Login

Register

Вход с Facebook
or
Месечен хороскоп за периода 15 - 31 юли
Месечен хороскоп за периода 15 - 31 юли
Image: Месечен  хороскоп за периода 15 - 31 юли

Основния астрологичен фактор, който ще дирижира събитията и преживяванията ни във втората половина на юли е Лунното затъмнение на 16 срещу 17 юли. Продължаваме да изследваме и ревизираме живота си - от корените към върха, като акцентът сега вече се фокусира във върха. Той е точка на максимално плътно взаимодействие със света на обективната реалност и неговите закони, граници, възможности и невъзможности. Това взаимодействие ще посочва най-трудната и сложна работа, най-важните промени в дългосрочни житейски обстоятелства и най-вече резултатите от всичко това. Всичко касаещо развитието и реализацията на нашите дългосрочни цели и стремежи, професионалните ни дела и постижения, мястото ни в света въобще, ще се прояви като резултат от досега положените усилия, от житейските сюжети с които сме се свързали по волята на обстоятелствата, или по свой собствен избор. Всички тези процеси било то чрез резултати или ограничения, ще ни тласкат към преустройство на границите, очертаващи зоната на личен комфорт. За целта трябва внимателно да преценим и променим в дълбочина и из основи средствата , инструментите и моделите с помощта на които градим фундамента на живота си и използваме вътрешните си ресурси. Дали сме успели да се освободим от стари, не работещи стратегии, от вътрешните причини привличащи външни обстоятелства ще стане ясно след 21 юли, когато събитията ще започнат да закрепват в обективната ни реалност, настъпилите вече промени във взаимодействието ни с външния свят. Изборите и решенията в този период ще се вплетат в нишките на живота ни за да станат неотменима част от него. 

Овен 

И зодии с асцендент Овен

Средата на юли ще се окаже уморителен период за вас - колкото по-изтощаващ е той, толкова по-силно е посланието на звездите към вас, че е време за промяна. Ако ви се струва, че животът ви настъпва непрекъснато по един и същ мазол, време е да го премахнете. А вашите мазоли са образувани от бързи преходи от спор към раздор и раздяла, неуважение на чуждото мнение, позиции и интереси. В същото време можете да сътворите чудеса чрез проницателност и тънък психологически подход. За тази цел е необходимо първо да се разберете със себе си. Така с лекота ще можете да се споразумеете и с всеки друг. Изпробвайте действието на по-меки и ненатрапчиви средства. Сега разполагате с тънък усет към скритите мотиви в поведението на хората и ако ги приемете и се съобразите с тях, бихте могли дори да ги използвате в свой интерес. Категорично обаче избягвайте да решавате проблеми чрез конфликт и особено около пълнолунието се опитайте да си осигурите уединение. Освен че ще ви предпази от спорни ситуации, то ще ви даде възможност да поработите върху някои психологически блокажи и комплекси. Най-важната ви задача е да се научите да съхранявате вътрешен мир и равновесие, неподвластни на външни фактори и дразнители. Потребността ви за общуване и необичайни преживявания, както и за повече щастие и радост в интимния живот, ще бъде задоволена едва в последната седмица на юли.Тя е време за тържества, приятни романтични преживявания и радостни изненади.Романтичните ви отношения със сигурност имат нужда от укрепване, повече дълбочина, сериозност и вярност.

