Login

Register

Вход с Facebook
or
Любовен хороскоп за месец Юни 2019
Любовен хороскоп за месец Юни 2019
Image: Любовен хороскоп за месец Юни 2019

 
Овен

И зодии асцендент Овен


Ярки събития на любовния фронт едва ли ви очакват, освен ако по "невнимание" не решите, че това което имате не заслужава оценката и благодарността ви. Например, ако дълго сте ухажвали нечие сърце, а сега се държите с него просто като с поредния трофей. Но ако почувствате че ситуацията е именно такава, не отлагайте края, или по-скоро признайте си искрено и честно и позволете на другия да вземе решение. Онези, които с две ръце са се вкопчили за отношения, които са отдавна изчерпани пък, могат напълно да се доверят на Венера. Тя ще ви подскаже средствата, а и ще ви поднесе поводи не само да сложите край на този мъчителен процес, но и да го направите при минимален психически и емоционален дискомфорт. Увереността ви нараства, а заедно с нея и чувството ви за хумор. С тяхна помощ можете и да съблазните, и да се освободите от когото си пожелаете. Ако сте категорични в избора на сърцето си, юни ви предоставя възможност за конструктивно обсъждане на въпроси касаещи настоящето и бъдещето на връзката ви. Открийте сърцето си и споделете мислите си - сега с лекота ще откриете подходящите вербални форми и правилния момент. Малко по-внимателни трябва да бъдат онези от вас, които са насъбрали обида и огорчение. Периодът е подходящ да се освободите от тях, за да не подкопават основите на отношенията. Бъдете обаче по деликатни - вероятностите да несъзнателно да окажете емоционален натиск са съществени и тогава рискувате да изпаднете в ситуация, в която вие ще трябва да се извинявате. Не следва да давате и излишни поводи за ревност, особено ако хармонията във взаимоотношенията ви е крехка, а самите отношения все още млади и неустойчиви.
 
Телец, асцендент Телец
Естествената ви нагласа ще бъде да избягвате сложни диалози и нерешени проблеми. Тя влиза в пълна синхроничност с небесните предпоставки и ако съумеете да я задържите, юни ви обещава приятни и щастливи събития в личния живот. Венера ви подкрепя ласкаво, а от вас се иска само да приложите вродения си талант да постигате разбирателство и да излъчвате спокойствие. Ако сте необвързани, доброжелателността и топлината която излъчвате ще привличат околните като с магнит. Добре е да знаете обаче, че през това лято любовта ще ви се усмихва в лицето на хора, които вече са спечелили вниманието и доверието ви. Така че не са изключени неочаквани обрати, запалващи буйни страсти към бивша изгора, приятел/ка, колега, или дори някой от детско-юношеското ви обкръжение. И повярвайте ми именно такъв развой ще се превърне в сензацията за лятото в обкръжението ви. Верятно именно поради това мнозина от вас няма да бързат да направят новото си увлечение обществено достояние. Що се касае до Телците, които размишляват за съдбата на вече съществуващи отношения, юни може да се окаже и повратен момент. На първо място за тези, на които ще се удаде да възродят почти угасналата страст. Подобни връзки, преминали през доста продължителна и сложна проверка за устойчивост и смисъл, навярно ще просъществуват още години наред.  Не ви остава нищо друго, освен да си организирате втори меден месец. Онези които пък решат че раздялата е единствения правилен изход, могат да разчитат на фактически безболезненотото и осъществяване. Преди всичко благодарение на вече бившия партньор, който сега с лекота ще погледне философски на ситуацията. Ако пък копнеете да разрешите сложни отношения без да губите любимия човек, една кратка раздяла ще се окаже много полезна, за да успеете да си изработите нова гледна точка, а и да позволите на другия да го стори.
 
