Login

Register

Вход с Facebook
or
Любовен хороскоп за месец Януари 2020
Любовен хороскоп за месец Януари 2020
Image: Любовен хороскоп за месец Януари 2020

Януари безспорно ще бъде запомнящ се месец и ще ни предизвика да преразгледаме миналото в полза за бъдещето.За мнозина катализатор на този процес ще се окажат именно личните взаимоотношения. Време е за решителни промени и за решения, които сме отлагали твърде дълго, за да преобразуваме взаимоотношенията си, ако те издържат проверката на времето.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както винаги ще се опитат да намерят бързо решение и да осъществят бързи промени, да отчитат рисковете да загубят онези, на които държат.

Земните Телец, Дева и Козирог вероятно ще осъзнаят по-скоро ограниченията, отколкото възможностите, но именно това ще им помогне да си изградят реалистични очаквания в Любовта

Въздушните Близнаци, Везни и Водолей ще разберат колко са важни компромисите, за да си гарантират щастие и комфорт във взаимоотношенията

Водните Рак, Скорпион и Риби ще бъдат фаворитите на Любовта и вероятно ще получат най-после наградите за досегашната си отдаденост, във вид на любовни признания и предложения. 

Овен 

И зодии асцендент Овен 

Мнозина от вас са фокусирани в кариерата си, а личния живот като че ли отстъпва на втори план. От друга страна, общия астрологичен фон поддържа социалната ви активност и неизбежно ви привлича към участие в официални и лични поводи за празненства.Те от своя страна винаги са били среда, предлагаща ви любовни приключения. Любимия ви човек като цяло се чувства радостен, че привличате вниманието на публиката, почти толкова, колкото и че тя отвлича вниманието ви от фокуса в кариерата. Добре е да не забравяте все пак, че сте двама-януари ви дава блестящи възможности да вникнете в желанията и потребностите на човека с когото споделяте живота си. За необвързаните Овни, подобна обстановка предоставя шансове за срещи с интересни хора, които за добро или за лошо обаче, едва ли ще предизвикат у вас нещо повече от платонични интереси. Настроени сте твърде приключенски или идеалистично, което ви пречи да направите избор и да приемете някой в живота си, както и да поемете каквито и да било отговорности. Пред вид това че през януари едва ли ще проумеете какво точно искате от Любовта, подобна позиция е съвсем разумна.

 

Телец

И зодии с асцендент Телец  

През януари звездите ще продължават да поддържат онези от вас, които имат сериозно отношение към любовта. Ще подхранват високи очаквания, заради които едва ли ще се съгласите на посредствени отношения, което е монета с две страни, особено ако настоящия интимен сюжет има недостатъци. Отношенията в съвместния живот на семейните Телци вероятно допълнително ще се усложнят, при актуализирането на въпроси касаещи имущество, крупни покупки и разпореждане с недвижимости. Обсъжданията вероятно ще бъдат бурни, а постигането на компромис и съгласие-трудно.За да го облекчите, опитайте се да ограничите влиянието на външни лица в личния си живот и решенията които го обслужват. Необвързаните Телци могат да задоволят високите си очаквания с човек, разполагащ с висок социален статус. Далеч по възможно е обаче да открият любовта в лицето на някой, който отдавна е в приятелското обкръжение. Едва в края на месеца обаче ще можете да разберете дари януарските ви увлечения имат действителен шанс да се превърнат в успешна и пълноценна връзка.

 

Близнаци

И зодии с асцендент Близнаци 

Вие обичайно не се плашите от промените, а през януари и звездите ви приканват да се гмурнете в неизвестното. Съдбоносни събития, които биха могли да изпълнят битието ви с ново съдържание също няма да липсват. Желанието да разрушите статуквото обаче със сигурност ще ви подведе и към неразумни рискове, така че не подценявайте последствията и преценявайте внимателно. Венера е разположена ласкаво към вас, предоставяйки ви възможности за запознанства с интересни личности, които със сигурност ще обогатят преживяванията ви. За съжаление обаче, с нищо не ви гарантира повече от мимолетно приключение. Което едва ли ще ви разколебае да се впуснете в него-вие най-добре знаете че пътя към целта често се оказва по-обогатяващ и интересен от самата цел. Силното влияние на Марс в партньорските ви сюжети ще ги захранва с енергия и страст през целия месец, но и ще ви подтиква към безразсъдни постъпки и решения. Ще подхранва и естествената ви избухливост и склонност към конфликти в обсъждането на въпроси касаещи патньорството, което би могло да създаде твърде усложнена и застрашителна за оцеляването на връзката атмосфера в края на месеца. Бъдете внимателни!

