Login

Register

Вход с Facebook
or
Хороскоп за периода 1-15 март
Хороскоп за периода 1-15 март
Image: Хороскоп за периода  1-15 март

Мощно и силно ще бъде началото на пролетта, а мощта и силата с лекота могат да се превърнат от съзидателни в разрушителни, при липса на самоконтрол и съзнателни, възвишени намерения. Небето ни осигурява мощта и силата, но самоконтрола и съзнателните намерения са отговорност и свободен избор за всеки от нас. Предстои ни бурно начало на новата астрологична година, а пролетното равноденствие буквално и преносно, ще затвори вратите към миналото и ще отвори вратите към бъдещето. Март ще се окаже сложен, на моменти изтощителен и не съвсем удачен за ново начало, именно защото старите правила и условия, които познаваме и с които сме свикнали, могат да се окажат не работещи. Това разбира се ще създава трудности и препятствия, дори когато Меркурий възстанови обичайното си движение във втората дестдневка на месеца. И макар че до 9 март Луната расте, и в деловите и в личните си намерения и цели е по-разумно да се придържаме към вече съществуващи сюжети. Периода е добър за успешно финализиране, завършване или продължаване на вече започнатото. Поправките било то в делата или взаимоотношенията също ще срещат подкрепа, или поне няма да се сблъскват с препятствия. Отношенията ще изискват сериозно внимание, поради твърде силното напрежение на Венера, чиито избори и сюжети ще бъдат подложени на сурова проверка. И докато сдържаността охлаждането ще поставят на риск интимните отношения, те ще бъдат изключително полезни в разпореждането с финанси и ресурси. Да овладеем капризността и неудовлетворението ни съветват звездите, да бъдем щедри в чувствата и пестеливи в разходите, а не обратното.

Успех!

Овен 

И зодии с асцендент Овен

Март започва забележително за вас, позволявайки ви да разгърнете стремежите си и да ги подкрепите с интуитивни решения. Най-успешни ще бъдат онези от тях, в които разчитате на безпогрешния си сега усет за развоя на ситуациите. Звездите ви приканват също да проявите активност и любопитство сред обкръжението си-в него могат да навлязат интересни и оригинални личности. Но и и ви напомнят, че няма как да създадете добро впечатление и да поддържате добри контакти, ако не уважавате мнението на събеседниците си. Помнете, че така желаната от вас сега свобода в изразяването и поведението, се простира до там, от където започва свободата на другите. Амбициите и стремежите ви могат да ви подведат да действате въпреки обстоятелствата. Действията без оглед мнението на околните и обективните обстоятелства обаче, няма да ви донесат нищо повече от напрежение и вълнения. Правилна тактика ще ви бъде от по-голяма полза. Бихте могли да постигнете по - голям напредък ако действате тихо и незабележимо, без да привличате внимание към себе си. Така вероятно ще откриете че живота в спокойствие и уединение съвсем не е лош дори ви харесва. Това ще бъде подаръкът на ретроградния Меркурий за вас. Добре би било да се оттеглите за малко в края на първата дестедневка, а ако няма къде -ето ви цел за бъдещето. Уединението ще ви помогне да обмислите събитията от близкото минало,както и да се избавите от някои комплекси, фобии и неприятни спомени.

Телец 

И зодии с асцендент Телец

Началото на Март ви поднася интересна информация, която може да окаже положително влияние на плановете ви. До голяма степен тя ще ви подсказва как по лесно и по-бързо да ги осъществите и да се избавите от досадната рутина в тях. Разбира се, това изисква да бъдете по активни в общуването и да се включите пълноценно в информационния поток. Ще се чувствате великолепно в компанията на приятели и съмишленици. Следете внимателно за поведението си на обществени места обаче и избягвайте спорове и конфликти с органите на реда и представители на властта. Срещите ви с тях със сигурност ще бъдат източник на неприятности, затова внимавайте и по време на шофиране. С напредването на месеца свободата ви се ограничава по една или друга причина. Звездите ви съветват да не упорствате, а да използвате този престой за да се погрижите за здравето си. В никакъв случай не си позволявайте да търсите тайни, сенчести и заобиколни пътища за да преодолеете или заобиколите ограниченията. Всичко предприето тайно сега, много бързо ще стане явно и ще застраши репутацията ви. Периода не е подходащ и за решаване на юридически спорове. Но пък в средата на месеца неформална среща с влиятелни личности, ще ви осигури желаната подкрепа и ще ви отвори врати, недостъпни за вас досега.