Близнаци

И зодии с асцендент Близнаци


През юни на малцина от вас ще им се наложи да се борят с превратностите на живота, на границите на зоната си на комфорт или извън тях. Едва по късно обаче, един ретроспективен поглед ще ви покаже, че това е бил един от най-спокойните и благоприятни периоди през тази година. По настоящем, това ще бъде завладяващо чувство само за влюбените сред вас, а най-слабо пък ще го усетят онези които страдат от несподелена любов, или наскоро са прекратили важни отношения. Все пак, с напредването на месеца ще се появят предпоставки, заради които все по-рядко ще си спомняте за нещастната любов. Възможно е за това да ви помогне запознанство, което бавно но сигурно ще върви от "просто познати" към "сърдечно увлечени". Що се касае до хронично необвързаните Близнаци, Венера ви отправя предупреждение - не започвайте юнски роман, само заради нуждата си от пореден трофей с който да запълните празнината в себе си. Не е изключено човекът с чийто чувства сте решили да си поиграете да се окаже рядко злопаметен и отмъстителен. И може би е време вече да осъзнаете, че е по-добре да почакате и да почувствате действително влечение към някого, при това примесено с духовна близост и интелектуална съвместимост. Обвързаните Близнаци също трябва да пазят и щадят чувствата на половинката си. Разногласия не са изключени и по същество причината за тях е че отделяте твърде малко време и внимание на връзката си. Пълнолунието на 17 юни ще освети всички предимства и недостатъци в партньорските ви взаимоотношения и ще обозначи повратен момент, изискващ дълго отлагани решения. Честност, справедливост и желание да се вслушате в аргументите на половинката си ще определят по-нататъшния развой на събитията във връзката ви. Силни вълнения, ревност, подозрения и обвинения, както и липса на съгласие по финансови въпроси и финансова зависимост могат да предизвикат кризи с необратими последствия.
 
Рак 

И зодии с асцендент Рак


В началото на лятото мнозина от вас ще берат плодовете на решения, избори и усилия положени в миналото, включително и по отношение на Любовта. Подобна резултативна нагласа, би мога дори да отклони вниманието ви от онова, което е най-важно за вашето щастие-споделената близост. Така че на първо място напомняйте си по-честичко че и вие сте жив човек, от плът и кръв, до когото има живи хора, нуждаещи се от вашето внимание. И ако партньорът ви реши че знойния юни е най-подходящия момент за отпуск и почивка-послушайте го. Така или иначе, всеки момент предоставящ ви възможности за съвместни преживявания сега ще бъде дар от съдбата. Освен това, откритото и доверително общуване може да ви спаси от сериозни проблеми както в партньорските така и в работните взаимоотношения. Ако действително се налага да посветите месеца на кариерата си, един сърдечен и искрен разговор ще ви помогне да убедите партньора си, че сега е вашия момент и се нуждаете от време. Ако пък страдате от дилеми в кариерата и взаимоотношенията на работното място, можете да разчитате на неговата подкрепа и мъдри съвети. След 21 юни обаче, звездите откровено ви съветват да забавите темпото, и да се насладите на момента и простите земни радости в компанията на любимия човек. За необвързаните Раци лятото ще започне без значими събития. Звездите не обещават запознанства от които биха пламнали романтични страсти. Общувайте със семейството и приятелите си, забавлявайте се и правете всичко, което би могло да ви избави от психологическия дискомфорт на самотата. Едва в последната десетдневка на юни Венера ви се усмихва, но макар и далеч по-съблазнителни си оставате все така заинтересовани преди всичко от себе си и професионалните си амбиции, отколкото от любовта. 
 
Лъв

И зодии с асцендент Лъв


Посрещате юни в нетипично за вас меланхолично и мечтателно настроение, но няма да е лошо ако съумеете да се спуснете от небесата и да погледнете на взаимоотношенията си реалистично. За необвързаните Лъвове това е задължително -предстоят ви интересни срещи в приятелското обкръжение и това ще бъдат може би последните ви шансове да откриете някой, с когото да споделяте летни вечери. За съжаление, с напредването на лятото възможността това да се случи без последващи разочарования за вас стават все по-малки. Затова пък около пълнолунието на 17 юни, някои от вас могат да пожелаят да възобновят отношенията със стара любов. Звездите ви съветват обаче да бъдете внимателни и искрени най -вече към себе си - не смесвайте приятелството с любовта. Що се отнася до обвързаните Лъвове, които от вас успеят да излязат от меланхоличното настроение ще забележат, че животът е пълен с любов и романтика. Не без съдействието на приятни изненади и неочаквани подаръци от страна на любимия човек разбира се. Дано не сте планирали юнска почивка в компанията на децата и родителите си. Ще изпаднете в неловката ситуация да се криете по ъглите, за да не скандализирате фамилията с дръзките прояви на внимание и страст. Така че намерете време да прекарате само двамата и дайте отпуск на ежедневните грижи и обичайните роли. Всъщност, вашата главна роля през юни е тази на влюбения отговарящ с взаимност.
 
