Login

Register

Вход с Facebook
or
Любовен хороскоп за месец Септември 2019
Любовен хороскоп за месец Септември 2019
Image: Любовен хороскоп за месец Септември 2019

В първата половина на месеца, Венера ще изпитва уменията ни в любовта, поставяйки ни в условия на недоразумения и излишни вълнения. Във втората-на категорични избори. Мнозина ще бъдат твърде сериозни настроени, включително и в интимния си живот, лишавайки го по този начин от топлина и спонтанност. Началото на сериозни отношения обаче, както и на нов по-сериозен етап в съществуващите се отлага. Поне за последната десетдневка на септември. Тогава Венера ще се появи като вечерница, възстановявайки статуса си на господарка на небето, земята и нашите сърца. В първата половина на месеца обаче, все още съществува твърде голям риск от лъжи, заблуди и самозаблуди, неудачни срещи, неуместни увлечения, прибързани и погрешни решения и избори в любовта. Едва след пълнолунието на 14 септември, господарката на любовта ще погледне благосклонно, ако не на смислените отношения, то поне на безобидните флиртове, които ще ни помагат с лекота да установяваме нови познанства и да възстановяваме чара на вече съществуващите. Сериозни изпитания пред чувствата и сърдечните ни избори подготвят Венера и Сатурн в последните дни на месеца, когато се налага или да поемем отговорност за тях, или да преглътнем разочарованието от пропуснатите възможности. Изпитанията ще преминат под надслов "Семейството-здрава клетка на обществото" и там където клетката не е здрава, или принципът не е приет, можем да очакваме разпад на взаимоотношенията. Устоялите на изпитанието връзки, ще трябва да стъпят върху здрав фундамент, изграден не само от сърдечна близост, но и от взаимно уважение, грижа и подкрепа в реализацията на стратегически житейски цели.
 
Овен 

И зодии асцендент Овен


До средата на месеца, съдбата не ви е включила в кандидатите за бурни и драматични обрати и преживявания. Вероятно мнозина от вас нямат и много време за лекомислени развлечения и любовни авантюри. Други, почти емоционално изстинали, прагматично наблюдават какво се случва в интимния им живот. Малцина ще бъдат тези, които няма да имат търпение да произведат буря в чаша вода, обявявайки на всеослушание например, че напускат дългогодишна връзка, за да дадат шанс на ново увлечение, с човек който им е "отворил очите за любовта". Подобни драматични обрати могат да очакват и необвързаните Овни, подвели се по погрешни предположения, че случайно запознанство, след не повече от няколко дни ,се оформя като успешна връзка, чийто естествен развой е сключването на брак, най-късно до края на месеца.  Резултатите от подобни нелогични постъпки обаче, бързо ще ви върнат в реалността, а ако искате да избегнете нараняващ сблъсък с нея по-честичко се допитвайте до мнението на близки и приятели. Ако ви липсва страст, потърпете още малко. Втората половина на месеца , а и целия октомври ви обещават наистина бурни преживявания, любовни приключения и действително забележителни възможности да постигнете своето щастие в любовта.
 
Телец

И зодии с асцендент Телец


Ще запомните септември като един от най-интересните месеци през тази година.Това не означава че ще е спокоен или щастлив, тъй като дори в интимния живот, от вас ще се изискват бързи реакции и способност за взимане на решения без протакане и дълга подготовка. Личния ви свят е динамичен и разнообразен, вие сте романтично настроени и с лекота изразявате чувствата си. Но не всичко, включително и чувствата ви през този месец е такова каквото изглежда на пръв поглед и нищо чудно, още в края на месеца самите вие да се отречете както от изводите, така и от заявките си. За да минимизирате подобна опасност, опитайте да се придържате към максимално правдоподобен за себе си образ. Бъдете такива каквито сте, а не такива каквито бихте желали да бъдете, още по-малко каквито другите очакват от вас. Подхождайте по подобен начин и при избора на партньор. Да, вашето ново и хипер привлекателно завоевание ще остави неизлечими спомени в съзнанието на всичките ви приятели, но нищо чудно още в края на месеца да отегчи самите вас. Нещо повече, някой, когото съдбата е довела в обкръжението ви вероятно с почуда наблюдава лекомислените ви и повърхностни ценности, а когато ви освободи от съдбовното си, макар и ненатрапчиво присъствие, самите вие ще се почудите от празнината зейнала в душата ви. Потенциалния риск от загубата на социален статус, обществен престиж, или репутацията на примерен съпруг/съпруга вероятно пък подтиква някои от вас да отговорят на обществените очаквания, вместо да сложат край на неудачни, обременяващи отношения. Помислете още веднъж кое е по-важно за вас-да колекционирате звания или да разполагате със свободата да бъдете себе си. Телците, които нямат забележки към интимните си отношения, могат да експериментират с ефектите от "благодаря". Половинката ви ще реагира всеотдайно на  оценката ви, с още повече тихи и спокойни домашни радости, които ще ви накарат да се почувствате като наистина любимо дете на Венера. Остава само да положите старание за да избегнете евентуалните битови сцени в края на месеца. Различния подход към устройството на бита съвсем не бива да става повод за разногласия, а по-скоро за правилно и ефективно разпределение на ангажиментите.
 