Близнаци

И зодии с асцендент Близнаци

В началото на март е възможно да се сблъскате с необходимостта да промените радикално плановете си. Външните обстоятелства и атмосферата в обкръжението ви могат да обезсмислят настоящите ви цели. Постарайте се всичко това да не влияе на взаимоотношенията ви приятели и близки. Раздразнението ви не е добър съветник, особено по време на конфликт. Неочаквано и категорично бихте могли да преустановите отношения за които ви се струва че връщане назад няма. Звездите обаче ви съветват да не горите мостовите зад себе си. Усложнения могат да предизвикат и финансови въпроси. Възможно е спешно да ви потрябва сума с която не разполагате. Още една причина да поддържате хармоничен климат в общуването. Ако желаете да се разведрите от напрежението, търсете срещи със съмишленици. От тях ще научите нови и необичани неща, които ще ви вдъхновят. Пестете силите си и не ги разпилявайте в ненужни действия и конфликти. Във втората дестедневка на март те ще ви потрябват. Възможно е професионалните ви ангажименти и отговорности да нараснат, а също и да срещнете влиятелни личности, които да подпомогна плановете ви. За до можете да усвоите тези потенциали обаче се налага да се съгласите на съществени изменения в моделите по които се движите и методите които използвате в работата си. Периодът е подходящ също и за отказ от нездравословни навици.

 

Рак 

И зодии с асцендент Рак

В началото на март, звездите привличат вниманието ви към теми касаещи кариерата, професионалните ви интереси и цели. Възможно е около вас да настъпи промяна във външните обстоятелства, която ще се отрази на стасуса и професионалните ви ангажименти. Бъдете внимателни и възприемчиви: кадровите промени или деловите обрати вероятно ще ви смутят, но биха могли да ви отворят и златни шансове. Неприятности и грижи може ви поднесе и интимния партньор, с постъпки застрашаващи личния ви комфорт или внасящи промени в ежедневния живот. Не се стъписвайте-действайте организирано и последователно и много скоро ще можете да се приспособите към новите условия дотолкова, че да осъзнаете че те действително са във ваш интерес. А и партньорствата ви действително имат нужда от внимание и подкрепа сега-и деловите, и личните. Във втората дестдневка на март допълнителни шансове може да ви предостави съвместно пътуване. Обърнете внимание също и на интелектуалните си нужди и интереси. С напредването на месеца звездите ще ви оказват подкрепа в обучение и образователни проекти, ще ви свързват с подходящите школи и учители, а и вие ще можете да спечелите симпатиите и благоразположението им.

Лъв

И зодии с асцедент Лъв

В началото на месеца подбирайте внимателно делата и ангажиментите си. Не се ангажирайте с всичко което се изпречи на пътя ви, действайте последователно, преминавайки към следваща задача, едва след като сте приключили с предходната и не позволявайте на случайни събития да влияят на посоката ви. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите, но разсейващите фактори ще се окажат безсмислени и безполезни. В усложнена обстановка ще протичат срещите ви с представителни на закона и държавната администрация. Въздържайте се от подаване на искове в съда и юридически спорове. Утеха и успешно развитие ще ви предложат партньорски взаимоотношения. Старанието на любимия човек да ви зарадва и да направи необходимото за укрепване на съюза ви със сигурност ви ласкае и подхранва самочувствието ви. От своя страна вие можете да откликнете със страст, като внесете повече романтика в ежедневието. Звездите ви съветват да отделите време разчистване на пространството около себе си. Пренаредете шкафове и гардероби, изхвърлете ненужните вещи. Вероятно ще ви бъде тъжно да се разделите с някои от тях, но сантименталността ще възпрепятства прилива на нова и свежа енергия в живота ви. Ако искате промяна и обновление в живота си, задължително следва да да се освободите от остарялото и ненужното. А и един подобен пречистващ ритуал ще се отрази укрепващо на самочувствието ви.

Дева

И зодии с асцендент Дева

В първите дни на месеца звездите ви съветват да бъдете по сдържани и в личните отношения и във финансовите решения. Неустойчивостта и в двете ще предизвиква у вас неспокойствие, нервност и раздразнение, но пък прибързаността ще ви навлече допълнителни неприятности, лични и финансови загуби. Възможно е да проявите твърде висока чувствителност и по въпроси ограничаващи личната ви свобода. Разбира се, не бива да позволявате някой да контролира постъпките и поведението ви, но и не бива да изпадате в крайности. Защитавайки правата си рискувате да обидите близки хора, които проявяват обич и загриженост към вас. Разбира се, подобно настроение би могло значително да усложни интимните ви отношения, които вероятно ще бъдат "подправени" с чести скарвания и сдобрявания, съпроводени с крайности в проявлението на чувствата. Резултатът-пълно изтощение без съществени подобрения. Ако съумеете да проявите сдържаност обаче и преодолеете бурното начало на март, във втората дестдневка грижите ви ще се стопят като сняг през август и в обстановка на любов и взаимно разбирателство с лекота ще можете да обсъдите всички спорни въпроси.

