Login

Register

Вход с Facebook
or
Любовен хороскоп за месец Юли 2019
Любовен хороскоп за месец Юли 2019
Image: Любовен хороскоп за месец Юли 2019

Още на прага на юли звездите ни увличат във водовъртеж от неочаквани събития и преживявания, които ще обновят представите ни за собствените ни емоционални нужди, за това до каква степен те са обслужени чрез темите на любовта и партньорството в живота ни. Събитията ще бъдат важни, преживяванията ще изискват сериозен подход и анализ. Заради влиянието на затъмненията юли ще има съдбовен характер. Ще преценяваме нивото си на доволство от развитието на сърдечните теми, според степента на удовлетворение на потребностите от любов и грижа. Чувствителността ни ще нараства и в средата на месеца под влияние на Лунното затъмнение на 16-17 юли ще достигне до кулминация. Необходимостта да споделим чувства, да направим или получим признание в любовта, да определим качеството на съществуващите отношения, според наличието на емоционален комфорт и заинтересоваността на партньора към нашите нужди и нуждите на връзката, ще се превърне в приоритет. Далеч не всички признания в любов ще се окажат взаимни, а подценяването или неглижирането общите интереси и нужди за сметка на личните съвсем закономерно ще предизвика студенина и отчуждение, разочарования и прекратяване на взаимоотношения. Това със сигурност не е най-подходящия месец за изясняване на отношения, важни стъпки и решения касаещи тяхното бъдеще. Но не е и време, в което можем да си позволим да подценим изоставим без внимание проблемите, недоразуменията и изискванията на любимия човек. Подходящи условия за разясняване и изчистване на проблемите на миналото, ще имаме едва в последната седмица на юли, обещаваща повече хармония в любовта. Те обаче са подходящи за възстановяване на съществуващи отношения, а не за встъпване в нови. Нови запознанства с потенциал за смислени и пълноценни отношения звездите ни обещават едва през август. Разбира се винаги има изключения и те ще се разпознаят по-долу.
 
Овен

И зодии с асцендент Овен
Неотразими, очарователни, романтични, през юли вие със сигурност нито ще сте доволни нито пък съгласни да се задоволите със статуквото в интимния си живот. Рано или късно, това ще породи желание, а след него и стремеж към нови любовни приключения или вълнуващи сърдечни преживявания. И вероятно мнозина ще се възползват от ситуацията за да поставят началото на нов любовен роман, или да възобновят стар любовен сюжет. Намеренията ви са благородни, но помнете, че кипящата активност, твърде страстните желания и силните емоции могат да ви въвлекат в рисковани ситуации. Да не говорим пък за нереалистичните обещания, които ще дадете и купищата недоразумения които те биха могли да ви създадат. В най-неприемлива ситуации ще се озоват онези от вас, които заради желанието си бързо да излязат от коловоза с цел изключителни преживявания, просто ще се окажат примамка, за търсачите на лесни любовни завоевания. Няколко комплимента сега, са в състояние да отворят сърцето ви, което е изключително тревожно за вас, пък и за всички околни, тъй като няма нищо по тъжно, от Овен с разбито сърце. Така че преди да се отдадете на безразсъдни чувства, съгласувайте впечатленията за новото си увлечение с близък приятел например. Обективната преценка на външни наблюдатели ще бъде необходима и на обвързаните Овни, които ще намерят повод да прекратят установени и проверени във времето отношения. Те обаче не са компютърна игра от която можете да излезете, а след това да продължите от там докъдето бяхте стигнали. А опитите ви в последствие да върнете времето назад, ще се окажат безуспешни. Всъщност най-мъдри и прозорливи ще се окажат онези от вас, които през юли съумеят да се въздържат от каквито и да било реформи в интимния живот. Дори ако се налага да откажете делови проект заради отговорности в партньорските взаимоотношения.
 
