Login

Register

Вход с Facebook
or
Хороскоп за периода 15 - 30 ноември
Хороскоп за периода 15 - 30 ноември
Image: Хороскоп за периода 15 - 30 ноември

Във втората половина на ноември, астрологичния фон ни приканва към преразглеждане и преоценка на някои установени позиции, планове и намерения. Във всеки случай, придържането към модели, които вече са станали причина за разочароващи резултати ще става все по-трудно, а и напълно безсмислено. Ако желаем наистина да съхраним нещо, било то процес, ситуация, или обкръжение, ще бъде необходимо да пристъпим към радикална промяна в представите, поведението и очакванията. А резултатите от нея ще ни зарадват още в началото на януари 2020 год.  

Всичко, което привлича вниманието ни и занимава съзнанието ни до края на месеца би могло да даде старт на нови тенденции формиращи бъдеща реалност. Затова е изключително важно да следим и контролираме накъде насочваме вниманието си. 

Събития и преживявания ще ни тласкат към разширяване на възприятията , по дълбоко и тънко улавяне на перспективите и интуитивни прозрения, от които ще можем да се възползваме в случай, че проявим търпение и готовност за последователни действия. Резки,необмислени решения под влияние на моментни емоции или импулсивни настроения биха могли обаче да предизвикат сериозен хаос в живота ни с неясни последствия. Разумно планираните действия сега са от съществено значение за успехът и реализацията на значими постижения, а липсата им-повод и причина на разочарования и провали. Не променяйте намеренията си , съветват звездите, променете средствата за тяхното осъществяване, както и моделът си на общуване с тези, от които зависи реализацията им.

 

Би било жалко, ако в средата на ноември все още не сме осъзнали че трябва да променим нещо в себе си и не сме узрели за промяната.Изключително интензивни и резултатни в това отношение ще бъдат дните от 10 до 15 ноември по време на пълнолунието и долния съвпад на Слънцето и Меркурий. Те ще изискват специално внимание към състоянието на емоциите и реакциите ни. Вероятността да се окажем въвлечени във външни процеси и събития които са резултат от минали действия и решения е съществена, а способността ни адекватно да реагираме, да мислим и действаме рационално ще бъде съществено затруднена.

 

 

Овен 

И зодии с асцендент Овен

В средата на ноември слухове и сплетни вероятно ви създават безпокойства, но следва да имате предвид че личните разследвания няма да ви донесат покой-напротив. Най-добрата реакция е пълно игнориране, дори когато под съмнение е поставена личната ви репутация. Много скоро сянката на съмнение ще се разсее, или просто вие ще пренасочите вниманието си към по съзидателни процеси. Например романтичните отношения, които за мнозина от вас ще се окажат източник на успех и радост. Любовта от пръв поглед не е литературна измислица, и някои Овни биха могли да се лично да се уверят в това.Прекрасно изживяване, стига да не губите връзка с реалността. Увлеченията в най-различни разновидности така или иначе ще ви предоставят значими алтернативи. Сериозни перспективи може да ви разкрие и засиления стремеж към знания. С лекота усвоявате информация и установявате контакти с ерудирани личности с ключов принос в живота ви. И не на последно място - блестите със знания, които забележително укрепват авторитета ви. В последната седмица на ноември можете да разчитате на финансови постъпления, които ще ви позволят някои необходими и значими покупки. Ако не ви достига ресурс безпроблемно и безопасно бихте могли да си го набавите със заем. На практика, в този период бихте могли да постигнете всичко, което желаете и за което мечтаете. За тази цел е необходимо просто да не забавяте темпото и да не изтървате фокуса в целта, движейки се към нея стъпка по стъпка, последователно и методично. Външните обстоятелства ще ви подкрепят във всичко което е значимо и важно за вас. Бъдете готови обаче и за публичност-фигурата ви става забележителна, дори популярна, думите и постъпките ви -видими за всички ще бъдат предмет внимание и обсъждане така или иначе. За вас остава задачата да следите за тяхното качество и представителност.