Телец 

И зодии с асцендент Телец

Лунното затъмнение на 16-17 юли ви залива с информационно цунами. Възможно е също да се появят ситуации и необходимости самите вие да се заеме с интензивно търсене и усвояване на информация и най вече на контакти, необходими за решаването на значими житейски ситуации. Процесът ще е интензивен и продуктивен за вас, но не винаги ще протича гладко. Внимание изисква подготовката на пътувания, оформянето на документи и уреждането на юридически въпроси. Подгответе се за стълкновения с представители на бюрократичните институции и зорко охранявайте документите си. Като изключим обаче тези временни затруднения, периодът е подходящ за планиране на бъдещето, търсене и намиране на подкрепа и съмишленици за реализацията на плановете ви. Общуването с тях може да внесе допълнително нови перспективи към вашите лични инициативи. Всички текущи проблеми и потенциални заплахи бихте могли да избегнете ако се доверите на интуицията си. В последните дни на юли звездите ви даряват с мир и спокойствие у дома, които ще ви помогнат да се погрижите и за неговото благоустройство. Можете да осъществите отдавна планирани покупки, а можете да използвате подобрения психологически климат, за да решите някои спорни въпроси с членовете на семейството. Погрижете се и за себе си - звездите ви предоставят прекрасни условия за профилактика и укрепване на организма.

Близнаци

И зодии с асцендент Близнаци

В средата на юли звездите привличат вниманието ви към необходимостта да се заемете с уреждането на финансови въпроси и да се погрижите за финансовото си благосъстояние. При това без чужда помощ и за сметка на собствените си усилия и възможности. А те никак не са малко, пък и вероятността съдбата да ви насочи към някои неизползвани или недостъпни до този момент алтернативи е съществена. Остава само да не пропускате новите възможности и да им се посветите изцяло. Поне за известно време. Всъщност можем съвсем спокойно да разглеждаме настоящите ви финансови проблеми, ако такива съществуват, като стимул за мобилизация към нов пробив и нови постижения. Ще можете да се възползвате от тях обаче само ако си поставите конкретна цел и положите реални, практически усилия за нейното постигане. Няма да сгрешите и ако позволите на влиятелни хора да ви окажат помощ и съдействие - тяхната поддръжка е небесната благословия към вас сега. Използвайте максимално и в пълен размер ресурсите си на влияние и установените контакти. В последната седмица на юли фокусът се премества към брачни и партньорски взаимоотношения и тяхната стабилизация. Опитайте се спокойно, разумно и доброжелателно да обсъдите въпросите, които ви безпокоят. Такъв подход сега със сигурност ще има резултат, който би надминал очакванията ви. Разбира се, не без компромис от двете страни, но сега неговото постигане ще ви се удаде с неподозирана лекота. Можете да приложите подобен подход и в спорни въпроси с познати, роднини и съседи. Помислете също как да внесете повече разнообразие в живота си и да направите нещо приятно за тези, които обичате.


 Рак 

И зодии с асцендент Рак

Пълнолунието на 16 -17 юли ще маркира целия период до края на юли, а за някои от вас и до края на годината. Бъдете внимателни! Всичко, случващо се сега в живота ви, има съдбовно значение. Най-събитийно натоварена ще се окаже темата за взаимоотношенията и взаимодействието ви с външния свят въобще. Всички случки и преживявания ще ви насочват към резултатите от досега направените избори, досега избраната линия на поведение, форми на взаимодействие и степента ви на удовлетворение от тях. В някои случаи ще трябва да благодарите, в други да се извините, а в трети просто да затворите страницата и да продължите напред. Не бързайте с преценките обаче, особено във взаимоотношения, на които държите. Инициативите ви сега няма да срещнат подкрепа от партньора, думите ви ще предизвикват противодействие. За да избегнете драматичен развой, можете да се фокусирате в богатия интелектуален потенциал, с който ви подхранват звездите сега. Не прахосвайте сили за безсмислени спорове и изясняване на взаимоотношения - те ще ви донесат само разочарования. В последната седмица на юли ще можете с лекота да решите някои домашно-битови въпроси. Освобождаването от стари и ненужни вещи ще ви подейства пречистващо.И някак естествено и от само себе си психологическия климат в семейството и с близките ще се вазстанови. През цялото време поведението и съветите на по-възрастни членове на семейството ще ви служат като пътни знаци и указания за безопасно движение по пътищата на живота.Следвайте ги и не се колебайте да потърсите съвет.