Телец

И зодии с асцендент Телец
Месецът ще се окаже противоречив и доста динамичен за мнозина, но не и за вас, особено ако съумеете да се възползвате от присъщото си търпение. Даже ако очакванията ви в сърдечен план се окажат завишени или незадоволени, не прибързвайте с изводите. Всички трудности и препятствия ще се окажат временни, особено ако не упражнявате натиск върху хора и обстоятелства. Нито нововъзникналите отношения ще се окажат толкова значими, нито прекратените връзки ще се окажат действително нежизнеспособни или неудовлетворителни. Най-вероятно, увлечени във водовъртежа на собствените си мисли, просто ще си направите погрешни изводи и заключения, които после ще се наложи да преразгледате. Всъщност, не е необходимо толкова да мислите и премисляте. Далеч по-разумно би било да поканите партньора или кандидат партньора на разговор, за да хвърлите светлина върху ситуацията. Освен всичко друго, това ще ви даде възможност да обсъдите въпроси, които до този момент сте пренебрегвали ,или които просто са убягвали от вниманието ви. А ако мисълта за отлетяла любов не ви дава покой, един разговор също ще ви даде далеч по-добър ориентир имате ли основания да храните надежди за възраждането и. Телците радващи се на стабилни и проверени във времето отношения, също не бива да разчитат че летните тревоги ще им се разминат без да положат старание и усилия. Внезапни обрати в плановете пък и в поведението-както вашето, така и на партньора могат да станат повод за конфликт. Разумно е да отложите каквито и да било решения касаещи преместване, покупко-продажби на недвижими имоти и взаимоотношения с близки родственици. За необвързаните Телци, съветът на звездите е да не се поддават на излишен романтизъм. Вместо да ви помогне той ще ви попречи-най вече да видите действителните качества, предимства и недостатъци на тези, които ще ви заинтересоват през юли.Не вярвайте на гръмки фрази и внезапно възпламенили се горещи чувства, особено ако не са подкрепени с конкретни действия. В последните дни на юли обаче, търпението ви ще бъде възнаградено с хармония и радост в интимния живот.
 
Близнаци, асцендент Близнаци
В средата на лятото борбата ви за професионален успех се смесва желанието ви за лична свобода и безметежни радости. Това привлича, но и отблъсква Любовта от вас. Подобно на волна пеперуда вие си прелитате от цвят на цвят, без да криете намерението си да не оставате за дълго. Недостижимото е желано, а като добавим и възстановеното ви чувство за хумор и умението ви да изразявате чувствата си красиво е повече от сигурно, че ще се радвате на нарастващ интерес от страна на другия пол. За жалост, щедро раздавайки чар и усмивки рискувате да привлечете към себе си също толкова чаровни, но безпринципни и ненадеждни ухажори. Като цяло, през юли живота ви е защитен от силни страсти и драми. А това значи, че и новия роман възникващ сега ще бъде такъв -малко инфантилен без всепоглъщащи страсти и силни преживявания. Е, това не означава, че той не може да постави началото на продължителна и устойчива връзка, стига да се готови за зряла Любов. Най-прозорливи ще се окажат онези от вас, които позволят на летящия Меркурий да ги върне към миналото-било то да възстановят прекъснати отношения или да изчистят стари недоразумения. И вие и любимия човек ще можете да видите обстоятелствата в съвсем различна светлина, благодарение на което ще намерите далеч по-конструктивни решения. Амбициозните  планове обаче могат сериозно да застрашат хармонията и единството дори в устойчиви интимни връзки. Отдадени на работни и финансови въпроси, вероятно мнозина от вас почти ще забравят за приятелите и партньора, а романтиката временно ще се превърне в непознато понятие за вас. Меркантилните ви стремежи и липсата на интерес към партньора със сигурност ще предизвикат разногласия. Бъдете тактични и внимателни към нуждите на партньора и не реагирайте остро, ако той все пак съумее да запълни празнината породена от вашето отсъствие с ново хоби или интерес. 
 