Телец 

И зодии с асцендент Телец

В средата на ноември вероятно ще се натъкнете на факти които подкопават доверието ви в хора от приятелското обкръжение. За да си спестите разочарования би било разумно да се въздържате от контакти и планове с приятели. Кратък отлив на внимание от приятелската среда ще ви спести проблеми и с интимния партньор. Той и без това има претенции към независимото и непредсказуемо поведение, което демонстрирате напоследък. Отделете повече внимание на връзката си и търпение към любимия човек. Ако не считате за нужно да обсъдите, или поне да го информирате за решенията си следва да се замислите нуждаете ли се въобще от някой до себе си. Потребността от остри впечатления остава все така незадоволена, което ви тласка извън границите на разумния риск. Но пък инстинктивните желания споделени с партньора могат да подхранят връзката ви с ярки преживявания.Така при възстановената вече хармония, в последната седмица от ноември, бихте могли да обсъдите ключови въпроси касаещи настоящето и бъдещето на отношенията. Имате възможност също кардинално да промените и подобрите представите и впечатленията на околните за вас. Ако сте търсили подходящ момент за да демонстрирате качествата си, можете да разчитате, че сега те ще бъдат забелязани и оценени. Блестящите ви познания и умения със сигурност ще удивят околните, стига да ги имате разбира се. Но пък в случай че ви липсват, звездите ви предоставят най-добри възможности за личностно развитие и обучение. А и в обкръжението ви вероятно ще навлязат хора, които биха могли да станат ваши Учители, или просто пример за подражание. Обърнете им специално внимание.

Близнаци

И зодии с асцендент Близнаци

В средата на ноември, вероятно мнозина от вас се намират в усложнена ситуация. Неочакван развой на планове и ситуации, появата на факти и обстоятелства, които сте игнорирали, пренебрегнали или просто не сте взели под внимание, както и последствията от собствената ви прибързаност и хаотичност, ви поставят в затруднено положение и състояние на дезориентация. Ефектите се проектират най-вече в кариерата и личните взаимоотношения. Нереалните задачи и срокове поставени на работа, вероятно ще ви затруднят, но и мотивират да дадете най-доброто от себе си. Има смисъл-успехът ви ще бъде забелязан и поощрен, макар и със закъснение. Колкото до личния живот, просто си дайте време и за да вникнете в същността на ситуацията и да избегнете риска на прибързаните изводи и решения. Едва в последната седмица на ноември можете да разчитате на подкрепа от звездите, на благорозположението на любимия човек и на себе си. Времето за ретроспекция и размисъл няма да се окаже изгубено. Благодарение на него вероятно ще промените някои свои представи и възгледи и ще си изработите нов, по-успешен подход и поведение в партньорството. Ще погледнете с нови очи и на любимия човек, у когото ще забележите или ще си спомните качества, които ще възродят любовта ви. Най-голямото предизвикателство до края на месеца за вас ще бъде преодоляването на апатията, заради която бихте могли да изоставите недовършени важни дела и проекти. Ефекта от това обаче ще ви застигне още в края на ноември, за ви постави в нова затруднена ситуация, затова не допускайте пропуски и отлагания. В края на месеца обърнете внимание на здравето си. Периодът е подходящ за лечебни и профилактични процедури, възстановяващи жизнените сили и имунитета.

 

Рак 

И зодии с асцендент Рак

Втората половина на ноември за мнозина от вас вероятно ще бъде изпълнена с бурни събития и непредвидени обрати. Не, не заставайте в отбранителна позиция спрямо живота. Нищо не ви заплашва, а ако прогнозата се окаже вярна и настойчиво търсите виновника за отнетото ви спокойствие, моля погледнете в огледалато. Вашата собствена емоционална нестабилност и непрекъсната смяна на мнение и предпочитания ще бъдат източникът на безпокойство. Така естествено ще създавате многозначителни и заплетени ситуации в живота си, както и вероятно ще привличате остри реакции на хора в близкото обкръжение.За да избегнете недоразумения може сами да планирате времето и активностите си. Препоръката на звездите е те да бъдат фокусирани в здравето и установяване на нормален житейски ритъм и ред. Ако използвате втората половина на ноември за начало на диета, или нов комплекс физически упражнения, съобразени с нуждите на тялото ви резултатът ще бъде забележителен и бърз. Добре е също да се фокусирате в личните си дела и проекти, в процеси които ви ангажират лично и ви доставят удоволствие и да нагодите към тях ежедневните си ангажименти. Така съставен дневен график ще ви позволи бързо, леко и успешно да се придвижите към себереализация, а и занимания с нещо, което откликва на личните ви интереси ще се увенчаят с бърз успех. Нов проект или курс на обучение със сигурност ще осмисли живота ви за месеци напред. Нова любов също. Сега възникващите отношения ще се развиват бързо и хармонично, а във вече съществуващите ще се радвате на признания, подаръци и щастливи мигове. Колкото повече, толкова по-добре- прекарвайте всяка свободна минута с любимия човек.