Везни 

И зодии с асцендент Везни

В началото на март, звездите ще фокусират вниманието ви партньорските отношения. Обвързаните Везни вероятно ще се натъкнат на проблеми в случай че са свикнали да разчитат на контрол и съгласуване в партньорските отношения. Бунта на партньора ви вероятно няма да продължи дълго стига да не наливате масло в огъня и да не се фокусирате в ситуацията. Проявете мъдрост и търпение, не ограничавайте ничие поведение. Общуването с любимия човек ще бъде полезно, макар и не винаги приятно за всички Везни. За да минимизирате рисковете партньорската тема да ви обсеби, би било разумно да се концентрирате в други житейски сфери. Здравето ви, реда и чистотата у дома и на работното място, са подходящи алтернативи. Звездите ще ви подкрепят в профилактични и укрепващи процедури, като ви предоставят най-добрите възможности за тях. Физическото натоварване също ще се отрази стимулиращо на самочувствието ви, а и ще ви даде възможност да се освободите от някои не съвсем здравословни чувства. А поддържайки ред чистота и стабилен режим на живот у дома, отношенията в него синхронично ще се настроят към чистота и доброжелателност.

Скорпион

И зодии с асцендент Скорпион

Началото на март ви предлага благоприятни условия за подобряване на семейния климат и хармонизиране на отношенията с по-възрастни роднини и родители. До голяма степен те произтичат от свободата с която разполагате. Никой не ви ограничава и не изисква от вас да правите нещо специално, а и вие съвсем правилно се ориентирате в необходимите действия и постъпки. Не така безоблачно ще протича общуването ви с приятели, колеги и съседи, затова по възможност планирайте занимания в уединение. Подходящо е да се погрижите за здравето и за регулирането на хранителния си режим. Предстои ви енергичен пробив на работа, така че тялото ви се нуждае от здраве и сила. Любовта също ще ви изкушава и ще бъде едновременно генератор и потребител на енергия. Общуването с любимия човек във втората десетдневка на месеца ще бъде източник на приятни впечатления и преживявания, с много романтика, нежност и взаимен стремеж. Не жалете време и средства за тези които обичате. Това се отнася не само до романтичните ви чувства, но и за децата например, приятелите, дори за домашните любимци. Общуването с тях ще бъде източник на радост, а понякога и гордост за вас. Поемете инициативата и направете заедно нещо приятно което ще помните дълго.

Стрелец

И зодии с асцендент Стрелец

В началото на март бъдете любопитни и възпитани по време на социални събития и срещи. Възможно е да срещнете човек, общуването с когото ще ви обогати много, или ще се окаже полезно за вашите интелектуални и лични интереси. Полезно би било също да излезете от обичайната си среда и обичайния кръг на интереси, да посетите места и събития, които обичайно не бихте посетили, да се запознаете с авангардни идеи, авангардно творчество или най-новите научнотехнически изобретения. До известна степен, макар и не напълно, всички тези занимания ще задоволят изострените ви авантюристични нужди. Не така хармонично и съзидателно ще повлияят те на отношенията ви особено на интимните. Не рискувайте да излизате извън разумните граници, ако не желаете да предизвикате обратен ефект. Преди да поднесете „невероятната изненада“ на любимия човек, поинтересувайте се и внимателно проучете дали това, което сте замислили действително ще му достави удоволствие. Звездите ви подсказват също да внимавате с разходите. Вероятно ще изпитвате дискомфорта предизвикан от това, че не разполагате с достатъчно финансов ресурс за да обезпечите потребностите и намеренията си. Постарайте се да съобразите потребностите с възможностите и тогава дискомфорта ще изчезне. А и не винаги екстравагантните покупки са най качествения източник на комфорт за вас. Домът също може да бъде такъв и звездите ще ви подкрепят в усилията да го превърнете в уютно гнезденце. Включително и в регулирането и постигането на хармония и радост в семейните отношения. Работните ви дела също вървят успешно и без особени сътресения. В средата на март сте вече в завидното за всички околни състояние, в което сутрин с радост отивате на работа, а вечер бързате да се приберете у дома. Помислете още веднъж дали действително екстравагантните преживявания и авантюрите са източникът на вашето щастие.