Лъв

И зодии с асцедент Лъв

В средата на юли разполагате с прекрасни възможности за генерални житейски промени. Би следвало темите и въпросите, подлежащи на преустройство, вече да са се очертали пред вас. А ако нещо е останало скрито или неразбрано, пълнолунието ще ви го разкрие.Особено внимание изискват онези необходими промени, за които до този момент са ви липсвали смелост и решителност. Сега може и трябва да поемете риска, да преборите старите стереотипи, да се освободите от вредни навици и ограничаващи привързаности и да започнете да живеете по нов начин. Мнозина от вас вероятно ще почувстват умора и трудности да се справят с поетия обем от работа. Потребността да изпълнявате всичко качествено действително изисква отдаденост и разход на енергия. Пазете здравето си обаче и правилно разпределяйте натоварването. Можете да сменяте едно занимание с друго например, за да дадете възможност на съзнанието да си почине. В края на юли потребността ви към нови усещания и впечатления ще ви вкара в летен режим. Бъдете максимално общителни и отворени за новините и текущите събития в обкръжението си! Те ще ви дадат нови посоки, ще ви насочат към нови възможности. Ще можете също да се погрижите за укрепването на романтични отношения, които, макар и да не горят в огнена страст, ще ви се докажат като надеждни и подкрепящи. Постарайте се да поемете отговорност по въпроси, касаещи бъдещето на връзката и вашето поведение в нея.


 Дева

И зодии с асцендент Дева

Лунното затъмнение на 16-17 юли вероятно ще ви отреди ролята на невинната жертва на конфликт, по неволя превърнала се в ябълката на раздора. Какви са причините, пораждащи борбата за вашето внимание, предстои да установите сами - те са строго индивидуални и дълбоко лични. Най-сложни ще се окажат ситуациите, в които ще трябва да избирате между приятелите си и интимния си партньор или да намерите начин да удовлетворите претенциите и на двете страни, без това да доведе до влошаване на взаимоотношенията с тях и между тях. Ако ситуацията е твърде крайна обаче звездите ви насочват към интимния партньор и ви предлагат възможности да постигнете споразумение и компромис по всички спорни въпроси, съществуващи до момента. Сега действително можете да постигнете качествено ново развитие ако проявите готовност за спокоен и разумен диалог и рискувате да бъдете максимално искрени и честни. В последната седмица на юли намерете време за уединение. Това ще ви даде възможност спокойно и неусетно да вникнете събитията от последните седмици и да си изработите правилен подход към тях. Прекрасен период за тези от вас, които се занимават с духовни практики. Ще имате и достатъчно финансов ресурс, за да се погрижите за битовия си комфорт. Всички вложения в благоустройството на дома и семейството ще се окажат оправдани.

Везни 

И зодии с асцендент Везни

В средата на юли събитията ви държат в затворен кръг и непрекъснато напрежение между работата и домашните дела. Грижите и задълженията и по двете направления са важни и неотложни и ще ви бъде необходим допълнителен ресурс от време, за да се справите с всичко. Опитайте се да въведете максимален ред в дневния си график и да подредите прецизно всичките си задачи, като поставите най-отгоре приоритетите. Дори да ви се струва трудно и непосилно да се заемете с тази задача точно в отпускарксия юли, гледайте на това като на стимул да откриете и въведете идеалния ред, който ще ви служи и ще ви облекчава живота месеци наред. И това действително е така. Вероятно мнозина от вас с изненада ще открият, че всъщност разполагат с време за всичко. Или че инвестират време във несъществени и непродуктивни дела, които изяждат ресурс, който бихте могли да посветите на себе си. Не се колебайте да преустановите тази порочна практика. Колкото до отпускарския юли, последната седмица ще ви даде действително забележителни възможности да се порадвате на пътувания и общуване с приятели, повече лична свобода и нови впечатления. Насочете внимание към приятелското си обкръжение, което ще бъде източник на радости и удоволствия.