 

Рак 

 И зодии с асцендент Рак 

Януари със сигурност ще ви създаде безпокойства, а темата за партньорствата ще бъде фундаментална за вас през цялата година. Първите събития пораждащи дългосрочни последствия вече трябва да са се заявили в навечерието на новата година, а през януари към тях ще се добавят "подробности и уточнения" , които ще ви поставят ограничения и които едва ли ще можете да пренебрегнете безнаказано. Едва ли всички промени ще се случат именно този месец. Ефектите на януари ще се проектират далеч напред във времето. Във всеки случай обаче, взаимоотношенията ще бъдат централна тема не само за вас, а и за околните, но на вас се пада честа да развиете уменията в изграждането и поддържането им до виртуозност. Едва ли ще се намери някой, който да ви каже как да го направите-вървите в посока, в която път все още няма. Вие ще го прокарате. Въздържанието от импулсивни постъпки и необмислени думи обаче е общовалидно предписание. Размишлявайте повече, действайте по-бавно, отделете достатъчно време за тихи и задушевни разговори с любимия човек, а ако желаете нещо ново и различно в живота си фокусирайте се в усвояване на нови знания и умения, които да обогатят личността ви. Една богата вътрешно личност винаги е по-привлекателна за околните.

 

Лъв

 И зодии сасцендент Лъв 

Студения януари ще се окаже доста горещ за вас, а и до голяма степен вие сами ще разпалвате атмосферата около себе си. С нетърпението си, с жаждата си за любовни приключения и преживявания, със стремежите си да живеете на пълни обороти и да "консумирате" живота. Ще пожелаете да си припомните колко е вълнуващо да обичате и да бъдете обичани и с типичния си устрем и незачитане на чуждите граници ще щурмувате сърцето за което копнеете. А именно незачитането на границите, на чуждите интереси и чуждото мнение, ще ви отдалечава все повече от така желаната победа. Далеч по-ефективно ще бъде да покажете жив интерес и готовност да доставите радост на любимия човек. Направете нещо особено, знаково, нещо което ще покаже на практика любовта и привързаността ви. През януари, не думите а постъпките ви ще се запомнят за дълго. Побързайте също да изясните и изчистите разногласията от миналото, без да зацикляте в тях. Сега фокусът ви трябва да бъде в бъдещето. Необвързаните Лъвове вероятно ще се озоват в сложната ситуация да избират между няколко поклонника и дори да си навлекат гнева на отхвърлените.За да избегнете подобни усложнения просто внимавайте към кого изпращате сигналите си. Та Вие откровено си флиртувате. Защо тогава сте изненадани от резултатите?

Дева 

 И зодии с асцендент Дева 

Темата за любовта вече трябва да е заявила категоричната си кандидатура да се превърне в мощен катализатор на промени в живота ви. И едва ли ще отпусне натиска, докато не почувствате и не приемете, че имате нужда не просто от някой до себе си, а то духовно родство и сърдечна близост, които да внесат в живота ви или в във вече съществуващите отношения изцяло ново съдържание. Звездите подхранват личната ви сила и ви захранват със себеуважение и самоувереност, но и това си има своите дълбоки причини-необходимо е да спрете да правите компромиси със себе си с цел да си гарантирате мимолетна или измамна сигурност. При това без да губите присъщата си рационалност, ставайки жертва на импулсивни настроения. Колкото по забележителни и примамливи са януарските предложения на Любовта, толкова повече неприятни последствия биха могли те да внесат в живота ви. Скрити обстоятелства в нововъзникнали или съществуващи вече отношения тепърва ще се разкриват пред вас. Обвързаните Деви трябва да бъдат изключително внимателни в този процес, който ще създаде конфликтна атмосфера във връзката, с тенденция за задълбочаване в края на месеца. Търсете конструктивни решения и не прахосвайте време и сили в спорове.