Близнаци

И зодии с асцендент Близнаци


В началото на Септември, звездите не ви обещават запомнящи се събития. Вие сте доволно ангажирани със себе си и незаинтересовани от любовни преживявания. За мнозина от вас, това ще бъде период за помирение със себе си, приемане на миналото с неговите грешки, неудачни избори, или разочарования. Не бива да забравяте обаче за тези, които зависят от чувствата ви. Откровен разговор с любимия човек може ви разкрие много истини, да спаси отношенията от криза, взаимно охлаждане и външни влияния. Нерешените проблеми, през септември не трябва да се премълчават, а да се отстраняват.  Шансове ще имате в периода 15-20 септември. Необвързаните Близнаци вероятно няма да разполагат нито с време, нито с интерес за нови увлечения. Не забравяйте обаче за доброто възпитание, в опитите да се освободите от нечие натрапчиво внимание. Ще си спечелите опасен недоброжелател. В края на месеца обаче съдбата ви е подготвила забележителни срещи, сред които можете да откриете този когото дълго сте чакали. Бъдете по-отворени за радостите на живота и не подминавайте с безразличие обществени и светски събития.
 
Рак

И зодии с асцендент Рак


През септември, звездите ви обещават интересни времена. В обкръжението ви се появяват нови хора, а с тях и нови възможности.От друга страна, вие се нуждаете повече от всякога от стабилност и безопасност и едва ли ще изпитвате готовност да приемете промените. С съвсем не грешите-дори да се впуснете в радикални промени касаещи личния живот, вероятността в последствие да се окаже че сте допуснали грешка е съществена. Изключение могат да направят само прясно обвързаните, които вече откриват че са сгрешили в избора си. Ще забележите, че не ви се удава да запълните появяващата се пропаст, а според звездите тя няма и да изчезне скоро. Така че съберете смелост и освободете и себе си, и другия от мъчителни преживявания. Онези от вас чиито отношения вече са издържали проверките на Съдбата, не бива да изискват твърде много от любимия човек. Възможно е и вие, и партньора да сте си поставили сложни цели и трудни задачи, така че категорично си забранете всякакви сцени на ревност, емоционални капризи и опити да привлечете внимание. Ще спечелите повече в ролята на меки, търпеливи и мъдри съветници. А усещането, че мнението ви е важно за другия, вероятно ще компенсира временното охлаждане на чувствата. Необвързаните Раци, които мечтаят за идеалната любов, следва да имат предвид, че реалността не съответства на очакванията им. Нека това ви действа като утеха относно пропуснатите шансове. Бъдещето ще ви предостави така или иначе по-добри възможности. Ако някой все пак ви привлича толкова силно, че не можете да устоите, опитайте се поне да не пришпорвате събитията.
 