Дева,

И зодии с асцендент Дева


Още в началото на месеца, мнозина от вас ще забравят за обичайното си сериозно поведение и за пореден път ще докажат, че когато Дева започне да се държи фриволно се превръща в сензация. Вие сте дружелюбни, в приповдигнато настроение, а това неизбежно привлича вниманието към вас. Остава просто да последвате течението което ви отвежда към социалната активност и събитията в приятелския ви кръг. Онези които отдавна търсят Любовта с лекота ще привличат харизматични и интересни личности. С типичния си свенлив маниер вие едва ли ще се впуснете в бурно лятно приключение. И правилно! -ако съдбата ви е подготвила нещо повече от летен роман, то той би следвало да издържи на тактиката ви на "бавно сближаване". Нуждаете се от време за да оцените юнските си ухажори и по други причини-например някои от тях могат да се окажат вече обвързани. У обвързаните сред вас също се проявяват тенденции към самозаблуди относно интимния живот. Приятно е да живееш в илюзията че на среща си имаш идеалния партньор в идеалната връзка. Юни обаче, като цяло призовава към реалистичен подход. Ако нещата не вървят добре или "просто не се получава" би било добре поне да си го признаете и да свикнете с тази мисъл. Преди да предприемете отговорни стъпки обаче помислете за последствията. Възможно е оценката ви да е прибързана и емоционална. Би било полезно за известно време да останете сами, да смените обстановката, да се посъветвате с някой по-мъдър и опитен от вас. И ако има възможност дайте на любимия човек още един шанс. Нищо чудно, той да ви покаже че е способен да ви подари щастие. Е може би не онова от идеалистичните ви представи, но за сметка на това истинско и възможно. Като цяло обаче звездите не са предвидили остри и драматични ситуации в интимния ви живот. Освен ако сами не си ги създадете.
 
Везни 

И зодии с асцендент Везни


В началото на лятото ви предстоят динамични времена, а в интимния живот -значими събития. За необвързаните лятото започва с интензивен социален обмен и много възможности за нови запознанства. От вас се изисква просто да се настроите за нови приключения. А успехът на едно приключение е в обратна зависимост от очакванията за него. Юни не е подходящ момент за безпаметно влюбване, а и очакванията ви могат бързо да е превърнат в истинска драма, ако евентуалния обект на сърдечни вълнения се окаже просто авантюрист. Към подобен сценарий са склонни и онези от вас, които още се измъчват от носталгия по наскоро приключили отношения и търсят "обезболяващо" с ново романтично приключение. Ще трябва да овладеете също и импулса да дирижирате събитията около себе си. Особено обвързаните Везни, чиито взаимоотношения могат да се окажат временно лишени от чувства и страсти, но затова пък богати на топлина и взаимно уважение. Дано не ви се прииска, да поискате нещо повече. Звездите ви предупреждават, че прекалената откровеност може да стане предмет на обсъждане на личния ви живот и на разногласия с интимния партньор. Възможно е също по някаква причина изборът ви на партньор да бъде отхвърлен от близките и социалното ви обкръжение. В такъв случай бъдете търпеливи. В последната дестдневка на месеца тези тенденции ще отшумят от само себе си, а през това време можете да компенсирате чрез загриженост и ангажимент към професионалните дела на партньора си. Той няма да има нищо против да ви въвлече в тях.
 