Рак

И зодии с асцендент Рак
Юли вероятно ще поднесе съдбоносни събития в  личния живот на мнозина от вас, доколкото слънчевото затъмнение на 2 юли попада във вашия знак, а лунното на 16-17 юли ще доведе до кулминация процеси, касаещи именно партньорски взаимоотношения. Имайте предвид обаче, че месеца е подходящ не за установяването на нови отношения, а за преоценка на съществуващи връзки и събития от миналото. При това предстоящото лунно затъмнения през целия месец ще ви държи в нестабилно емоционално състояние, при което се нуждаете от висока степен на самоконтрол. Избягвайте импулсивни постъпки и решения, действия и думи, които биха застрашили отношения на които държите. Важни и дори радикални решения са повече от възможни и необходими, но те следва да бъдат добре обмислени и съгласувани с любимия човек. Дори когато касаят раздяла. Ако пък касаят преминаването в по зряла форма и следващ етап в развитието на връзката, имайте предвид че през юли ще бъдете склонни да надценявате и разкрасявате и едва към края на месеца ще бъдете в състояние да възприемате реалистично и връзката и партньора, пък и целия свят. Необвързаните Раци пък ще мечтаят за отношения които обезателно ще доведат до брак, което значително ограничава възможностите за радостни и приятни по съществото си лични преживявания и увеличава риска от разочарования. Звездите ви съветват да се отпуснете, да общувате повече и по-непредубедено.Физическото привличане и сходството на интереси за сега са достатъчни и ви осигуряват доста по-широк кръг от поклонници и възможности, сред които да избирате. Абсолютно задължително обаче е да се информирате за статуса на ухажорите си и категорично да отхвърлите обвързаните сред тях. В този случай връзката ви със сигурност няма да завърши с брак.
 
Лъв

И зодии с асцендент Лъв
Ще преминете през юли с нарастващо желание да блестите, да завладявате и да подхранвате страстта в живота си. Ако възможности липсват ще си ги създадете сами. И точно това вместо да ви предостави шансове, би могло да ви поднесе разочарования. На първо място заради егоизъм, тщеславие, стремеж да постигнете желаното на всяка цена. Разбира се ще продължите да бъдете ярки, впечатляващи и завладяващи. Толкова завладяващи, че обекта на вашето внимание ще започне да усеща че няма нито пространство, нито възможност да изрази и прояви себе си. Нищо чудно да реагира с бунт, нищо чудно и вие сами да се разбунтувате, че ви липсва изненада и провокация в отношенията. Дали пък не е разумно да отстъпите малко пространство и да дадете възможност на другия да се прояви!?! Току виж така най-сетне успее да задоволи адреналиновия ви глад. Пак заради него някои от вас ще си позволят да опитат забранения плод на тайната любовна връзка, но вместо очакваните удоволствия, вероятно ще получат разочарование. Други пък ще се потопят в миналото и възпоменанието на отлетяла любов. Ще ви бъде трудно да разберете и приемете, че нейното възкресение е невъзможно. Най нетърпеливите и непредпазливите биха могли да връчат директно ключа за сърцето си, при най-незначителния акт на заинтересованост. Всъщност, звездите ви съветват да използвате този месец за размишление за да определите и осъзнаете своите емоционални потребности, а и онова което сте готови и можете да предложите на другите. Месецът ще се окаже най-щедър за онези от вас, които наскоро са започнали нова връзка - не пестете сили и средства да я наситите със страст и романтика. Отдавна обвързаните Лъвове биха могли да разнообразят отношенията и да внесат повече страст в тях, чрез смела корекция в имиджа. Тя ще породи възхищение у всички разбира се, но най-много ще ви зарадва реакцията на любимия човек, а тя ще подхрани страстта, с която самите вие подхранвате връзката.
 