Везни  

И зодии с асцендент Везни 

Първата половина на януари, сериозно ще разтърси житейските ви основи, а доколкото Любовта е един от фундаментите на живота, със сигурност ще имате поводи да си зададете въпроси. Само че не бързайте с отговорите и не позволявайте на емоциите да бъдат ваш съветник. Едва ли в бъдеще ще преразгледате позициите си и ще се откажете от кардиналните промени. Едва във втората половина на месеца обаче, ще имате благоприятни условия да ги обсъдите, да намерите верния подход, правилните думи, а в последните дни на месеца ще дойдат и верните решения. Ако съумеете да запазите търпение и благоразумие до тогава, ще си бъдете благодарни че не сте последвали импулсите си. Спорове и конфликти с любимия човек със сигурност ще има, но и възможности за тяхното разрешаване също.Най- вече чрез искрено, качествено и независимо от емоциите общуване. Необвързаните Везни, със сигурност ще осъзнаят острата необходимост да споделят живота си с някого и това ще отвори врата към нова епоха в живота им. Не очаквайте обаче първите стъпки да ви възнаградят с качествени резултати.Можете да си позволите приключения и експерименти, но звездите ви предупреждават да не забравяте и за благоразумието. Твърде силните желания могат да формират у вас илюзии и самозаблуди, относно качествата и потенциала на любовните ви увлечения. Едва в последните дни на месеца звездите ви обещават условия да придобиете пълня яснота относно любовните сюжети в живота си, качеството на отношенията и реалистична представа за любовните си увлечения.

 

Скорпион  

И зодии с асцендент Скорпион 

В първата половина на януари вероятно ще бъдете ангажирани по-скоро с домашни и семейни дела, отколкото пряко с въпросите на любовта.Периодът е благоприятен за обвързаните Скорпиони, които решавайки семейно битовите въпроси, ще се наслаждават на все-повече стабилност и хармония в отношенията. На тези които все още търсят любовта, Съдбата ще се усмихне едва в края на януари, затова пък възможностите които ще ви поднесе са забележителни. Втората половина на месеца определено обещава повече романтика на всички Скорпиони-обвързани, необвързани и особено онези които наскоро са срещнали Любовта. Незабравими преживявания и все по-голяма дълбочина на чувствата ще подхранват вярата ви в Любовта и ще ви стимулират да давате най-доброто от себе си. Не си позволявайте обаче да бягате от реалността и да се увличате по фантазии. Те ще ви подхранят с нереалистични очаквания, които бързо ще ви разочароват. А и не е необходимо-реалността е далеч по обещаваща, стига да съумеете да видите красотата и възможността в нея. Всъщност любовното ви щастие през януари зависи от собствената ви нагласа. Не очаквайте от другите повече, от онова което те действително могат да ви предложат.

 

Стрелец   

И зодии с асцендент Стрелец 

В първия месец на годината звездите са щедри към вас и ви обещават приятни събития и преживявания. Ако не виждате обстоятелствата подкрепящи това твърдение, то е заради собствените ви "проблеми със зрението", а и липсата на възможност да прецените правилно характера на събитията. Почакайте до последната дестдневка и не прибързвайте с изводите преди това. Във всеки случай, оживление в живота ви се наблюдава и преди това, трябва просто да се възползвате от него. Интересът ви към приключения расте, а съдбата както казахме е ласкава към вас. Дори мимолетен според вас флирт има шансовете да се превърне в ярко и трайно увлечение. Обвързаните Стрелци ще усетят нарастващото вълнение в себе си по-бързо. И разбира се ще го предадат на половинката си. Поемете инициативата, направете месеца вълнуващ за вас, направете нещо за което винаги сте мечтали. Ефектите ще бъдат забележителни, стига да не чакате партньора или обстоятелствата да предизвикат положителната промяна, а самите вие да се ангажирате с нея.