Козирог

И зодии с асцендент Козирог

Парадоксално, но колкото по-ограничаващи са за вас обстоятелствата, толкова по осезаем става стремежът ви към свобода. Желанието да правите нещата по своему, разбира се ще предизвикват конфликти с обкръжението, ако не отчитате мнението на онези, с които по волята на съдбата, или по ваш собствен избор се налага да се съобразявате. Стремежа към спонтанни постъпки пък ще бъде разумно да съобразите с обстоятелствата. Например ремонта и благоустройството на дома, едва ли ще го направят по широк и ще удовлетворят необходимостта ви от повече пространство, която е чисто психологическа. Дори да се преместите в ново жилище, скоро ще установите, че цялата тази суетня само е изчерпала допълнително силите ви. Помислете как да поработите върху вътрешното си усещане за свобода на духа, чрез образование, себеусъвършенстване и духовна работа. С допълнителния финансов ресурс в началото на март, звездите целят да ви подкрепят в тази посока. Разширяването на социалната ви среда, запознанствата с интересни личности, интересните пътувания също са чест от този план. Ще разполагате и с висок интелектуален потенциал за да се възползвате максимално от тях, както и да преминете на паралелен режим вършейки няколко неща едновременно. Не са случайни и възможностите за постигане на примирие с важни за вас хора, с които в миналото сте прекратили контакт по една или друга причина. Ролята ви на инициатор и организатор на каквито и да било срещи, колективни, образователни, или развлекателни инициативи ще заслужи допълнително одобрение и симпатии от обкръжението ви. И не на последно място ще ви даде още една възможност за перспективни запознанства и разширяване на социалния кръг.

Водолей

И зодии с асцендент Водолей

Напрегнати ситуации в обкръжението ви и общуването вероятно ще помрачат настроението ви в началото на март. Повод за тях могат да бъдат слухове и интриги, незнайно как достигнали до ушите ви. Не позволявайте те да бъдат мотив за разрив на дългогодишни отношения. Все пак това са чужди думи, чужди представи и чужди цели. Далеч по-позитивно ще се развиват за вас събитията, когато взимате самостоятелно решенията и правите самостоятелни изводи в пълно съответствие с вашите представи. Освен че ще бъдат по-правилни, те ще се превърнат и в прилив на ентусиазъм за вас. Звездите ви дават възможност също за обучение или кратък отдих сред природата с приятели. Вероятно ще се почувствате привлечени и от нови възможности, но следва да имате предвид, че поне в първата седмица новите идеи, както и новите познанства, ще угасват също така бързо и неочаквано както са възникнали. Далеч по-резултатно би било да се съсредоточите в решаването на материални въпроси. Ако не се помайвате и проявите повечко решителност във втората дестдневка на март, бихте могли да реализирате шансове, които съществено да подобрят финансовото ви благосъстояние. Добре би било също да се погрижите за повишаване на квалификацията си, за да можете да реагирате на по-изгодни възможности и предложения в бъдеще. Някои от вас вероятно ще получат премия, компенсация или отдавна забравен дълг. Би било разумно веднага да ги инвестирате в почивка в комфортна и уединена обстановка.

 Риби

И зодии с асцендент Риби

Началото на март ще ви изненада с непланирани разходи и ако финансовото ви положение е свито и усложнено, има смисъл да помислите, с какви мерки и ограничения бихте могли да напарите икономии или да си запазите все пак финансовата стабилност. Разбира се, разходи за развлечения или луксозни придобивки са неуместни, някои планови покупки също могат да почакат, особено в случай на инциденти с техника и електроника, която ви е необходима в ежедневието. А и не всички продуктивни възможности се нуждаят от финансов ресурс. Личното ви развитие и себеусъвършенстване например. Размишленията в усамотение, далеч от шума и суетата на ежедневието ще бъде далеч по-добра инвестиция в бъдещето ви, отколкото времето прекарано в шумно, макар и престижно обкръжение. А и ще ви помогне да възстановите енергията си, която ще ви бъде крайно необходима във втората седмица на март. Смели и трудни дела ще ви приканват за участие, а звездите ви гарантират успешно развитие в тях. Ако ги посрещнете и в добро настроение още по-добре. Нови и интересни хора също ще навлязат в обкръжението ви и си струва да им направите добро впечатление. Погрижете се за външния си вид, за гардероба си, вземете изтънчените си обноски, сложете си загадъчната усмивка и смело демонстрирайте най-добрите си постижения. Интуицията също няма да ви изневери и в средата на месеца ще ви насочи към прозрения, с които би било разумно да съобразите плановете си за бъдещето.

No comments
-- Facebook Comments

Add new comment