Лъв

И зодии с асцедент Лъв

Лекотата с която ви се удава всичко с което се захванете не е изненада, най-малкото за вас. Та нали точно вие сте най-добрите във всичко, особено в това , което ви е по сили и мярка. Именно в мярката е ключа, и ако не я загубите ще можете да се радвате на успех и високи резултати поне до края на месеца. Просто не се захващайте с това, за което ви липсват познания и способности. Романтичните отношения в които обичано плувате в свои води обаче, биха могли да ви създадат неприятности. Ще ви бъде трудно да се разберете със собствените си чувства, а подобна емоционална неопределеност винаги е източник на недоразумения. Разумно е да запазите самообладание и да не изпадате в крайности, поне докато не си изясните личните позиции и предпочитания. В последната седмица на ноември, можете да разчитате вече на сърцето си като верен водач. То ще ви настройва към романтика и нежност, а ако им позволите да се проявят към любимия човек ще можете отново да спечелите симпатиите му. Направете нещо знаково и необичайно за да засвидетелствате чувствата си. А да тогава ще се наложи да жонглирате за да постигнете баланс между домашни и работни ангажименти. Балансът изисква действително да разпределите времето и ангажимента си в двете сфери по равно, без да подценявате едната за сметка на другата. Възможно е, пък и нали точно на вас всичко ви се удава с лекота. А и успехът неизбежно ще ви зарадва. Професионалния ще подхрани самочувствието ви, а хармонично топлия психологически климат у дома, където ще цари атмосфера на любов, взаимна грижа и внимание ще бъде като балсам за душата ви.

Дева

И зодии с асцендент Дева

В средата на ноември сте изправени пред необходимостта да се заловите с решаване на неотложни въпроси и отхвърляне на застояла работа. Бързо ще се справите, а и разполагате с неизчерпаем заряд от енергия, позволяващ ви по високо натоварване. Все пак, не прекалявайте и се постарайте да овладеете склонността си да реагирате на всичко и всеки. Все по-често към вас ще постъпват молби и запитвания, относно решаването на всевъзможни въпроси, касаещи чужди дела, които буквално възпрепятстват напредъка по вашите. Добре би било да ограничите контактите по несъществени за вас въпроси, ако не желаете да понижите резултатността в собствените си дела. Не забравяйте за личните си интереси и нужди. Една от тях, която задължително ще срещне подкрепата на звездите е превръщането на дома ви в топло семейно гнездо. Малки ремонти,размествания и интериорни подобрения разбира се ще създадат необходимата атмосфера, но истинския дар от звездите ще бъде възможността да преоткриете прелестите на семейния живот и семейните ценности. Колкото до общуването като източник на социални предимства и задоволяване на собствената ви любознателност, ще можете напълно да го възстановите и да му се насладите в последната седмица на ноември. Активния взаимообмен на информация, идеи и конткакти ще ви бъде изключително полезен. А немалко сред вас ще се радват и на необичаен разцвет в романтичните отношения. В края на ноември за вас настъпва период на истински чисти и възвишени отношения, каквито рядко имаме щастието да наблюдаваме и преживяваме и които действително трябва да ценим и пазим. Ако имате късмета да се наслаждавате на такива, положете всички усилия за да ги съхраните.

 