Дева 

И зодии с асцендент Дева
През юли ще изненадате обкръжението си с необичайни и нетипични за вас прояви. На първо място почивката, развлеченията и романтичните преживявания ще ви вълнуват далеч повече от работата, кариерата, задълженията и въобще стремежът да бъдете изрядни във всичко. За сметка на това романтиката и сантименталността се разпространяват като вирус в живота ви, а и склонността ви да съпреживявате сложните житейски ситуации на приятели значително нараства. Длъжни сме да отбележим-посветени сте на тях повече, отколкото на това което се случва в семейството ви, което може да предизвика дори обида у близките ви особено у партньора. Непривичната за вас безотговорност и леност дори, също може да стане повод за разногласия. Ще трябва да се въоръжите със сериозни аргументи за да обясните защо не ви вълнуват летни пътешествия и нищо не е в състояние да ви помести от дивана. Сериозни рискове за отношенията ви няма, но бихте могли значително да ги укрепите и съживите, ако прекарвате повече време с любимия човек далеч от рутината на обичайния живот. Още по добре в компанията на общи приятели.  Леността би могла да попречи и на тези които търсят любовта. В първата половина на юли е възможно запознанство, имащо потенциала да породи съдбоносни промени в живота ви. Бъдете по-често навън, общувайте активно и проявявайте интерес към новите хора в обкръжението си. Една случайна среща, може да постави начало на удивителна любовна история. Имате шансове също да възстановите прекратени взаимоотношения. Всичко което се иска от вас е да проявите жив интерес. Малко по-внимателни и благоразумни, следва да бъдете в дните около Лунното затъмнение на 17 юли, чийто дисхармонични влияния биха могли да се проектират и проявят в любовния ви живот.
 
Везни

И зодии с асцендент Везни
Оживление и ярки събития ще ви донесе юли при това не без вашата инициатива, изострен вкус към живота и внезапно проявен реформаторски дух. Онези, които до скоро не намираха сили да прекратят неудачни отношения най-после ще съберат смелост и ще отгърнат нова страница в живота си. Други ще се възползват от присъщия си магнетизъм, подчертан от Венера сега, за да привличат съвсем съзнателно и целенасочено вниманието към себе си. Нищо чудно дори, тези които едва приключват нещастен роман, незабележимо, но безметежно ще се потопят в нов. Този път далеч по дълбок, устойчив и сериозен. Ще ви привличат хора с висок социален статус, обществено положение и престиж, реално съответстващи на вашите представи и възможности. Съветът на звездите към Везните които са доволни от интимния си живот е да проявят малко повече здравословен егоизъм. Не се колебайте да заявите и отстоявате нуждите си, да потърсите съдействие в изпълнение на семейните задължения, или по-голям дял от семейния бюджет за покриване на лични разходи. Реванширайте се с личен принос към съвместен делови проекти, или помощ в професионалните дела на партньора. Лунното затъмнение на 17 юли обаче може да предизвика хаос в партньорските отношения, най-вече по повод въпроси касаещи жилището, необходимост от ремонти или взаимоотношения с близки родственици. Що касае последните разумно е да проявите тактичност и сдържаност за да не влошите и без това крехката хармония. Сделките с недвижимости, ремонтите и скъпите покупки за семейството и дома би било по-разумно да отложите за следващия месец.
 