Лъв 

И зодии с асцендент Лъв


Малцина от вас вероятно ще бъдат доволни от интимния си живот в края на лятото. Глобални катастрофи за сърцето ви така или иначе няма да настъпят, но малки такива самите вие може да си причините, поради собствените си нервност и безпокойство . Вероятните причини за безпокойството ви са по-скоро от материално-финансово естество, срив във плановете и пътуванията и прочее. Не си позволявайте да проектирате раздразнението си върху любимия човек. Далеч по-добре би било да потърсите заедно изход от сложната за себе си ситуация. За необвързаните Лъвове тенденциите също са противоречиви. Съществува вероятност да станете жертва на гръмки обещания, дори лъжи, които макар и временно примамливи за лъвското ви самолюбие ще се окажат доста разочароващи. Преди да си направите грандиозни планове за съвместното щастливо бъдеще, звездите ви съветват да поизчакате и да проучите какво и кой стои зад тези красиви думи и какви са конкретните намерения, а и възможности на потенциалния ви избраник. По същия начин следва да подходите при среща с човек, изповядващ съвсем различна житейска философия от вашата. Вероятно в началото ще бъдете очаровани от различния начин на мислене, но добре си помислете дали бихте могли да живеете така, за да не се разочаровате в бъдеще. Не е изключен и неочакван обрат в отношения с човек, когото сте зачеркнали в биографията си. И тук е би било добре да си дадете време за да обмислите последствията, преди да започнете всичко от нулата. Можете да се надявате, че обновените взаимоотношения ще се развият този път щастливо, без повторение на стари грешки, само ако изчистите всички спорни и неясни моменти от миналото. Всички Лъвове ще могат да се доверяват безпогрешно на чистите пориви на сърцето си във втората половина на месеца и особено след 20 септември.
 
Дева 

И зодии с асцендент Дева


На прага на нов годишен цикъл мнозина от вас вероятно обмислят преустройства в различни житейски области. Настроението на Венера спрямо вас обаче волю-неволю ще ви накара да включите в списъка на реформите и интимния си живот. На първо място, онези от вас които неотдавна са прекратили отношения, ще трябва още веднъж да обмислят правилността на това решение. При това, твърде е възможно процеса да не се изчерпа само със помирение със себе си, особено ако бившата вече любов не пропуска случай да напомни за себе си. Все пак, ще трябва първо да се разберете със себе си. И ако отношенията са вече обективно изчерпани да проявите стоицизъм пред красивите слова и обещания на бившата половинка. Във всеки случай, търсете конкретните доказателства на намеренията и то не в думите, а в делата. Необвързаните сред вас имат достатъчно ухажори с нелоши шансове да ви направят щастливи, от които обаче малцина ще се възползват. През септември у вас преобладава стремеж към независимост и повече свобода, а любовните отношения предполагат все пак и някакви ограничения и задължения, които вие едва ли бързате да поемете. Това настроение ще се окаже проблем за обвързаните Деви. Заради противоречиви мнения и неприсъщта за вас неотстъпчивост, могат да възникнат разногласия, примирието след които ще се окаже трудно. Звездите ви съветват да бъдете по търпеливи, дипломатични и да положите повече усилия за съхраняването на нормалната атмосфера във връзката. Не са изключени претенции от страна на партньора и обвинения в липса на любов, сдържаност, студенина или равнодушие към съвместния живот. Ако връзката е важна за вас, постарайте се да откликнете навреме и да поправите лошото впечатление. Втората половина от месеца ви предоставя идеални възможности за това.
 
Везни

И зодии с асцендент Везни


В началото на септември личния ви живот може да се вмести в лаконично описание:тишина и благодат. Дори в онези ваши връзки които до скоро се тресяха от скандали сега цари пълна идилия. Всичко това ще произтича от тихата небесна подкрепа разбира се, но и от присъщите ви мъдрост и деликатност с които владеете положението в отношенията. Звездите ви отреждат ролята на миротворци, демонстриращи важността на взаимното уважение. Използвайте възцарилия се мир за да планирате съвместното бъдеще, да изясните общите цели с приоритет, да поработите за продължението на рода, или за комфорта в дома си. А ако ви се струва че ви липсва достатъчно романтика, имайте предвид, че това е по-скоро плюс, отколкото минус. Горещите страсти сега по-скоро биха ви попречили бавно и мъдро да преведете личните отношения в нов етап, фундамента на който би следвало да бъдат не споделените чувства, а споделените цели. Съзнателно или не, необвързаните Везни също ще провеждат сходна политика. Мнозина ще възприемат доброволния ви отказ от нови увлечения като прекомерно самочувствие, или склонност към усамотение. Не дължите никому обяснение. Просто живейте така, както чувствате и искате. Периодичните "доброжелателни" намеци и сватовнически предложения на близките отхвърляйте с тактична усмивка. По-добре да изгубите временно благоразположението на загрижения близък, отколкото нервите и вярата си в любовта при среща с поредната "добра партия". С такава можете да се уредите и сами, особено след като сте се разбрали със себе си и сте наясно с критериите си за избор. Те ще ви бъдат необходими във втората половина на месеца, особено след 20 септември, когато около вас ще се завихрят отново романтичните ветрове. Ще има и такива сред вас, които ще прекарат почти целия месец в спомени за стара любов, за загуби и разочарования. За да си възстановите хармонията ви е необходимо време за себе си. Може би ще стигнете и до извода, че е време да прекратите безсмислени отношения, в които играете ту ролата на жертва, ту тази на спасител.
 