Везни 

И зодии с асцендент Везни

В средата на ноември вероятно изпитвате затруднения в организацията на ежедневието. Иска ви се да имате подреден дневен график, а в края на деня всички точки от него да бъдат изпълнени. За сега реализацията на тази цел ще ви се изплъзва, а ако търсите причините те са преди всичко в засиления поток от информация постъпващ към вас и интензивното общуване.По същество те ще бъдат изключително полезни за вас, а от сега създадените контакти бихте могли да извлечете неизмерими ползи, заради които бихте могли да преживеете малките неудобства на нарушения график. С перспективни запознанства разширявате обичания си кръг на общуване. А интензивното обучение и дискусии със съмишленици подхранва и повишава интелектуалния ви потенциал. И това са даровете на Съдбата през ноември за вас. А и благодарение на повишените интелектуални възможности, бихте могли да се заемете с няколко дела едновременно и да ги обслужвате в паралелен режим.Онова, което действително изисква въздържание и самоконтрол са извънредните разходи, които сте склонни да правите не за насъщни нужди и необходимости, а поради жажда за притежание и липса на практичност. Подобна нагласа неизбежно ще предизвика финансови затруднения. В последната седмица на ноември е подходящо да насочите усилия към възстановяване на отношения и връзки, които са прекъснати по една или друга причина. В този период се възстановява и практичния ви подход към живота и организацията на битието, благодарение на който ще можете да решите отложени въпроси. Включително и покупки предназначени да създадат повече уют у дома. Не ги отлагайте - в края на месеца ще можете да ги демонстрирате пред гости, които ще бъдете щастливи да посрещнете в дома си.

 

Скорпион

И зодии с асцендент Скорпион

Посрещате средата на ноември с ярко изразено хазартно настроение, което се налага да контролирате, без значение дали то ви тласка към неразумни разходи, или неразумни житейски експерименти. Следва да имате предвид, че каквито и да било примамливи обещания за бързи печалби ще се окажат илюзия, а жаждата ви за остри впечатления и бързи резултати ще ви тласка към саморазрушителни действия. Решителността ви е на път да постави на риск и партньорските взаиимоотношения. Не се изненадвайте ако твърдата ви позиция просто принуди делови или интимен партньор, да действа без предварително обсъждане и съгласие от ваша страна. Понякога, единствения начин да се преодолее вашата съпротива е да ви поставят пред свършен факт, но всъщност вие избирате дали това да се случи. Ако искате действително да наложите собственото си мнение и право на лична инициатива можете да го направите съвсем успешно и смислено в личното си развитие. Занимания насочени към себеусъвършенстване ще подхранят самооценката ви и ще ви помогнат спокойно и уверено да реализирате намеренията си. Насочете вниманието си към онова, което ви интересува лично и позволете на необичайното чувство за вътрешна свобода, което вероятно ще почувствате в последната десетдневка на месеца да ви отведе на правилния път. Необходимо е разбира се да направите своите избори свободно и самостоятелно. А ако искате да докоснете сърцето на околните и да ги настроите доброжелателно към себе си в края на месеца имате всички условия да приложите тънкия си психологичен подход за да откликнете с онези думи, разбиране и подкрепа, които са нужни на събеседниците ви. С този подход с лекота бихте могли да спечелите симпатиите и на най-коравите сърца.

Стрелец

И зодии с асцендент Стрелец

В средата на ноември парадоксални за вас настроения ви объркват и ви карат да загубите обичайния за вас фокус в щастливото бъдеще. За добро или за лошо ще се наложи да преминете през този сложен период, в който ще ви е трудно да определите какво в крайна сметка искате и от какво се нуждаете. Съвсем закономерно това поражда липса на самоувереност и криза на самооценката, а взаимоотношенията ви с околните са просто лакмуса за измерване на степента на вътрешно неудовлетворение. Няма смисъл да търсите виновници навън, а и процесът ще ви тласка към съзнателно уединение, с желанието за което също е излишно да се борите. Ако присъствието ви не е наистина от съществено значение, бихте могли съвсем спокойно да си позволите отсъствие от всяка ситуация. Спокойствието и уединението със сигурност ще ви помогнат да възстановите силите си, а постепенно да възвърнете и оптимистичното си настроение. В последната десетдневка на месеца, дори външните събития ще започнат да подкрепят самооценката ви. Време е да се подготвите да заемете своето достойно място в социума, така че погрижете се и за външния си вид. Междувременно онези сред вас, които вече са посветени на своето духовно развитие ще почувстват подкрепата на рядко срещани възможности и вълнуващи ефекти от прилагането на духовни практики. В края на месеца ще ви зарадват и финансови постъпления. Използвайте ги за покупки за които отдавна мечтаете.