Скорпион

И зодии с асцендент Скорпион

Средата на юли ви захранва с интелектуални интереси и творчески способности. Постарайте се да отделите повече време на заниманията, които са ваша вътрешна потребност и ви доставят удоволствие. Те могат да ви отведат в нови неподозирани до сега посоки - източник на растеж и обновление. Въобще растежът и обновлението ще бъдат видими сега във вашата реалност, остава само да се възползвате от тях по същество. Можете да разчитате на успех в конкурси, съревнования и всякакви форми на конкурентна дейност. Романтичните ви взаимоотношения са не само приятни, но и полезни. Единствено взаимодействието с близкото обкръжение би могло да породи неудобства и недоразумения. Самите вие като че ли не сте много склонни да поддържате жив интерес и контакт и чуждото присъствие и вниманието по-скоро ви изнервя. Това може да доведе до неприятни разговори и изясняване на отношения, особено ако някой се опитва да ви натрапи компанията си. В резултат на всичко това, списъкът с номерата в телефона ви вероятно ще се редуцира. Това едва ли ще ви разстрои съществено. До края на юли си оставате потопени в свой собствен свят на тайни и разкрития, на успешен напредък в дела и занимания, които самите вие бихте желали да не стават обществено достояние. Ако все пак се нуждаете от помощ и подкрепа, можете да разчитате на възрастни роднини и влиятелни покровители. Взаимоотношенията ви с всички, от които зависи вашия социален и професионален успех, сега са в разцвет. Използвайте ги. Сериозните и методични усилия, насочени към постигане на поставените цели, обезателно ще ви отведат до успех.


 Стрелец

И зодии с асцендент Стрелец

Средата на юли и особено процесите задействани от лунното затъмнение ще изискват от вас да преразгледате отношението си към парите, източниците на доходи и ресурси и начина, по който се разпореждате с тях. Със сигурност ще ви се наложи да преминете в икономичен режим. Постарайте се да вместите потребностите във възможностите си, без да прибягвате до заеми и кредити, освен ако не се налага да правите крупни покупки от инвестиционен или фундаментално-житейски характер. Всичко друго би било класифицирано от съдбата като каприз или излишество и ще предизвика съответните последствия. На материална помощ за посрещането на непосредствените си житейски нужди ще можете да разчитате от страна на роднини и близки. Може да ви прозвучи абсурдно, но именно това ще ви помогне да възстановите и хармонията в семейните отношения. Вероятно близките ви просто копнеят най-после да си признаете, че не можете без тях, което всъщност никак не е далеч от истината. Така че сега можете да разчитате на хармоничен психологически климат в семейството, при това дори в решаването на най-сложни въпроси, като тези, касаещи имущество и наследства. След по-бурните и динамични дни, в последната десетдневка на юли, бурята утихва, а съдбата ви насочва към възможности за придобиване на нови познания и личностно развитие като цяло. Потопете се в изворите на мъдрост, в сериозна литература и дискусии, посветени на философския мироглед и всичко, което би укрепило вашите морално нравствени критерии. Влиянието на подобни занимания върху личната ви самооценка ще бъде осезаемо. И не на последно място - юли си е юли, така че не пропускайте възможност за още една среща, още едно приятелство. Още една любов обаче не ви е нужна. Пазете тази, която вече имате.