Скорпион

И зодии с асцендент Скорпион


Обективния разбор на астрологичната обстановка сочи, че не ви предстоят нито крупни житейски промени, нито сърдечни драми. При едно условие-ако сами не ги провокирате! Необвързаните сред вас биха могли да го сторят съвсем спонтанно, възприемайки за сериозно намерение, вниманието на човек, който никога не е крил, че гледа на вас само като не временно увлечение. Не по добър ще се окаже и обратния сценарий, при който вие самите решавате да си повишите самооценката, възползвайки се от нечии чувства и симпатии.  Ясно е че подобен формат няма как да ви донесе нито удоволствие, нито удовлетворение. А драматичните обрати ще настъпят когато разберете, че и други, подобно на вас са способни да отмъщават за нанесените обиди и разочарования. Обвързаните Скорпиони ще могат да разчитат на установеното доверие във връзката, за да се освободят от някои свои емоционални блокажи. Стига да позволите на партньора си да ви води и съветва, ще откриете че той ви увлича в дела и процеси, които реално биха могли да ви помогнат да повишите самооценката си. Всъщност именно от това имате нужда сега, но не за сметка на укори, критики и неудовлетворени изисквания. Липсата на оценка за качествата и достойнствата на любимия човек по-скоро ще усложни отношенията ви , отколкото да доведе до признанието за вашите. Като цяло за типичните представители на знака, септември ще бъде изпитание за контрола над емоциите. Причините за липсата му не са във външните обстоятелства, а най-вече във вас самите. Поработете над това и бъдете благодарни, че има с кого да се упражнявате! Нововъзникващите сега увлечения и отношения ще се развиват за вас по-скоро платонично. Не бързайте да се разочаровате. С времето ще се убедите, че подобно начало поставя далеч по-сериозна и надеждна основа.
 
Стрелец 

И зодии с асцендент Стрелец


В началото на есента, звездите настойчиво ви съветват да се откажете от експерименти по отношение на общоприетите морално етични и нравствени норми във всички житейски сфери, включително и в личния живот. Подобни волни експерименти могат да имат потресаващ ефект не само върху репутацията ви, но и да застрашат оцеляването на важни за вас отношения. В случай на необходимост, можете да се обърнете към психолог или надежден приятел, с помощта на които да вникнете в действителните нужди и необходимости мотивиращи ви за противообществени прояви. Само не започвайте любовен роман с психотерапевта и не избирайте за душеприказчик жената на най-добрия си приятел! Що се отнася до разрешаване на вътрешно-любовни въпроси, би било добре да минимизирате максимално влиянието на посредници, сватовници, загрижени приятели и близки. А ако търсите разковничето на щастието в интимната връзка през септември, звездите ви подсказват : то е в битовите подробности и комфорт. Да, точно така, личното ви щастие зависи от тези дреболии. Към битовизмите подхождайте практично , а не философски. Философските разсъждения и пориви запазете за обсъждането на съвместни дългосрочни цели. Постарайте се също да демонстрирате на любимия човек, че цените помощта, подкрепата и любовта му. Оценете ги като комплимент към себе си, а не като задължение на другия. Личности с висок статус и положение ще подхранват въображението и чувствата на необвързаните Стрелци. За съжаление септември едва ли ще ви предостави възможности да завладеете сърцето им, но пък ще разполагате с всички условия и необходимата информация за подготовка и изработка на правилната стратегия.
 