Козирог

И зодии с асцендент Козирог

В средата на ноември звездите ви съветват да бъдете по-внимателни и критични в оценката си за нови хора навлизащи в живота ви. Интелектуалния обмен в живота ви протича динамично, но не винаги пълноценно, а сега създадени представи бързо могат да се развенчаят. Дилемата на кого да посветите времето си, също ще създава напрежение, особено когато противопоставя приятелското обкръжение на любимия човек.Не винаги ще се оказва възможно, а и уместно да ги съчетаете. И двете страни обаче изискват и настояват за специално внимание. Опитът да седнете на два стола ще доведе до очаквания резултат. Звездите ви съветват да отделите необходимото внимание на приятелското си обкръжение, което и без това пренебрегвате напоследък. А любимия човек ще трябва да разбере необходимостта ви от дружеско присъствие. А и в последната десетдневка потребността ви от уединение в тесен интимен кръг ще расте, така че ще можете да наваксате и да откликнете с внимание. За необвързаните това ще бъде чудесно време за духовни практики и преработка на психологически комплекси. В последните дни на ноември обаче се подгответе да бъдете за пореден път въвлечени в социални или обществено политически процеси. Ситуациите около вас се променят, а позицията на наблюдател категорично няма да ви задоволява. До голяма степен те откликват на потребността ви от себерализация, активен обмен и шумен обществено ангажиран живот. Разбира се, вариантите са неизброими и зависят от вашите таланти и способности, но дори баналната промяна в имиджа ще бъде знак, че настъпва време в което се чувствате готови да заявите за себе си и да се включите в обществения живот.

Водолей

И зодии с асцендент Водолей

В средата на ноември звездите ви подкрепят във всичко касаещо укрепването на репутацията и авторитета ви. Разполагате с всички условия да произведете приятно впечатление и да привлечете вниманието на околните - било то с външен вид, постижения, или и двете. Въпреки това, продължавате да храните съмнения относно собствената си персона и се нуждаете от външно потвърждение. Бъдете спокойни - единствения действителен повод за съмнение е способността ви да се разпореждате практично с парите с които разполагате, така че просто се въздържайте от покупки и вложения. Що се отнася до кариерата, мнозина от вас ще получат шансове да се придвижат към мечтана цел или признание. Но и да пожертват нещо за нейното постигане.Например работа,предлагаща висок социален статус и възнаграждение, но намираща се далеч от дома ви. Така или иначе до края на месеца едва ли ще се окажете привлечени от обичайни и ежедневни дела, които напротив, ще пораждат у вас досада. Интересът ви към загадъчни и тайнствени явления расте, мнозина са готови да погледнат дори на себе си като на мистерия, което ще ви помага да вниквате по дълбоко в себе си и да пробудите скрити таланти и способности. Мислите ви са устремени надалеч и нагоре, нараства потребността ви от нови впечатления и контакти със съмишленици. Постарайте се да и откликнете с всички възможни средства. Случай няма да ви липсва, а и вниманието към вас ще продължава да расте. Най-голям успех ще постигнат онези от вас, които имат конкретна житейска цел и полагат постоянни усилия за реализацията и. 


 Риби

И зодии с асцендент Риби

В средата на ноември се намирате в ситуации, при които рискувате да загубите адекватна представа за себе си и възможностите си .Основния признак за неправилна самооценка ще бъдат неуспехи в делата и провали в кариерата. Постарайте се да синхронизирате навреме представите за себе си с действителността. Това ще се окаже от изключителна полза в бъдеще. Ако се налага вземете кратък отпуск и отпътувайте на далеч. Смяната на обстановката ще ви даде възможност и за промяна на гледната точка. Полезно ще се окаже и общуването с хора намиращи се извън обичайния ви кръг. Вярната представа за себе си ще ви помогне да си поставите наистина амбициозни и смели задачи, прецизно съгласувани с обективните обстоятелства. А и удачния случай няма да закъснее и ще ви бъде представен до края на месеца. Уловете своя шанс и заемете активна позиция! Той може да се появи в лицето на влиятелна личност проявяваща готовност да ви подкрепи. Онези които са посветени на своето обучение, ще могат да установят доверителни отношения с преподаватели. В края на месеца фантастични планове и мечти за идните дни отново ви понасят на крилете си и вероятно ще установите, че материално битовите аспекти на реалността не ви вълнуват никак. Прекрасен повод да си спомните, че парите и покупките на вещи не са вашия мотив за постижения, че животът както и усилията които полагате са далеч по смислени, когато са организирани около една висока идея, пък била тя и мечтата за прекрасното бъдеще.

No comments
-- Facebook Comments

Add new comment