Козирог

И зодии с асцендент Козирог

Вие никога не сте гледали на живота като на безкраен празник, нито пък като на бездънен извор на блага и удоволствия. Предпочитате да имате това, което имате по заслуги и дори сте съгласни на по-малко. И въпреки ограничените ви претенции, сега вероятно ще имате чувството, че животът ви притиска и иска от вас да ги свиете още повече. Не се обезкуражавайте, просто преминете в оперативен режим. Ако плановете ви са в застой, просто променете плановете. Важното е да решите проблема, не да изпълните плана, нали така? Ще осъзнаете, че можете да действате в паралелен режим, посветени на няколко задачи едновременно, при това съвсем успешно. По този начин действително ще можете да се погрижите за изпълнението на целите. А за себе си се погрижете с кратка почивка извън града, по възможност в усамотение или в много тесен кръг. Не му мислете много къде и с кого. Хванете се за първата възможност. Важното е да смените гледката през прозореца. Всъщност целта на това мнимо бягство и усамотение е да повдигнете завесата към тайните и скритите причини на събитията, които ви връхлитат през последните седмици. Можете да потърсите и съдействие от хора със свръх способности и психотерапевти. Включително, за да се освободите от вредни навици и привързаности - това сега ще ви се удаде с лекота. Въздържайте се от критики по отношение на интимния партньор, още повече от наказателни акции и хладнокръвно безразличие. Съдбата сега изисква от вас да докажете способност и намерение да съгласувате своите интереси с чуждите, а партньорът ще очаква от вас не съпротива, а поддръжка и съвместни действия. Помнете, че проблемите застават на пътя ви, за да ви призоват към участие в тяхното разрешаване.

Водолей

И зодии с асцендент Водолей

ко напоследък сте били твърде отзивчиви към всевъзможни покани и молби, средата на юли ще ви покаже, че е време да поставите граници на отзивчивостта си. Указание за подобна промяна ще бъдат умората и апатията. Ще бъде разумно обаче промяната да протича меко, плавно, почти незабележимо, за да не застрашите имиджа си. Няма нищо лошо обаче малко да поограничите степента си на отговорност към чуждите грижи и проблеми, да си поискате стари дългове или просто да станете временно недостъпни за оплаквания и безкрайни "разбори ни ситуации". А и ще имате достатъчно лична работа, необходимост от вземане на решения относно финансовото ви благосъстояние и лични покупки.Звездите ви даряват с изобретателност и находчивост в търсенето на възможности за допълнителни доходи и решаването на материални въпроси. Необходимо е също да си починете не само от общуването, но и от работата. не допускайте свръх натоварване и физически дейности, изпитващи предела на възможностите ви. Той сега не е твърде широк. Що се отнася до обществената ви дейност, насочете се към хора и групи, които действително споделят вашите възгледи и интереси. Стар приятел може да се завърне в обкръжението ви и да ви предложи позабравени наслади от общуването, в свободен, безгрижен и с нищо неангажиращ ви режим. В последната седмица на юли пък идва време да се насладите на хармония в романтични взаимоотношения. Чувствата ви са взаимни и украсени с невероятна дълбочина, а възможността да бъдете навсякъде и във всичко заедно и да споделяте радостни събития в приятелското си обкръжение определено ще има укрепващ ефект върху взаимоотношенията.

Риби

И зодии с асцендент Риби

Юли ви захранва с мечти и поддържа у вас състояние, позволяващо ви да стоите близо до същността си. Мечтайте на воля, но и не пропускайте да отбележите онези свои мечти които вече са узрели за реализация. Ще ги видите ясно в дните около лунното затъмнение, когато мнозина от вас вероятно ще почувстват и мощен импулс за действие в определена посока. Добре е знаете обаче, че времето за действие още не е настъпило, а най важната ви работа до края на месеца е да съумеете да се въздържите от провеждането на реформи в живота си. За сметка на това, вътрешните промени, предизвикани от необичайния емоционален и интелектуален подем, ще променят самата ви същност. Сега звездите ви дават възможност да разберете какъв огромен запас от сили и личен потенциал всъщност притежавате. И тъй като прилагането и използването им ще изискват от вас поемане на отговорност и минимизиране на външните влияния, действително имате нужда от време, за да обмислите как да използвате новите открития. Едва в последната седмица на юли ще разполагате с ясен план и зелена светлина за осъществяването му, а повишената ви работоспособност и целеустременост ще ви помогнат да сътворите чудеса. Като за начало в устройството на бита и работните дела, по начин, който да ви позволи в бъдеще да разчитате на стабилност в тях, за да се посветите изцяло на високите си стремежи.

No comments
-- Facebook Comments

Add new comment