Козирог

И зодии с асцендент Козирог


Септември поставя делови старт на есента, а вие обикновено сте сред водачите и мотиваторите му. Не и през тази година обаче, когато страстите у вас надделяват и ви подтикват към търсенето на резултати, но в романтичния живот. Като че ли забравили за присъщата си строгост, вие дишате с пълни гърди любов, издишате романтика, не спите по цели нощи, отдадени на преживявания граничещи със здравия разум.Това разбира се е нетипична за вас ситуация за които ще се окажете, колко смущаващо, неподготвени. Мнозина ще се опитат да охладят страстите, за щастие-безуспешно. Затова просто се отпуснете и се наслаждавайте. Венера няма да допусне да се разочаровате и ви гарантира, че всичко случващо се в интимния ви живот сега ще има изключително благоприятен развой в бъдеще. Само не се опитвате да овладявате и контролирате поривите на сърцето си. Включително и в случаите, когато се налага да се раделите с някого-бъдете честни, но тактични. Обвързаните Козирози могат да очакват от половинката си забележителни демонстрации на страст и привързаност. Признайте си, това ви ласкае. Не пестете благодарностите си. Имате всички шансове да превърнете септември в май, преживявайки първи или втори меден месец. Културни мероприятия и пътешествия ще внесат очарователни впечатления и спомени в общата ви история. Сигурна съм че няма да пропуснете, но все пак да ви напомня-хармоничната и сплотена атмосфера създава идеални условия за изясняване на съвместни цели и дългосрочни перспективи.
 
Водолей 

И зодии с асцендент Водолей


Септември ще ви преследва с досадни грешки. Не чужди, а ваши, които са съжаление ще откривате постфактум, когато установите че сте взели не съвсем удачните решения. В сферата на интимния живот тази тенденция би могла да има всевъзможни проявления. Някои от вас решително, но прибързано ще поставят край на връзка, която може да се спаси. За съжаление обаче, когато установите грешката, да върнете времето назад ще се окаже невъзможно. Други ще се впуснат в ново любовно приключение, забравяйки за горчивия опит на спонтанните си постъпки в миналото. Е, след падането на розовите очила, обикновено се оказва, че идеалната половинка си има и недостатъци. И в това няма нищо трагично. Трагично ще бъде, ако освен прости човешки недостатъци се окаже любовен автаюрист, предател или досадник. Разбира се далеч не всички любовни приключения са обречени на провал за вас, но рискът да получите сърдечна рана е съществен. Имайте това предвид и преди да се сближите с някого си дайте време да го опознаете. Обвързаните Водолеи ще имат далеч по прозаични проблеми, най-вече породени от пристъпи на ревност, които сте допуснали да се самозаблудите че вече сте преодолели. Наистина, ако нямате сериозни основания няма смисъл да натоварвате отношенията си с упреци или истерии. Поработете върху себе си и доверието във връзката. Можете да експериментирате и да обградите любимия човек с толкова много любов, грижи, ласки и внимание, че да няма нито време, нито причина да си помисли за изневяра. Съвместното участие в културни и светски мероприятия, близки и далечни пътешествия в последната десетдневка на септември ще оставят забележителен спомен в общата ви история.
 
Риби 

И зодии с асцендент Риби


В края на това лято, мнозина от земните жители са настроени философски и вие не правите изключение. Но предвид присъщите ви качества тази тенденция ви изтласква напред, в позицията на лидери, поне що се отнася до философските аспекти на любовта, в разбирането на които безспорно превъзхождате всички. Не се колебайте и да го демонстрирате публично. Талантът ви в изкустовто е неоспорим, но този път шедьоврите ви ще печелят слава и сърца. Което разбира се ви създава невидима защита от всякакви любовни разочарования. Просто Любовта в лицето на Венера обича изкуството и красотата. Творете на воля-върху себе си и около себе си-това ще гарантира и любовните ви успехи. Включително и там, където доскоро сте имали разочарования. Можете съвсем безгрижно да се потопите в романтичните копнежи и преживявания, които ще изпълнят ежедневието ви.Това касае най-вече онези от вас на които през септември любовта ще се усмихне. Не бързайте да преминавате в следващ етап-насладете се до край на този. Въздържание следва да проявите единствено на работното място и в работни отношения. Не смесвайте любовта и работата-от любовта нищо няма да излезе, а ситуацията може да застраши професионалната ви репутация. На обвързаните Риби се пата честта и удоволствието да подхранят връзката си с романтика и страст. Правете по-често комплименти и малки подаръци на любимия човек, дарете му приятни мигове на романтично безделие, използвайте целия си арсенал-от романтични съобщения до приятни изненади. Неуморните усилия ще ви изненадат с резултатите си.

No comments
-- Facebook Comments

Add new comment