 

Козирог 

И зодии с асцендент Козирог 

Януари е месец който ще запомните с много промени и динамични обрати, а отношенията със значими за вас хора със сигурност ще се превърнат в централна тема на месеца, от развитието на която ще зависи и предстоящата година. Във всеки случай, всичко което ви е необходимо да знаете, за да си изградите правилна стратегия за бъдещето ще стане ясно.От вас се иска просто да наблюдавате и да си направите правилните изводи, а след това да пристъпите и към необходимите промени.Първите стъпки на тази метаморфоза, касаят финансовите аспекти на взаимоотношенията и модела на общуване във връзката. Евентуалните проблеми и провали в тези теми просто ви подсказват необходимост от промяна. Споделените интелектуални интереси ще ви помогнат да постигнете по-дълбока близост с любимия човек, или ще се превърнат в средство за укрепването на взаимоотношенията. В последните дни на месеца ви очакват славни времена. Вашия стремеж към емоционална близост расте, а с него и потенциалът ви да вниквате в нуждите и желанията на любимия човек, което неизбежно ще ви поднесе неочаквани преживявания и прозрения за дълбочината на взаимоотношенията ви. Необвързаните Козирози, които търсят Любовта просто трябва да излязат от зоната си на комфорт и да си позволят повече свобода на общуване. Ако съдбата е планирала за вас среща със сродна душа, повярвайте ми, това ще стане на място, на което най-малко очаквате. Така че най-важно от всичко сега е да се освободите от стереотипи и предубеждения. 

Водолей

 И зодии с асцендент Водолей 

Посрещате годината под покровителството на Венера и нейното благоприятно влияние върху личния ви живот ще бъде осезаемо. Ако все още търсите Любовта не губете време. И имайте предвид, дори да не се чувствате във форма, че околните ви намират за по привлекателно отколкото смятате вие. Общувайте интензивно, използвайте всяка възможност да привлечете вниманието към себе си. Не забравяйте обаче и за грешките на миналото. Упорития, настойчив интерес често отблъсква повече, отколкото привлича. Бъдете внимателни и тактични, уважавайте личните граници, на онзи за чието сърце се борите. Освен това, внимателно следете и себе си, не допускайте разочарованията от миналото да влияят на настоящите ви избори и поведение. Обвързаните Водолеи могат да подхранят връзката си с вродената си изобретателност, внасяйки приятни изненади в привичната рутина на ежедневието. Възможно е да почувствате остра непримиримост към недостатъците на любимия човек. Добре е да анализирате кои от тях са действително неприемливи за вас и да намерите деликатен начин да се изразите. С останалите е разумно да направите компромис, ако не желаете да предизвикате криза във взаимоотношенията. 

Риби  

И зодии с асцендент Риби 

В първия месец на годината звездите определено ще подхранят надеждите и очакванията ви в любовта. Но и вие трябва да отговорите на техните очаквания и да проявите максимална социална активност. Не очаквайте Любовта да почука на вратата ви, докато вие си стоите по пижама и пантофи в къщи. Освен разбира се, ако не организирате пижамено парти, тъй като именно приятелското ви обкръжение ще бъде катализатор и източник на нови любовни сюжети. Далеч по-удобно е обаче ще бъде вие да бъдете отворени и възприемчиви към покани и събития, а и към чувствата и интересите на хора в приятелското ви обкръжение. Във втората половина на месеца самите вие се превръщате в посланици на любовта, а това е роля за която сте природно надарени. Съблазнителни и очарователни, можете да покорите всяко сърце. Трябва ли да се изненадвате, че отново сте в нелепа и нелека ситуация, при която се налага да избирате най-достойния кандидат сред многочислени поклонници.Този когото изберете обаче ще се превърне в катализатор на дълбоки вътрешни промени и цялостно обновление на представите ви за Любовта.

Готови ли сте за това?

No comments
-- Facebook Comments

Add new comment