Скорпион

И зодии с асцендент Скорпион


За генераторите на житейски трансформации, Любовта през юни е приготвила лична трансформация. А това обикновено се случва със задълбочаване на отношенията както и с изпитание на чувствата, които ви привързват към тях. Ако във връзката ви съществува напрежение, имате шанса да възстановите взаимното доверие и близостта, чрез личната си саможертва. Готовността ви да я предложите, ще ви даде отговори на един много съществен въпрос-обичам ли? Да, през юни е важно да разберете не толкова дали вас ви обичат, а дали вие обичате. Казват, че щастлив е онзи който обича, а не този който е обичан. И сега имате възможност да проверите дали този на който бихте подарили сърцето си, би ви направил щастливи по този начин. Имате цялата подкрепа на небето и земята да проявявате нежност и внимание - колкото и когато е необходимо, независимо от всичко. Ако не друго, със сигурност ще откриете сърцето си така, както никога преди. Важно е да знаете какво има в него нали? Важно е и за другия да го разбере. Онези, които наскоро са влезли в отношения могат да си позволят да влязат в ролята на мечтания партньор за своя любим. Попитайте го как си представя идеалната половинка. И се опитайте да влезете в ролята. Така ще разберете дали сте в състояние да направите другия щастлив, и дали неговото щастие ще бъде щастие и за вас. Най- важното от всичко е да позволите на любовта да ви промени. Ще трябва разбира се и да анализирате резултатите от този експеримент. Това не означава че трябва незабавно да предприемете и последващи стъпки и решения! Онези, които са напълно уверени в избора си просто трябва да обърнат повече внимание на чувствените аспекти на връзката. Чувствата ще станат по ярки, ако се впуснете в съвместно пътешествие или поне прекарате известно време далеч от ежедневния битов режим. Не си и помисляйте обаче да събуждате чувствата във връзката, давайки поводи за ревност-реални и мними. След подобен експеримент, ще ви се наложи дълго и с огромни усилия да възстановявате отношенията. Необвързаните Скорпиони, мечтаещи за промяна в статуквото, ще трябва да започнат от себе си, променяйки отношението към противоположния пол. Не търсете несъществуващи идеали-те живеят само във вашето въображение. Огледайте се около себе си, сред хората с които общувате ежедневно. Възможно е сред тях да откриете верен поклонник, който по една или друга причина дори не сте забелязали. Причините са важни-точно тях ще трябва да оставите в миналото.
 
Стрелец

И зодии с асцендент Стрелец


Преди всичко и най-вече през юни ще бъде необходимо да преразгледате както начина си на живот и основните приоритети, така и позициите и ролите в личните взаимоотношения. Нова фаза и нов сюжет в тях естествено ще ви настроят към такава промяна, но най-сигурни и гарантиращи личното ви щастие ще бъдат промените, които сами предприемете. Важно е да откриете или да си припомните какво ви прави щастливи и да започнете да го правите. Не се притеснявайте ако това изисква промяна в начина на живот, работните ангажименти или социалната ви среда. Те и без това преживяват трансформация по волята на обстоятелствата. И най важното! - не очаквайте бързи резултати. Юни едва ли ще ви срещне с любовта на живота ви. Но ще ви помогне да настроите себе си на вибрациите на любовта. Важно е също да си изградите положителна, но и реалистична представа за партньора и връзката.Това важи и за обвързаните Стрелци-не може да очаквате подобрение, ако нямате критерии. Току виж сте открили някой, който отговаря на всичките ви критерии в близкото си обкръжение, или че сте пропуснали да забележите, че във връзката ви са настъпили нови обстоятелства, които просто чакат да се адаптирате към тях за да се насладите на желаното щастие. Принципни разногласия с интимния партньор няма да ви липсват-напротив. Ще се наложи дори да изчистите всички спорни моменти, които до сега великодушно или безотговорно сте избягвали. Ако усвоите дара на Венера обаче, която през този месец ви обещава повече взаимно внимание и загриженост бихте могли да постигнете мечтаната хармония.Така или иначе, можете да бъдете сигурни че всички юнски бури в интимния и семейния ви живот, макар и да ви изглеждат като истинска катастрофа, всъщност ще се окажат още една глава в общата ви биография. Може би не от най-приятните, но със сигурност не и повод за решения с необратими последствия. Помислете как да спасите онова което имате, обсъдете съвместните интереси и се фокусирайте върху това, което ви свързва.
 
Козирог

И зодии с асцендент Козирог


Юни за повечето от вас ще премине интензивно, поне що се отнася до интимния и сърдечния живот. Още в средата на месеца ще се появят обстоятелства, които биха могли да предизвикат съдбоносни промени. Те обаче ще се разгърнат през следващия месец. За сега е необходимо просто да бъдете бдителни и да не възприемате събитията като незначителни. Настроени сте борбено и сте готови да положите усилия за да завоювате или да си върнете някого, както и да докажете, че в любовта и връзките може да се разчита на вас. Така е и това всички го знаем, но не бъдете твърде настойчиви, ако не желаете опитите ви да завладеете нечие сърце всъщност да го отблъснат от вас. Някои от вас ще се почувстват уморени от търсенето на идеала, който както знаем по принцип не съществува. За сметка на това пък в съзнанието ви ще се появи един изцяло нов и на-важното обективен образ на желаната половинка, който би могъл да се въплъти в съвсем конкретна форма до края на месеца. Любовта през юни вероятно ще ви срещне при съвсем обикновени обстоятелства- на касата за битови сметки, в супермаркета, в аптеката или на работното място. Трудно е да прогнозираме каква ще бъде съдбата на една такава среща, но почти със сигурност можем да твърдим че тя би била съдбовна. Струва си да удължите периода на ухажване максимално дълго. Козирозите които вече са намерили своето щастие в любовта могат да експериментират със социалния живот и обкръжение. Нова компания, нови интереси, съвместно участие и дори организиране на тържества и социални събития ще имат укрепващ ефект върху връзката ви. Нищо чудно, някои от вас през този месец да решат да встъпят в брачни отношения. Може би вашата сватба ще стане официално събитие. Можете също да експериментирате с външния вид и обичайните развлечения. Необходимо е обаче да съгласувате тези експерименти с вкусовете и желанията на любимия човек.
 