Скорпион

И зодии с асцендент Скорпион
Юли определено ще ви поднесе изненади на родените в първата декада на месеца. А съжаление изненадите могат да се окажат неочаквани и неприятни и да предизвикат отчуждение и раздяла. Най-сложни и неразрешими ще се окажат финансови въпроси. Следва да имате предвид обаче, че месецът е с подчертано негативна енергетика и две затъмнения, поради което радикалните промени и решения не са препоръчителни. Оставете си пространство за маневри, тъй като обстоятелствата бързо ще се променят. Венера ще ви подкрепя и ако желаете да укрепите връзката си, се фокусирайте върху общите интереси-интелектуални, духовни, или културни. Едно пътешествие също ще ви предостави възможности да намерите път към сближаване, особено ако е на непознато, непосещавано досега място. Ако бъдете внимателни и търпеливи нежеланите съдбоносни промени ще ви подминат. Важното е да прекарвате повече време заедно, да обсъждате не миналото, а бъдещето и да се опитате да го подхраните с позитивни очаквания. За Скорпионите които желаят да се избавят от самотата съветът на звездите е да преустановят опитите и усилията да станат любимци на противоположния пол. Наложително е да си признаете, че това да се харесате на всички е физически невъзможно. Възможности за нови запознанства не са изключени, но за съжаление вероятността от тях да произлезе нещо съществено е нищожна.
 
Стрелец 

И зодии с асцендент Стрелец
Излишната строгост на която ще бъдете подвластни през юли ще хвърли сянка както на имиджа ви, така и на сърдечните ви отношения. Рискувате от жизнерадостен и оптимистичен човек, да се превърнете в циник, намиращ все нови и нови причини за критични забележки. Не обиждайте живота, близките и най-вече себе си. Че последствията няма да ви зарадвате е повече от ясно. Необвързаните Стрелци вероятно ще пропуснат да забележат, или пък направо ще отблъснат симпатиите на обаятелна и действително перспективна личност. Съществуват обаче и противоположни тенденции. Някои от вас няма да разпознаят в новото си увлечение онези недостатъци, които го правят неподходящо за сериозни отношения и рискуват за встъпят в забележително нещастна връзка. Подобни рискове съществуват и за онези, които подвластни на бурни страсти ще подарят сърцето си още на първата среща. За нещастие обективната ви преценка ще се завърне едва през август, заедно с обаянието и великодушието ви. До тогава се налага съзнателно да поддържате реалистична гледна точка, без да подценявате или надценявате нищо и никого. Подкрепа от звездите ще имат само онези от вас, чиято любов се намира на достатъчно голямо разстояние. Отношенията на обвързаните Стрелци също не са стабилни и защитени от неприятности. Дори партньора ви да е удивително търпелив по природа, не бива да го изкушавате да изследва границите на търпението си с цинични забележки, нелепи шеги, или увъртания. Може ви ще ви бъде полезно за известно време да смените обстановката, или да останете за малко сами. Следва да имате предвид обаче че ретроградния Меркурий също няма да ви пощади и ще ви напомни за проблеми във взаимоотношенията които сте считали за разрешени, така че не отлагайте дълго завръщането си.
 
Козирог

И зодии с асцендент Козирог
Позитивни и негативни тенденции се смесват за да предизвикат забележителни събития и промени в живота ви през юли. Като за начало слънчевото затъмнение на 2 юли ще отключи процеси насочващи ви към необходимостта, да преразгледате идеалите си в любовта и да изпълните отношенията си с нов смисъл. Но енергията не затъмненията е мощна и неуправляема и би могла да ви въвлече в противоречиви ситуации. Например, ако във взаимоотношенията ви има премълчани проблеми сега те ще изискват предприемането на решителни мерки. Лунното затъмнение допълнително ще освети онова, което до сега се е развивало в сянка. Разкритията със сигурност ще предизвикат промени, но пък през цялото време имате обещаващата поддръжка на Венера, която ще ви подсказва най-удачните стъпки и ще ви помага да постигнете максимално най-добрите резултати. Едни ще завоюват най-сетне сърцето което желаят, друг ще спасят връзката си от разпад, трети ще съумеят да се преборят за изгубена любов. Необвързаните Козирози вероятно ще бъдат провокирани от среща с мечтания идеал. Нищо не може да застане на пътя ви, взаимоотношенията ви ще се развиват бързо и невероятно красиво, но от вас зависи колко дълго ще просъществуват. Спомнете си грешките от миналото и се постарайте да не ги повтаряте.За обвързаните Козирози, юли също ще се окаже съдбоносен. Всички решения следва да приемате самостоятелно, обсъждайки ги само с любимия човек без съветите на "мъдри помощници". Общо взето, би било разумно да ограничите влиянието на външни фактори, върху личните си взаимоотношения, за да ги защитите от евентуални усложнения.
 
