзания именно в любимия човек, да споделяте с него всичко, без притеснения, както и с благодарност да приемете всичките му утешителни подаръци. Дори импулсивното пътешествие, за което според вас, сега нямате готовност, или нагласа. Все едно каква екстравагантна роля ще ви определи половинката ви - алпинист, шофьор, сафари или шопинг турист, тя е по-добра и подходяща за вас сега от "мислителя". Важното, е че съдбата, в лицето на партньора и неговите хрумвания, всъщност иска да ви подари ярки емоции. Не на последно място, така ще му позволите и да ви изплати някои морални дългове. Последните могат да дойдат и във вид на помощ за вашите професионални и делови проекти.
 
Риби

И зодии с асцендент Риби


През октомври звездите са ви приготвили приятни изненади и благоприятни промени. Онези от вас,  които се преживели лятото в безуспешно търсене на любовни вълнения, сега могат да разчитат но по-голям късмет и най-вече на по-голям интерес към собствената си персона. Разбира се, не всеки който проявява интерес към вас, заслужава да го допуснете близо до себе си. Добре е да проучите новите си ухажори. Но и прекалената мнителност няма да ви служи вярно и би могла дори да ви подведе така, че да се размиете с личното си щастие. Всъщност всички Риби ще се почувстват напрегнати и подозрителни към цялото това октомврийско благополучие и ще търсят скрити капани в него, неразбирайки как и къде потънаха всички проблеми от миналото. Моля, не отравяйте своя и на близките си живот с подобни подозрения! Просто повярвайте, че сте заслужили щастие, покой и заслужена оценка за достойнствата си. А и през октомври, личното ви обаяние е в разцвет, така че повишения интерес към вас, както и подобрения климат в интимните отношения си има съвсем логично обяснение. По-скоро внимавайте вие самите да не давате повод за съмнения с "безобидни" флиртове зад гърба, или пред очите на половинката си. Проявите на ревност, могат значително да превишат повода и причината, а сега семейни скандали със сигурност са ви излишни. А и далеч по-практично ще се окаже, да подхраните с флирт и страст връзката си. Сега е момента също да обновите впечатленията си относно мечтите и духовните интереси на партньора си, да споделите своите и да намерите онези допирни точки, които със сигурност ще крепят подхранват отношенията ви и за напред. Разширяването на хоризонтите: географски, културни, философски или интелектуални, пред вашето общо бъдеще, със сигурност ще се окаже с полезен и укрепващ ефект. 

No comments
-- Facebook Comments

Add new comment