Водолей

И зодии с асцендент Водолей


Очаква ви интересен месец, пълен с вълнуващи събития. Още на старта звездите оформят обстоятелства, привличащи вниманието ви към любовта. Някои от вас ще видят любимия човек в нова светлина, други ще получат доказателства за нечий интерес, или силни чувства. Ако пък вие самите изпитвате силно влечение към някого, време е да заявите чувствата си. За всички Водолеи юни ще се окаже романтичен и радостен и ви предоставя забележителни възможности: да флиртувате и съблазнявате, да пътешествате с любим човек, да срещнете някой интересен и вълнуващ човек, който може би ще живее далеч от вас, възможно дори зад граница. Най-важното е да се подготвите психологически за промяната - ще се превърнете в магнит за противоположния пол. Тези, които вече са обвързани дори ще трябва да внимават за да не дадат повод за ревност. Не можете да повлияете на факта, че всички ви гледат с възхищение и бързат да се запознаят с вас, но можете да овладеете самолюбивите пориви да поласкаете самочувствието си с мимолетни, тайни увлечения. Всъщност, те едва ли ще останат за дълго в тайна, а разкриването им би могло да предизвика истинска драма. Ако желаете да подправите връзката си с повече страст и драматични нюанси, внесете страстта и романтиката в ежедневието, в сутрешните ритуали, или обичайното безгрижие на почивните дни. Едно кратко пътешествие би могло да внесе лекота и оживление във връзката. Ще се насладите на живо и спонтанно общуване и ще споделите много изпълнени със страст и възторг моменти. Необвързаните Водолеи макар и изобилно ухажвани, трудно ще открият сред ухажорите си някой, заради когото да прекарват безсънни нощи. Истината обаче е, че сред тях действително би могъл да съществува човек, който заслужава вашия интерес. Затова продължавайте да общувате и да разкривате качествата на хората, които ви обграждат с внимание. Ако пък се почувствате внезапно и силно привлечени от някого, вероятността чувствата и интересите ви да се окажат взаимни и достатъчни за нов летен роман е съществена. Трябва да знаете обаче, че звездите макар и ласкави към вас сега, ще ви предоставят условия по-скоро за флирт и краткосрочни връзки, отколкото за продължителни отношения.
 
Риби

И зодии с асцендент Риби


Посрещате лятото уверени в себе си и във възможностите си да очаровате другите. А и обстоятелствата работят във ваша полза, предлагащи ви силни вълнения в любовта. Вие обичате вълненията, живеете за тях и една евентуална лятна буря със сигурност ще ви повлияе освежаващо. Ако сърцето ви копнее за някого, не отлагайте повече. Признанието за чувствата ви вероятно ще постави началото на възхитителна любовна история. Обвързаните Риби разбира се няма да изпитат никакви затруднения да подхранят връзката си със страст, нежност, романтични разходки на лунна светлина и вълнуващи признания в стихотворна форма. Важното е да избягате възможно по-далеч от бита, от неотдавнашните противоречия и от споровете за бъдещото развитие на съвместни цели и проекти. По внимателни следва да бъдат онези, които наскоро са започнали отношения. Добре би било да не давате приказни надежди и дългосрочни обещания. Особено ако не сте наясно с чувствата си. Преди всичко използвате този месец за да изясните желанията и намеренията си и ако не сте уверени в избора си, не създавайте двусмислени ситуации. Всъщност, предупреждението е актуално за всички Риби. Всяко ваше действие и решение през юни трябва да бъде добре обмислено. Под властта на емоциите рискувате да повлечете себе си бурни и открити води, в които дори вие ще се затрудните да се ориентирате.

No comments
-- Facebook Comments

Add new comment