Водолей 

И зодии с асцендент Водолей
Ще преминете през юли активни и инициативни, изпълнени с желание да обичате и да бъдете обичани. Ако някой вече е привлякъл вашия интерес, сега е момента да направите решителна стъпка и да засвидетелствате чувствата си. Ще се изненадате обаче как новите ви увлечения поразително напомнят ситуации и преживявания от миналото. Може би просто ви подсказват да си спомните пропуски и да си направите съответните изводи. А може би ви напомнят да не допускате стари грешки. Всичко което искате и можете да постигнете сега би могло да се случи, но трябва да го случвате меко и постепенно. Така че ако ще завладявате нечие сърце, разумно би било да проучите човека, неговите предпочитания и да си съставите мъдър стратегически план. Ако се налага можете да демонстрирате дори временно загуба на интерес. Това ще предизвика смяна на ролите и ще ви позволи действително да диктувате правилата, без да упражнявате натиск или да застрашавате нечие лично пространство. Обвързаните Водолеи, също могат да си позволят малки дози здравословен егоизъм и да не допускат безконечните нужди, молби и проблеми на партньора да изяжда цялото им свободно време. Енергия няма да ви липсва и всички ще виждат това. Нещо повече-ще разчитат на нея. Но сега е момента да напомните и най вече да покажете че не сте от желязо. И вие подобно на всички друго от време на време се нуждаете от лично пространство и почивка. Намерете време за себе си, обновете имиджа, гардероба и интересите си. Парадоксално, но именно това ще съживи обнови и отношенията ви. Ако партньорът ви се нуждае от делова помощ обаче не му отказвайте.Общата работа ще укрепи отношенията ви. Всъщност, деловата активност ще стимулира романтичните ви пориви и нищо чудно някои от вас могат да се окажат на прага на служебен роман. Имайте предвид, че тайната ви няма да остане за дълго тайна и ще предизвика всички очаквани от разкриването си последствия.
 
Риби 

И зодии с асцендент Риби
Юли ще ви поднесе пълна гама от ярки впечатления и любовни емоции с потенциал да ви подтикнат да отгърнете нова страница в интимния си живот. Неочаквани събития или внезапна среща, биха могли да поставят начало на нов любовен роман. При това не ваканционно летен, а съдбоносен. Почти всички планетарни процеси през този месец ще ви съдействат да намерите своето щастие в любовта, или да хармонизирате вече съществуваща връзка. Изключение правят онези, чиито взаимоотношения отдавна са се изчерпали. Ретроградния Меркурий ще ви напомни за стари проблеми в отношенията,  а възродените ви романтични идеали ще ви ги представят в светлина, в която те ще изглеждат непреодолими. Въпреки това вероятността да съберете морални сили за да кажете сбогом е минимална. Дори това да се случи, отново и отново ще се връщате за допълнително изясняване и едва ли ще ви се удаде да се освободите напълно от чувствата и привързаностите си. Всъщност, обвързани или не, за да постигнете интимен комфорт през юли ще се нуждаете от търпение. Но пък търпеливите ви опити ви да привлечете внимание със сигурност ще се увенчаят с успех. Обвързаните Риби са далеч по- облекчени в това отношение - просто направете малка корекция във външния вид, или проявете интерес към хобито, приятелския кръг и личните занимания на половинката си, по честичко правете малки подаръчета и интимни признания и се порадвайте на не претнциозните, но дълбоко искрени жестове на любов и признателност.

No comments
-- Facebook Comments

Add new comment